KHOT Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ja też zamówiłem 2 Gyonki Trochę bez sensu, bo miałbyś w tej cenie WWL Tao... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lex450 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Może i masz rację ale z tego co doczytałem w wątku Gyony były polecane bardzo. więc... tak zdecydowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batinta Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jest jakaś znacząca różnica między GYEON Q2M Soft Dryer, GYEON Q2M Waffle Dryer a GYEON Q2M Silk Dryer oprócz ceny i minimalnej różnicy w wymiarach na korzyść droższego? Dodane po 1 minucie 45 sekundach: Osobiście stosuję Megsa Waflowego z którego jestem zadowolony ale czemu nie popróbować jak takie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Może i masz rację ale z tego co doczytałem w wątku Gyony były polecane bardzo. więc... tak zdecydowałem. Nic bez sensu. Będziesz zadowolony, w miarę cienki chłonny ręcznik. Osuszysz dwa auta w cenie jednego WWL ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lex450 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Właśnie o to chodziło by mieć 2 sztuki, auto spore. i wolę wpierw zdjąć wodę z grubsza a potem drugim dos ucha porządnie bez oporu już. Po drugie Gyeon ma dość fajne produkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Mam Tao w wersji dużej i spokojnie na raz da się nim osuszyć ze trzy auta, więc zwykłym tao dwa duże auta spokojnie idzie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 osobiście jestem zadowolony z ręczniczków Fluffy Dryer Plus 600g/m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk77 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Monster Shine Fluffy Dryer PLUS czy coś innego w zbliżonej cenie ? Do osuszenia kombika (mazda 6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 W zbliżonej cenie masz waxPRO Pefect Fluffy 600gsm tylko większy, bo 100x60cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 GYEON Silk Dryer, ktoś ma? Albo Soft Dryer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 bierz Silka w ciemno, kozak jest ( mam te największą wersje, a miałem wcześniej fluffy, goofer XL od adbl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grexik Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Gruby i dobry Fluffy ~550g w fajnej cenie: https://automotivecare.pl/pl/p/AC-Produ ... 0x60cm/558 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 [ref]Arkeolowy[/ref], właśnie wiem Silk to mistrzostwo, ale ta cena mnie boli trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 GYEON Silk Dryer, ktoś ma? Albo Soft Dryer Ja mam Soft Dryer i nie ma porównania do popularnego fluffy. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Próbował już ktoś nowy ręcznik od Fireball Pin Towel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 [ref]menior[/ref], Nawet dystrybutor wypowiadał się, że to "podobny" produkt do Silka od Gyeona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 A czyli kozak i nawet tanszy chyba zainwestuje bo narazie jadę na fluffych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 [ref]wobbjack[/ref], dzięki, wlasnie między tymi dwoma mam dylemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 [ref]Znawca_Bigosu[/ref], Swojego czasu pisałem w dziale testy kilka słów o Silku. Zdecydowanie bardzo dobry ręcznik. Silk a Fluffy to zupełnie inna liga, Fluffy nie wytrzymuje porównania. Silk swoje kosztuje, ale jest to odzwierciedlone we wszystkich parametrach łącznie z trwałością. Od czasu testu używam go prawie do każdego mycia i nie wykazuje żadnych śladów zużycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], mógłbyś napisać w którym dziale? bo nie ma podziału o fibrach Dodane po 1 minucie 2 sekundach: [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], dobra już mam viewtopic.php?f=239&t=24052 jakby ktos chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dokładnie Narzędzia i środki pomocnicze > Akcesoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], no, no już wiem, a więc się zdecydowałem jednak Silk, a wgl próbowałeś ten inny ręcznik do osuszania gyeona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Soft Dryera nie używałem. Do osuszania z Gyeona tylko Silka w dwóch wersjach, i Waffle Dryer z którego też jest gdzieś test z tego co pamiętam. Kupiłem ostatnio Silk Mitt do detali, ale jeszcze nie używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 [ref=#00aa00]Piotrek[/ref], kurde GYEON to nie jakaś budżetowa firma, ale jak cieszą oko ich produkty dzięki biere silka na 100% a jak zobaczyłem ten filmik to mam szczękę przy ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1419 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Używa ktoś z Was tego ręcznika do osuszania http://tuningkingzshop.pl/pl/p/Niesamow ... 200g/30425? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi