Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grzes12 są testy na forum

ja ze swojej strony polecam hype, kupiłem na próbę tester i jestem bardzo zadowolony

przyjemna i całkowicie bezproblemowa aplikacja, zero mazów, dobra śliskość, fani kropelek też będą zadowoleni

ogólnie który nie kupisz będzie ok

Opublikowano

Morning Dew - praca baaardzo przyjemna... mega dobry zapach który uzależnia (poważnie !). Czasem przy docieraniu trzeba się bardziej przyłożyć ale nie jakoś szczególnie upierdliwe... efekt wizualny - bardzo dobry :)

A że na dodatek cena bardzo zachęcają...

Opublikowano

ahoj ,

powiedzcie mi macie jakieś doświadczenie z QD Smartwax ONE ? Nie myślę nawet o stosowaniu go jako mycie bez wody , bo głównie do tego został stworzony z tego co wyczytałem , bardziej chodzi mi o kwestie zastosowania go jako QD , podbija look ? jak z kropelkowaniem .

Opublikowano

O właśnie, dobre pytanie. Stoję właśnie przed wyborem BSD czy SG i jak narazie z waszych opinie jestem za SG

Sent from my Lumia 610 using Tapatalk

Opublikowano

według mnie Morning Dew... efekt jest lepszy niż w przypadku BSD...

Opublikowano

Morning Dew

- lepszy efekt wizualny

- mega sliskość

- fajny jarzynowy zapach

- kropelki jak po BSD

- dobra trwałość :)

Jak dla mnie wybór oczywisty

Opublikowano
Morning Dew

- lepszy efekt wizualny

- mega sliskość

- fajny jarzynowy zapach

- kropelki jak po BSD

- dobra trwałość :)

Jak dla mnie wybór oczywisty

Chyba jeżynowy :D

Opublikowano

co do trwałości to pewnie jeszcze ciężko stwierdzić gdyż produkt jest na rynku krócej niż leży BSD

Opublikowano
QD o zapachu rosołu :o:D

Z tym zapachem rzeczywiście mi się machło. Odnośnie kropli sa naprawde świetne. Około dwóch tygodni temu myłem auto i popiskałem QD Morning Dew, dzisiaj krople były na bardzo wysokim poziomie, okrąglutkie :) Jedyny jego minus jest taki, że trzeba troszkę dokładniej przyłożyć się do wycierania :)

Opublikowano
Jedyny jego minus jest taki, że trzeba troszkę dokładniej przyłożyć się do wycierania :)

czyli podobnie jak bsd..

ja jednak na lato wolę łatwiejsze w pracy qd typu finale czy honey bee

Opublikowano

Ja polecam SG morning dew-auto po 3 myciach karcherem i dalej kropelkuje .Fajny look i zapach przy aplikacji z tych tańszych QD to petarda jest :good:

Opublikowano

to wybieram SG :) a na zimę sobie zamówię BSD :D właśnie też myślałem żeby SG zamówić ale jestem amatorem więc wolałem zasięgnąć waszych opinii :)

Opublikowano

a jaki qd na mokry lakier będzie dobry?

chodzi mi o to, żęby nie wycierać a po chwili na nowo qd przecierać, tylko odrazu qd i przecierać do sucha

Opublikowano
Megsowy Last Touch
a jaki qd na mokry lakier będzie dobry?

chodzi mi o to, żęby nie wycierać a po chwili na nowo qd przecierać, tylko odrazu qd i przecierać do sucha

Kurcze ja zawsze wycierałem do sucha i dopiero last touch i znowu wycieranie. Przy, którym zastosowaniu jest najlepszy efekt ;>?

Opublikowano

SG Morning Dew - naprawdę polecam. Świetna jakość w bardzo dobrej cenie.

Zapach tego QD jest obłędny. Nieraz jak wchodzę do garażu to go wyciągam z szafki i wącham. Ostatni raz miałem tak kilka lat temu z woskami Dodo :D