AndrewZS Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Carpro nadal jest świetnym wyborem 1
kruchytk15 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Myślę że jak na nowe auto i zadbane plastiki to jak najbardziej dlux bo inne dressingi to mijają się z celem 1
Mumins Opublikowano 37 minut temu Zgłoś Opublikowano 37 minut temu W dniu 29.11.2025 o 16:03, Alfa47 napisał(a): Kompania, jaką rotację byście polecili do 550zł. Mam Masnera, ale waga trochę duża i kabel krótki. Robię to hobbystycznie, więc do dwóch aut w ciągu roku na jakiś one step. DA posiadam Bass Polska, ale jakoś strasznie wolno mi to idzie Ja mam Heckmanna i jest spoko, bardzo lekka i poręczna. W tym budżecie pokusiłbym się o Terminatora V2 z Liquid Elements (akurat masz kod -15% to nawet złapiesz się poniżej). A w gratisie super obsługa posprzedażowa w SCS. 5 godzin temu, Syrio napisał(a): Panowie potrzebuje coś na plastiki zewnętrzne dla VW T-Roc. Auto nowe, więc nie trzeba odświeżyć ani nadać kolorylu, wymyje i zabezpieczę. Pytanie tylko czym, dawno nie robiłem tego na plastikach i poza Carpro Dlux i Perl nie przychodzi mi nic do głowy. Zasadniczo wszystko siada na plastikach. Zobacz, jaki efekt uzyskałem ADS Wheel Coat na dość wypłowiałym elemencie. Głupi Repel siedzi od roku i nadal ładnie przyciemnia na innym aucie. Obczaj Lahega Plastic Guard, to też świetny produkt. 1
Rekomendowane odpowiedzi