Mateusz SLK 350 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2017 Jak z wydajnością 303 Fabric Guard ? Mam opakowanie 473 ml chyba i zastanawiam się ile kompletów tapicerki tym zaimpregnuje ?
M@ciej Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 wczoraj chcąc otworzyc drzwi z tylu error zamarzly... co polecacie do uszczelek?
Gesiu_15 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 [ref=#ff3366]M@ciej[/ref], umyj uszczelki APC lub środkiem Tire and Rubber cleaner i zabezpiecz uszczelki np 1z Einshett Gummi Pflege Stift http://www.pielegnowacauto.pl/1z-gummi- ... zelek.html . Może być to również środek Sonaxa 1
KapselK Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 689095 Może być to również środek Sonaxa Produkt Autolandu też daje radę, używam od kilku lat.
Gesiu_15 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 [ref]KapselK[/ref], dokładnie ważne żeby naszmelcować uszczelki
vertix Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 czy do domowego użytku (wypranie paru aut) wystarczy taki odkurzacz? https://www.olx.pl/oferta/odkurzacz-pio ... 7551f3f3a2 ponawiam pytanie znajomy miał zelmera, jakiś model z przed dwoch lat, na cholere nie dało się nim uprać kanapy w domu, ledwo ciągnął, dodatkowo oprysk z węża był tak mizerny, że woleliśmy już psikać wodą z butelki po płynie do mycia szyb....
etr Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 czy do domowego użytku (wypranie paru aut) wystarczy taki odkurzacz? https://www.olx.pl/oferta/odkurzacz-pio ... 7551f3f3a2 ponawiam pytanie znajomy miał zelmera, jakiś model z przed dwoch lat, na cholere nie dało się nim uprać kanapy w domu, ledwo ciągnął, dodatkowo oprysk z węża był tak mizerny, że woleliśmy już psikać wodą z butelki po płynie do mycia szyb.... to co budżetowego poleciłbyś?
M@ciej Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 dzieki za odpowiedz a jak np zamek zamarznie... mialem tak z tylnymi drzwiami,,, musialem obejsc auto wejsc z 2 str i otworzyc od wewnatrz a pozniej chcac zamknac dupa,,, nie moglem i co wtedy.. popsiakac odmrażaczem? czy jest jakis srodek konserwujący by nie zamarzał
vertix Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 czy do domowego użytku (wypranie paru aut) wystarczy taki odkurzacz? https://www.olx.pl/oferta/odkurzacz-pio ... 7551f3f3a2 ponawiam pytanie znajomy miał zelmera, jakiś model z przed dwoch lat, na cholere nie dało się nim uprać kanapy w domu, ledwo ciągnął, dodatkowo oprysk z węża był tak mizerny, że woleliśmy już psikać wodą z butelki po płynie do mycia szyb.... to co budżetowego poleciłbyś? Tu Ci niestety już nie pomogę, poza wspomnianym zelmerem, uzywalem jeszcze odkurzacza piorącego karcher (ten dzialal znakomicie za kazdym razem) , ktory kosztuje okolo 2500zl
Simoooon97 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 [ref]etr[/ref], Masz cały temat dotyczący odkurzaczy piorących Ja od siebie polecam George
wilczasty Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Kolego, używałem tego wodnika, tylko do wciągania wody ponieważ końcówkę do prania miał uszkodzoną. Nie widziałem żadnych zastrzeżeń. Ciągnął całkiem fajnie jak na swój wiek. Jeśli jest tylko sprawny to dobra cena.
etr Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 No to niestety nie ta półka cenowa Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Mateusz SLK 350 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jaką temperaturę wody z proszkiem do ekstrakcji mogę wlać do george ? taka najbardziej ciepła z kranu to będzie za dużo ?
BK7 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Pytanko, po polerce ciężarówki (czerwony zmatowiały kolor - brak bezbarwnego?!) farba zabrudziła mi rupesa 15, od tego momentu rzep nie trzyma. Da się jakoś go odratować czy wymiana talerza ? Gdzie w razie czego taki talerz zakupię ? Z góry dzięki Wysłane z mojego LG-D213 przy użyciu Tapatalka
etr Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 ok to zakupię tego wodnika niebawem. I do takiego prania w domu zestaw Chemspec Formula 90 + Enz-All (2*0,68 kg) jest w porządku? czy szukać czegoś innego?
Mateusz SLK 350 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 dzisiaj mi właśnie taki zestaw przyszedł,wyprałem pół kanapy na próbę i według mnie dał radę ale to trochę jeszcze wcześnie na jakąś większą ode mnie opinie.
Gesiu_15 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 [ref]Mateusz SLK 350[/ref], dużo zależy od chemii
rufi75 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 ok to zakupię tego wodnika niebawem. I do takiego prania w domu zestaw Chemspec Formula 90 + Enz-All (2*0,68 kg) jest w porządku? czy szukać czegoś innego? Jak najbardziej bardzo dobry zestaw,chociaż ja do płukanki zamiast Formuły,używam karchera rm 760-dodatkowo coś tam jeszcze wyciągnie
etr Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 dzisiaj mi właśnie taki zestaw przyszedł,wyprałem pół kanapy na próbę i według mnie dał radę ale to trochę jeszcze wcześnie na jakąś większą ode mnie opinie. jak będziesz jeszcze testował te produkty to daj mi znać, wysłucham opinii
antek1987 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jeśli ktoś szuka zamiennika Master Blastera fajna opcja i tańszy pozwolę sobie wkleić link: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... details-21
Arkeolowy Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Po co ciągnąć to z Anglii np. jak u nas jest ten sam pod nazwą suszarka stołowa(dla psów)
mbieniek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 I rura jakaś taka krótka jak na zelmer za 500PLN Krótka rura może być dużym bólem w tyłku zwłaszcza do suszenia wyższych aut albo dachu z relingami, przynajmniej dla mnie.
byGucio Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Witam, pytanie mało związane z forum, ale szukam i nie mogę znaleźć, potrzebuję schematu elektrycznego do audi a3 8p potrzebny mi jest fragment z centralnym zamkiem lewe tylne drzwi bądź cała elektryka tych drzwi- centralny nie otwiera zamka w tych drzwiach. Obstawiam gdzieś uszkodzony przewód, a chciałbym znać kolor przewodu jakiego szukać.
mbieniek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 A miernikiem nie da się z kostki przed drzwiami do kostki za drzwiami lub przy zamku?
Rekomendowane odpowiedzi