smerf91 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2021 4 minuty temu, Magnes napisał: Czy u Was BW tez tak niszczy atomizery? U mnie jedna aplikacja na komplet opon i przy nastepnej juz atomizer nie dziala. "Ten typ tak ma" niestety... Chociaż odpukać od 3 miesięcy ( około 5 aplikacji ) nadal działa - ten oryginalny z ADBL. 1
lukasz_byd Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 19 godzin temu, Magnes napisał: Czy u Was BW tez tak niszczy atomizery? U mnie jedna aplikacja na komplet opon i przy nastepnej juz atomizer nie dziala. Tak, ale ostatnia butelka zuzyta a atomizer nadal zyje.
ppp Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 Mi się tylko raz atomizer zaciął, nigdy z nimi nie miałem problemów. Warto czasem rozszczelnić gwint na butelce, jak ją zassie do środka Co do połysku, o którym kiedyś pisałem. Od tego czasu przerobiłem kolejne 3 butelki zakupione w innym miejscu i działa po staremu, wychodzi ładny satynowy dressing. Wygląda na to, że ktoś mi sprzedał rozcieńczony dressing i stąd ten połysk... A kupiłem u partnera ADBL. W każdym razie, następnym razem przy podobnej sytuacji od razu będę się kontaktował z ADBL.
Rekomendowane odpowiedzi