analyzator Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia Wydaje mi się że te samplery bionano to już są gotowe do użycia a nie koncentrat. Te które dostałem z SCS nigdy mi nie smużyły i używam as is.
Iggo007 Opublikowano Poniedziałek o 16:13 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 16:13 Co możecie polecić do zabezpieczenia tapicerki materiałowej/alcantary ? Myslałem nad
Lukasz-odkrywca Opublikowano Poniedziałek o 20:04 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:04 Hej, poszukiwany środek do usuwania lakieru z felg aluminiowych. Co polecacie?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano Wtorek o 21:02 Partner forum Zgłoś Opublikowano Wtorek o 21:02 @flatron007 tego nie , to nie jest koncentrat
arczar Opublikowano Środa o 21:14 Zgłoś Opublikowano Środa o 21:14 W dniu 14.04.2025 o 22:04, Lukasz-odkrywca napisał(a): Hej, poszukiwany środek do usuwania lakieru z felg aluminiowych. Co polecacie? Najbliższa firma od renowacji felg i piaskowanie. Jak chcesz się bawić sam (bezsens) to żel scalpex od noxala. Ściąga wszystko bezinwazyjnie. Testowane na ramach rowerowych. 1
Michał98 Opublikowano Piątek o 15:31 Zgłoś Opublikowano Piątek o 15:31 Jaki cleaner do opon waszym zdaniem najlepszy?
Kuba1 Opublikowano Piątek o 16:37 Zgłoś Opublikowano Piątek o 16:37 Mam takie wypukłe wgniotki na Transicie( poprzedni właściciel załatwił to za długimi wkrętami od środka ) Ktoś z was "cofał" coś podobnego? Boję się że przy uderzeniu punktakiem pójdzie więcej blachy do środka
booohal Opublikowano wczoraj o 04:11 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 04:11 Ja bym jedynie dotknął to lakierem zaprawkowym.
imola33 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Wziąłem się za lampy, na razie ręcznie, ale po świętach chyba pojadę po krążki na szlifierkę, bo zajechać się idzie. Dobrze rozumiem, że do czajniczka mam trzeć całą lampę, aż dotrę się jak na zdjęciu? Zacząłem od p400. Drugą lampę mam w lepszym stanie, przelecieć ją na mokro p1000 + p2000 i na to polerka + powłoka?
Rekomendowane odpowiedzi