kubik Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja macałem z 3sklepów i były takie same,więc uznałem,że to jeden czort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 @andrew9 - dzięki za info. No nic tak czy siak muszę kupić coś, więc wezmę pewnie 2 szt. aby być pewnym że cało auto wytrę nimi do sucha. Mam nieduże auto ale jednak nie chciał bym wiele razy wykręcać fluffiego a dodatkowo będzie drugi na zapas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew9 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dodam tylko, że ani razu nie wykręcałem, nie mówiąc już o używaniu innego ręcznika, a samochód taki bardzo mały nie jest (Celica VII gen.) i wody sobie tego dnia nie żałowałem Na dobrą sprawę nie przesadzając podejrzewam, że jeszcze jeden samochód spokojnie bym wytarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dodam tylko, że ani razu nie wykręcałem, nie mówiąc już o używaniu innego ręcznika, a samochód taki bardzo mały nie jest (Celica VII gen.) i wody sobie tego dnia nie żałowałem Na dobrą sprawę nie przesadzając podejrzewam, że jeszcze jeden samochód spokojnie bym wytarł Nawoskowane auto, przy odpowiednim polewaniu wodą będziesz w stanie osuszyć fibrą 40x40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misoch Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 A może miał ktoś okazję wypróbować Liquid Elements White MONSTER alias SCS LUXURY FLUFFY DRYER ? Chyba, że skuszę się na jakiegoś wafla, bo jeszcze takiego nie miałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dodam tylko, że ani razu nie wykręcałem, nie mówiąc już o używaniu innego ręcznika, a samochód taki bardzo mały nie jest (Celica VII gen.) i wody sobie tego dnia nie żałowałem Na dobrą sprawę nie przesadzając podejrzewam, że jeszcze jeden samochód spokojnie bym wytarł O widzisz to fajnie tym bardziej że moje autko tj. (Kia Ceed 2 HB) też nie jest wielkie więc mam nadzieją że w takim razie 1 szt. na osuszenie wystarczy. [ Dodano: 29 Lipiec 2013, 21:31 ] Dodam tylko, że ani razu nie wykręcałem, nie mówiąc już o używaniu innego ręcznika, a samochód taki bardzo mały nie jest (Celica VII gen.) i wody sobie tego dnia nie żałowałem Na dobrą sprawę nie przesadzając podejrzewam, że jeszcze jeden samochód spokojnie bym wytarł Nawoskowane auto, przy odpowiednim polewaniu wodą będziesz w stanie osuszyć fibrą 40x40. Właśnie o to chodzi że nie mam nawoskowanego auta bo jeszcze tego nie robiłem i będę musiał wreszcie się do tego wziąć. Auto ma rok a ja niewiele jeżdżę bo przejechane mam 6000 km. Dodatkowo jest garażowane więc jakoś nie myślałem o woskowaniu, ale po najbliższym myciu będę chciał spróbować jakiegoś prostego woskowania a w przyszłości może się czegoś więcej nauczę czytając forum i coś więcej zdziałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Slyszeliscie o absorbentach z PVA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitBull89 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Czy ktos uzywal Orange Drying Towel (80cm x 60cm) Bo jest dosyc w fajnej cenie 17zl poszukuje czegos do osuszania max do 25zl cos bez rysowania lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Czy ktos uzywal Orange Drying Towel (80cm x 60cm) Średni na początek może i oki ale na dłuższą metę wolę fluffiego. Orange po paru praniach zrobił sie twardy i mocno stracił na chłonności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Auto po myciu wycieram, wcześniej zmoczonym ręcznikiem z mikrofibry. Dlaczego? W taki sposób dużo lepiej mi się pracuje i mam pewność, że wilgotny ręcznik zbierze cześć syfu który mogłem pominąć. Później poprawiam suchym z QD i efekt mnie zadowala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Czy nie zauważyliście, że na pewnych lakierach lub wycierając nie wklepując na tzw. machanie fluffy robi holsy? Używam swojego fluffiego ponad rok, prawidłowo go piorąc. Być może to coś innego ale ostatnio zauważyłem holsy po myciu i wytarciu. Staram się wycierać metodą na uklepywanie ręcznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propekMONTER Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Tomek WRO, pisałem o tym kiedyś, u mnie fluffy robi holsy, zwłaszcza na masce bo tam mam bardzo wrażliwy lakier. Dlatego musiałem go zmienić na coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas309 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 a co powiecie o waflu SONUS-a ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 a co powiecie o waflu SONUS-a ???? wystarczy poczytać wątek i wszystko będzie jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas309 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 obecnie wafel FLEXI spada w dol poniewaz przestal chlonac wode tylko zostawia rozmazana na aucie bede nim wycieral progi wewnatrz auta i reszte polakierowana pod kolor karoserii autko po korekcie i kwarcu i jednak chyba bedzie wafel SONUS-a )))) kolor czarny mega ciezki miekki lakier ciezko cos wybrac bo nie porysysowanie podczas mycia tego auta graniczy z cudem ehhhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Moim zdaniem lepszym wyborem będzie wafel od Profi Polish. Mam trzy wafle i ten moim zdaniem najlepiej chłonie wodę i jest najbardziej delikatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Moim zdaniem lepszym wyborem będzie wafel od Profi Polish. Mam trzy wafle i ten moim zdaniem najlepiej chłonie wodę i jest najbardziej delikatny. Też mam,kiedyś był biały,teraz już nie jest,ale to bardziej przez moją nie uwagę z cyklu plama od pędzl itp. ale wciąż daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 kubik, Ja mam taki http://showcarshine.pl/1223-profi-polis ... 80x55.html i jest szary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 http://showcarshine.pl/1477-profi-polis ... 50x80.html ja mam ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guja Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ktoś ma/testował może takie cudo z firmy K2 ? Link do recznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propekMONTER Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 guja, wątpie. Kup i zdaj relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus94 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pracowałem na nim, kończy prace nim teraz na wykrojach. Coś jest wart ale powinien kosztować 5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalll Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 a jak myslicie kompresorem(bo mam pod reka,rozne koncowki) da rade osuszyc? osusza moze ktos w taki sposob?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 21 Września 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 michalll, idealny sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 michalll, Pod warunkiem że auto nawoskowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi