marcinm76 Opublikowano wczoraj o 09:38 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:38 To nie jest oryginalny kranik. Oryginalne i tylko te pasują masz w sklepie scs.
bobwoj Opublikowano wczoraj o 09:50 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:50 Karnik właśnie zamówiony z tego sklepu, a dokładnie na Alle.. od sprzedawcy AjiBoo.
marcinm76 Opublikowano wczoraj o 09:51 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:51 Ten sam sprzedawca. Na pewno będzie pasował.
bobwoj Opublikowano wczoraj o 09:56 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:56 Niestety nie pasuje co widać na zdjęciu. Zakrętka kranika jest za mała.
marcinm76 Opublikowano wczoraj o 10:25 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:25 @bobwoj ok. myślałem że zamówiłeś nowy. Oryginalny kranik jest caly bialy aukcja 15328174049 1
bobwoj Opublikowano wczoraj o 10:51 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:51 Zamówiłem dokładnie z tej aukcji. Dowiedziałem się, że Bilt Hamber zmienił te kraniki na nowszą wersję z odpowietrzeniem w kolorze czerwonym. Sprzedawca zapewnił mnie, że sprzedaje nową wersję z odpowietrzeniem w kolorze czerwonym. Wszystko jest wyjaśnione na tym filmie:
marcinm76 Opublikowano wczoraj o 10:57 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:57 Sam kupowałem z tego sklepu i na allegro ale mam białe i z bankami bh pasują i działają sprawnie. Kontakt ze sklepem tylko pozostal. 1
bobwoj Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu Jestem po kontakcie ze sklepem. Dostałem taką odpowiedź: cyt.: "Jeżeli będzie Pan ponownie chciał zamówić kranik do BH to proszę o podanie średnicy gwintu, bo oba kraniki są dostarczone do nas przez bilt hamber, byc może zmienili średnicę gwintu w baniaku, żeby nie było problemu to proszę o sprawdzenie średnicy w baniaku.) Kiedy Bilt Hamber zmienił średnice gwintu w swoich bańkach 5L?
marcinm76 Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu Strona BH https://bilthamber.com/product/5ltr-dispensing-tap/ Faktycznie jest inny ale nie taki jak Twoj 1
bobwoj Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu Dokładnie, i taki właśnie chciałbym kupić w Polsce.
#kris Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu Ja mam taki od Mariusza z SCS 1
bobwoj Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu To teraz mam zagadkę, dlaczego ten sam sprzedawca, Tobie sprzedał poprawny, a mi nie pasujący i każe mi mierzyć średnicę gwintu, skoro butle mamy takie same. Czy ty też mu mierzyłeś średnice gwintu butli?
#kris Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu Godzinę temu, bobwoj napisał(a): To teraz mam zagadkę, dlaczego ten sam sprzedawca, Tobie sprzedał poprawny, a mi nie pasujący i każe mi mierzyć średnicę gwintu, skoro butle mamy takie same. Czy ty też mu mierzyłeś średnice gwintu butli? Nic nie mierzyłem, miałem tylko zapytanie dlaczego czerwone a nie białe i tyle... @bobwoj jak masz jak to zmierz średnicę zewnętrzną a ja zmierzę bo mam tu nawet w pracy jakiegoś starego foam 1
karacz Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Mam pytanie odbiegające delikatnie, ale mam temat pleksa/plexi piszemy na nią markerem, czasem marker zasycha a po zmyciu zostają ślady w miejscu pisania i nie można już tego domyć, bo pewnie alko odparowało wiechrznią warstwę tworzywa? i teraz pytanie czym taką plexe spolerować jest opcja, żeby to ręcznie lub na wkrętarce zrobić? najlepiej jak najniższym kosztem
bobwoj Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu Pamiary na różnej wysokościWysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka
gprzesniak Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu Panowie mam pytanie. Co proponujecie z mikrofibr do powłok. Ultracoat, FX, Gyeon, Carpro, WS znam i mam, ale interesuje mnie coś budżetowego z dobrym stosunkiem cena/jakość. W dniu 3.12.2024 o 16:32, bobwoj napisał(a): Czy na folie PPF można używać zwykłych QD czy tylko dedykowanych? Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka Można, chociaż siedzą krócej, a niektóre jak np. CC WG się mażą przy aplikacji. Mam Gyeon PPF Maintain i tutaj siada to pięknie. Jest też tani Sonax do folii, który luidzie chwalą.
AndrewZS Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu @gprzesniak Spróbuj Mr Rag. W moim odczuciu jak WS WorkeryWysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka 1
analyzator Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu @pablo15005 dzięki za kontakt do nich. Na messengerze mam i wycenę i termin. Elegancko!@pablo15005 1
xadamx Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu 3 godziny temu, gprzesniak napisał(a): Panowie mam pytanie. Co proponujecie z mikrofibr do powłok. Ultracoat, FX, Gyeon, Carpro, WS znam i mam, ale interesuje mnie coś budżetowego z dobrym stosunkiem cena/jakość. ADBL Neon. Już kilka paczek ich przerobiłem i nic więcej nie potrzeba. czasem idzie kupić sporo poniżej 40,00 zł za paczkę (10szt w paczce). 1
pablo15005 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu @gprzesniak Royal Pads Allrounder Towel 250gsm 1
Mumins Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Ale kombinujecie z tymi kranikami później z nich przelewacie jeszcze do kubków żeby sprawdzić, ile dajecie towaru? Ja wszystkie przelewki z dużych butelek mam w tych uniwersalnych "ściskanych" pojemnikach z dwiema szyjkami z podziałką i w mojej opinii jest to najlepsze rozwiązanie. A duże butle mam pochowane i tylko od czasu do czasu uzupełniam te mniejsze. Polecam takie rozwiązanie. 2
przemas.p Opublikowano 17 minut temu Zgłoś Opublikowano 17 minut temu Ale kombinujecie z tymi kranikami później z nich przelewacie jeszcze do kubków żeby sprawdzić, ile dajecie towaru? Ja wszystkie przelewki z dużych butelek mam w tych uniwersalnych "ściskanych" pojemnikach z dwiema szyjkami z podziałką i w mojej opinii jest to najlepsze rozwiązanie. A duże butle mam pochowane i tylko od czasu do czasu uzupełniam te mniejsze. Polecam takie rozwiązanie. Tak samo u mnie .Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi