LGV8V Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2018 Nikogo nie namawiam podzieliłem się tylko swoim doświadczeniem. Częściej niż 20 razy polewałem, ale mniejsza o to. Ja też teraz nie mam takiego dostępu, wiec do wody wiec muszę kupić jakiś odmrażacz. U mnie koszt takiej szyby z czujnikiem zmierzchu i deszczu to od 500zł-800zł także też nie mało. Tylko tak jak pisałem szybę miałem ubezpieczoną. Skrobaczki też z reguły nie używam, kupiłem sobie tylko silikonową ściągaczkę do ściągania wody z szyb.
asaledr Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Witam, Czy po spryskaniu szyb ADBL FROST EATER nie mogę po prostu odjechać? Coś się stanie złego jak nie wytrę tego produktu mikrofibrą?
Qlimaxss Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @asaledr Możesz, poprostu to co nie ruszy frost to dalej zostanie zmrozone, Ja robie tak psikam obficie czekam chwilke na dzialania wycieczki I ogien w droge. Frost to moj ulubiony odmrazacz.
asaledr Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 A myślisz @Qlimaxss i inni czy np. na reflektory można bezpiecznie stosować w taki sam sposób? Lub ewentualnie drzwi, klamka jak przymarznie?
Qlimaxss Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @asaledr Ja w poprzednim aucie mialem szklane , nie wiem jak dziala na tepewno z tworzywa ale, nie powinien raczej lipy zrobic. Tak powinien sobie poradzic. Przelejałem tego, odmrazacza juz, ponad litr . A dla znajmych kupilem, ponad 70 sztuk tak wlasnie lubie waszego Frosta @ADBL. Ze komu moge toto polecam.
asaledr Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ja mam chyba jakieś z tworzywa, teraz takie w nowych autach z tworzywa chyba robią zazwyczaj. Ale niech @ADBL się wypowie czy bezpiecznie używać. Plus czy to uszkadza nałożoną NW na szybach?
Qlimaxss Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @asaledr Musisz zobaczyc sam. Pewex nic nie osłabia.. Piskaj smiało.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Frost eater nie powinien zaszkodzić żadnej powierzchni. Niewidzialna wycieraczka raczej odetka niż naruszy. @Qlimaxss mega dziękujemy za tak dobrą opinię. To dzięki Tobie z magazynu tak szybko znikają frosty w zimie
Qlimaxss Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 @ADBL Nie ma za co jak coscoś jest dobre I tanie to staram się polecac.. A do tego ten zapach,. 1
lukasz_byd Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Nie czytalem całego wątku, ale ten badziew nie radzi sobie z lodem na szybie - choć było długo i namiętnie spsikiwane. Zwykły zimowy płyn do spryskiwaczy sobie poradził. (w miejscu gdzie FE nie był aplikowany)
Rekomendowane odpowiedzi