Arkeolowy Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Jaki QD "oszust" polecicie? maksymalny wet look się liczy miałem QD1, sg morning dew z chęcią bym sobie potestował coś nowego
Gesiu_15 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 [ref]Arkeolowy[/ref], funky witch botox
DZIADZIA Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 przy tych temperaturach pięknie współpracuje SOFT99 Luxury Gloss, kładłem przy 5*C i jestem mega zadowolony, troszeczkę dłużej trzeba poczekać z docieraniem, ale walisz na 3 elementy i ogień z fibrą.
Arkeolowy Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 [ref]Arkeolowy[/ref], funky witch botox za mało kryje moim zdaniem
rapmen93 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Do tej pory używałem SG Morning Dew i według mnie rewelacyjny. Teraz zakupiłem FW Botox i liczę na co najmniej taki sam efekt .
cinkers Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 W miare czyste? Musi byc po umyciu i to nie oznacza mycia na bezdotyku Tak jest - zanotowane! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
atvmmz Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 [ref]Arkeolowy[/ref], Nie używałem nic bardziej kryjącego od SGMD czy PB QD+. Zresztą QD nie są do tego stworzone. Do takich wymagań kup sobie AIO.
władysław Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2016 Planuję sobie kupić PB QD+, aby po myciach przelecieć autko, aby się pozbyć zacieków po wodzie itp oraz aby autko ładnie się prezentowało. Na aucie obecnie mam położony Coli476s. Dobry pomysł na takie połączenie?? Czy w/wym. QD przy obecnie panujących temperaturach da się pracować?
szpasol24 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 Władysław pozwól, że nieco rozwinę Twoje ostatnie pytanie. Właśnie panowie jakiego polecacie qd do aplikacji w bardzo niskich temp typu nadchodzące 6-7 stopni? Jest coś takiego? Mnie na pewno shiny garage quick detailer a tym bardziej md przy takich temp się nie sprawdziły.
KapselK Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 [ref]szpasol24[/ref], jeśli chcesz Shiny Garage to Quick Detail Spray w tych temperaturach jest ok. Po za tym używałem ADBL QD1 oraz Duragloss 951.
szpasol24 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 No właśnie mnie sg nie przypadł w tych temp do gustu...
KapselK Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 Aaa sorki, nie doczytałem, że go używałeś. Ja nie miałem problemu.
lolomanolo Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Władysław pozwól, że nieco rozwinę Twoje ostatnie pytanie.Właśnie panowie jakiego polecacie qd do aplikacji w bardzo niskich temp typu nadchodzące 6-7 stopni? Jest coś takiego? Mnie na pewno shiny garage quick detailer a tym bardziej md przy takich temp się nie sprawdziły. adbl qd1 kladlem w 8 stopniach i wszystko spoko.
KHOT Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Kładłem w weekend qd1 w 5 stopniach. Od razu po dotarciu pojawiła się mgiełka na lakierze, ale po 10 minutach zniknęła sama i jest wszystko ok.
Nexsus Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Ktoś qd1 od ADBL na fusso? Jak działa?
szpasol24 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Moze cza adbl sprawdzic :-)
KHOT Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Ktoś qd1 od ADBL na fusso? Jak działa? A jak ma działać? Na zimę smalcuję fusso i qd1 nie ma z nim problemu.
lolomanolo Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Tez kladlem qd1 na fusso i mi wosk od sierpnia do kwietnia spokojnie wytrzymal. Nie wiem na ile w tym zaslugi qd, ale wyglada, ze raczej nie skraca zywotnosci fusso.
Nexsus Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Ktoś qd1 od ADBL na fusso? Jak działa? A jak ma działać? Na zimę smalcuję fusso i qd1 nie ma z nim problemu. Proste pytanie, chciałem dowiedzieć się czy po prostu dobrze z nim współgra to QD, bo np. z Morning Dew jakoś super zadowolony nie jestem, a traktuje to jako QD, a wiele osób zaproponowało mi QD1
powalla Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 678599 dobrze z nim współgra Ten MD nawet na gołym lakierze jest problematyczny więc o jakim współgraniu mówisz? Fusso to syntetyk pełną japą, więc raczej każdy QD będzie OK. Tyle że różne QD są bardziej lub mniej problematyczne w aplikacji i na tym się skup , a nie na "współpracy"
Nexsus Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 678599 dobrze z nim współgra Ten MD nawet na gołym lakierze jest problematyczny więc o jakim współgraniu mówisz? Fusso to syntetyk pełną japą, więc raczej każdy QD będzie OK. Tyle że różne QD są bardziej lub mniej problematyczne w aplikacji i na tym się skup , a nie na "współpracy" Źle się zrozumieliśmy. MD uwaga UŻYWAŁEM i nie byłem zadowolony absolutnie z niego, nakładałem go na początku swojej przygody z autodetalingiem i zrozumiałem, że wygrał ze mną marketing SG i po prostu dałem się przekonać, że faktycznie jest taki super, a kładłem go na #16 megsa która była jeszcze większym błędem, dlatego przerzuciłem się na fusso i pytam o QD pod to Pozdrawiam.
powalla Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 678605 przerzuciłem się na fusso i pytam o QD pod to 678602 Fusso to syntetyk pełną japą, więc raczej każdy QD będzie OK.
Nexsus Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 678605 przerzuciłem się na fusso i pytam o QD pod to 678602 Fusso to syntetyk pełną japą, więc raczej każdy QD będzie OK. No i dziękuje ślicznie, wszystkiego się dowiedziałem, miłego wieczoru
powalla Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 678611 wszystkiego się dowiedziałem Tylko zwróć uwagę na > 678602 różne QD są bardziej lub mniej problematyczne w aplikacji i na tym się skup
Ipkol Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 przerzuciłem się na fusso i pytam o QD pod to Fusso to syntetyk pełną japą, więc raczej każdy QD będzie OK. Funky Witch Botox pięknie podkręcił czarny lakier na którym leży fusso, przy czy nie było absolutnie żadnego problemu z aplikacją przy 8*C i sporej wilgotności. Z czystym sercem polecam.
Rekomendowane odpowiedzi