Moderator BiałyGTi Opublikowano 31 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Na dach to dobry plyn i starczy ewentualnie niewidzialna wycieraczke. Pytanie drugie to albo jedno albo drugie po co dressing na dressing kłaść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka123 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Macie problem z logowaniem przez tapatalka na forum? Tylko to forum mi nie smiga. Forum ma jakies problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 dobry warsztat z chip tuningiem z hamownią 4x4 w okolicach Katowic ktoś coś poleci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazor Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 http://allegro.pl/aktiv-max-super-skuteczna-aktywna-piana-5l-i6728800564.html Warte kupna czy już lepiej nie żydzić i dorzucić te pare groszy do Tenzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 8 godzin temu, nerka123 napisał: Macie problem z logowaniem przez tapatalka na forum? Tylko to forum mi nie smiga. Forum ma jakies problemy? Też mam ten sam problem od wczoraj .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 5 godzin temu, bazor napisał: http://allegro.pl/aktiv-max-super-skuteczna-aktywna-piana-5l-i6728800564.html Warte kupna czy już lepiej nie żydzić i dorzucić te pare groszy do Tenzi ? Lepiej dozbieraj do jakies lepszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 10 godzin temu, BiałyGTi napisał: Na dach to dobry plyn i starczy ewentualnie niewidzialna wycieraczke. Pytanie drugie to albo jedno albo drugie po co dressing na dressing kłaść ? Dzięki. ad1. Pewnie tak zrobię, ale kropelek nie będzie A może jakis QW? ad2. Tak mnie naszło w związku z używaniem QD na lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Witam was serdecznie ! Prosiłbym was o poradę na temat doboru padów. Posiadam maszynkę DA bassa + Koch heavy cut 8.2 do cięcia oraz Sonax Perfect Finish do wykończenia. Jakie pady będą współgrać z tym zestawem ? Posiadam również flexipad 75mm/150mm jeśli to ma jakieś znaczenie. Z góry dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Nat, Booski, Flexipads, Royal robią bardzo dobre jakościowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treys Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Jam mam takie pytanie odnośnie oceny stanu powłoki ( czy jest czy jej nie ma ) Gyeon Prime kładziony dokładnie rok temu 1 warstwa ( czyli niby 12 msc ma wytrzymać ) samochód garażowany cała zimę w sezonie myty tydzień w tydzień na 2 wiadra zgodnie ze sztuką . 1. Lakier się zapchał będzie glinkowany, ale nie o tym zastanawia mnie jak realnie ocenić czy powłoka żyje ? zstanawiam się nad taka kombinacja : 1. Mocny PreWash > Mycie ADBL Shampoo Pro + Ludwik , dekontaminacja , znów PreWash > Mycie ADBL Shampoo + Ludwik = jeśli ta kombinacja ukaże mi tafle wody to znaczy że powłoka umarła ? ( nie wiem czy ma coś wspolnego to że 6 msc auto było garażowane co powinno wydłużyć jej żywotność ) 2. Dodatkowo chce użyć carpro essence + maszynowo i zobaczyć czy po 2-3 miesiącach normalnego mycia będzie tafla która opcja będzie dobra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka123 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Pytanie odnosnie black hole. Najladac go w jakiej warstwie, chodzi o grubosc? Tylko tak by byl oleisty film czy grubiej? I po jakim czasie polerowac? Oczywiscie nakladany na zimny lakier w cieniu:)Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Możesz go nawet wpracować a pozostałość dotrzeć po prostu jedziesz standardowo jak najcieniej i docierasz on szybko wysycha i jak to poorboys praca jest banalna i przyjemna...Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka123 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Dzieki Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Po myciu APC dachu kabrio trzeba impregnować? Coś smarować na dach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialas1 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 @Zdroja0przydałaby się konserwacja. Polecanym środkiem jest Koch Chemie Cabriodach Versiegelung Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Czy pad Chemical Guys pomarańczowy z mikrofibry i Sonax 04/06 zostawią bałagan na lakierze Volkswagena? Czy lepiej pad one step Royal Pads? Żeby zdjąć jak najwięcej rys w jednym kroku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 nie wiem jak chemical guys, ale royal pada i boskiego one step używam juz długo i się sprawdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeeRek Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Aktywna piana K2 Active foam nie narusza wosku ? Czy lepiej myć Shiny Garage fruit snow foam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ja piane z k2 uzywam jak mam pozostalosci wosku albo wcale, wydaje mi sie ze potrafi naruszyc wosk, dla pewosci uzyc SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Pytanie w sumie bez sensu może, ale według waszych doświadczeń co lepsze do usuwania smoły i kleju? 1) Prickbort MAC1124, czy ADBL Tar Glue Remover ? 2) Czy te środki usuną mi klej po odważnikach na felgach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 david2888, CarChem T&G Remover wg mnie mocniejszy jest od w/w. Z klejem po ciężarkach radzi sobie całkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 @david2888 kazdy z nich da sobie rade ja aktualnie uzywam prikbort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 1.Prickbort 2. Na klej po odważnikach sugeruje gumowy krążek np troton Hehe nie zerknalem że jest już kolejna strona odpowiedzi Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Najlepszy na klej po odważnikach jest krążek, tak jak kolega wyżej powiedział bez chemii szybko i skutecznie i nie rysuje felg. Samemu szkoda było mi kasy 30 zł i nie byłem przekonany do niego aż do zeszłego roku, od teraz używam tylko krążka . Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanCogito7 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Czy piana od K2 zje my wosk poorboya(Natty Blue)? Jezeli tak to jaka piane polecacie bezpieczna dla tego wosku do Marolexa 3000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi