MM.MM Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 W1Michal, dla mnie lepszy PH zapach i wydajnośc trochę od BV. PH jest miększy i łatwiej się nakłada, co do wyglądu to nie zauważysz różbnicy.
weglus Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 ja nałożyłem BV na czarną perłe to lakier wyglądał jakby był tłusty. na granatowym wyglądał dużo lepiej ogólnie nie polecam BV na czarny, chyba, że mój lakier jest jakiś specjalny. na wiosne będe robił korekte w czarnym, który jest podobno perłą, ale bliżej mu do normalego i nakładał BV to moge sie podzielić opinią. chyba, że teraz będziesz woskował
patol Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 na ile starcza wersja 30 ml ? (auto klasy średniej) Z tego co widzę po zurzyciu swojego BV to spokojnie na 4-5 razy starczy (A4 B6 Avant).
weglus Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 2razy honda civic, 1raz hyundai i30. nie smaruje jakoś bardzo grubo, ale też nie oszczędzam. zostało około pół opakowania.
blaszczu Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Panowie jaka jest zasadnicza różnica między DJ Blue Velvet Pro a Hard? Chcę zakupić tester a nie wiem który wybrać więc proszę o pomoc
Partner forum MrCleaner Opublikowano 8 Marca 2012 Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 blaszczu, zasadnicz różnica jest taka, że Blue Velvet Pro jest hybrydą, przez co jest trwalszy od zwykłego Blue Velvet
Thomas207 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 http://www.mrcleaner.pl/dodo-juice-tyro ... p1931.html Dodo Juice Tyromania - wosk do opon. Korzystał ktoś z tego? Szukajka nic nie wykazała
cptolgierd Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Szukajka nie, ale w googlach znajdziesz pełno obszernych recenzji
Kubz Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Muszę pochwalić Dodo Banana Armour. Nałożony 10 marca (od tamtego czasu auto nie myte ani razu, 0 wizyt na bezdotyku), dziś, podczas opadu deszczu/śniegu, baardzo przyzwoicie kropelkował.
MM.MM Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Kubz, Jeszcze cię zaskoczy ten wosk.
quadrifoglio Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 MyszaKr , robiłeś test DJ z cleanerem R222?? Jak wypadło to zestawienie??
GOLAS30 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Czy jest sens bym przed SN polozyl na czerwony lakier orange crush czy nie? Czy SN nie przycmi efektow OC ? Wpadl mi sampler SN do rak i chcialbym go wykorzystac.
Sabat Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 A jakiego QD używać do Dodo Juice Diamond White Hard Wax ?
Fancivi Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 jak temat Dodo to DODO JUICE BASICS OF BLING
Sabat Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 jak temat Dodo to DODO JUICE BASICS OF BLING Domyślam się, myślałem tylko że można coś zamiennie zastosować Ale dziękuję za podpowiedź
Sabat Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Tutaj mamy Dodo Juice Lime Prime Lite + Dodo Juice Diamond White Hard Wax po 2000 km. Nakładany 27.04 bez glinkowania. Tydzien temu myty Dodo Juice Born To Be Mild i kilka razy w międzyczasie opłukiwany wodą demineralizowaną na bez dotyku.
cptolgierd Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Czym się różnią 'hard' waxy od 'soft' waxów DJ?
Kubz Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Czym się różnią 'hard' waxy od 'soft' waxów DJ? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=837
Kamyk Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ostatnio zakupiłem swój pierwszy zestaw kosmetyków i w weekend "zaatakowałem" dwie swoje bmw - czarne e30 i zielone e23 Na obie nałożyłem Dodo Juice Purple Haze PRO i jestem bardzo zadowolony - wiadomo, mam minimalne doświadczenie, więc pewnie moja opinia nie jest bardzo miarodajna. Pomimo tego, że woskowałem auta pierwszy raz poszło sprawnie. Co do zużycia (jako, że nie miałem pojęcia ile zejdzie pytałem się tu, na forum) - po 2 autach ubyło ok 15-20% opakowania 30ml, więc uważam, że spokojnie na 8-10 aplikacji starczy. Gwoli ścisłości - wcześniej auta glinkowałem i aplikowałem AF Tripple żółtym Germanem. Tyle moje 2 grosze - może ktoś równie "zielonemu", jak ja się przyda edit: Jest to jednak Pro czyli hybryda.
Zybercik Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 O - nie widziałem tego tematu. Dorzucam od siebie filmik z Dodo Purple Haze na cleanerze Dodo. Auto po glince, korekcie. Przebieg ~150 km.
Tomek WRO Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Muszę się zapytać konkretnie, bo nie ma konkretnej odpowiedzi. Czy wszystkie woski DJ mają taką słabą "wytrzymałość"? Chciałbym użyć DJ PH ze względu na połysk na okres do zimy, woskując co ok. 8 tygodni, myjąc/opłukując 1-2 razy w tygodniu. Auto oczywiście będzie po korekcie i wcześniejszym użyciu DJ LP, parkujące czasem w garażu, większość pod chmurką.
snap Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 dodo to letnie woski w zimie lepiej zabezpieczyc lakier przed sola itp niz stawiac na blysk
senz Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Muszę się zapytać konkretnie, bo nie ma konkretnej odpowiedzi. Czy wszystkie woski DJ mają taką słabą "wytrzymałość"? Chciałbym użyć DJ PH ze względu na połysk na okres do zimy, woskując co ok. 8 tygodni, myjąc/opłukując 1-2 razy w tygodniu. Auto oczywiście będzie po korekcie i wcześniejszym użyciu DJ LP, parkujące czasem w garażu, większość pod chmurką. Do zimy powino być dobrze ale może trzeba bedzie woskować trochę częściej niż 8tyg, ale to sam będziesz widział. A na zimę coś trwalszego. PS. Pozdrawiam OKP
Wielebny Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 DJ w wersja PRO trzymają trochę dłużej. Są to hybrydy a nie same woski naturalne. oczywiście cena tez jest odpowiednio dłuższa :]
Tomek WRO Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Do zimy powino być dobrze ale może trzeba bedzie woskować trochę częściej niż 8tyg, ale to sam będziesz widział.A na zimę coś trwalszego. To może wezmę odrazu Colli 476 lub FK 1000P? PS. Pozdrawiam OKP Dzięki Chciałbym wyszykować konkretnie auto do jesiennego zlotu
Rekomendowane odpowiedzi