przemasisko Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 [mention=24680]przemasisko[/mention] a gdzie kupiłeś bo nie mogę znaleźć. W sklepie [mention=14870]Good Stuff[/mention] nie znalazłem, a wszędzie indziej widzę tylko te białe.Tutaj: https://www.pielegnacjaaut.pl/work-stuff-bucket-lid-pokrywa-do-wiadraAle widzę, że już niedostępne... 1
gordon Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 @przemasisko dzięki, mimo że niedostępne, to już jakiś trop jest ;-)
Bielutomek Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 @Good Stuff jakby ktoś pytał Was, jak dociazyc i usztywnić Wasze Guardy, w WorkStuff Bucket, to zaproście go do tego postu mini, szybka relacja. Wiaderka dziś odebrane, wiec zabawiłem się w konstruktora dociążenia sprzęt do użycia, to śruby z fotek: A tak wyglada konstrukcja, złożona w guardy: wagowo, guardy dociążyły się konkretnie, do tego, nakładki wystają poza obręcz guarda, i w wiadrze, blokują jego przemieszczanie się. Patent godny detailingowego świra nie niszczymy guardow klejem, jak w przypadku ciężarków z alufelg. A przy okazji, usztywniamy guarda w jednej pozycji. @Fitte recenzja dla Ciebie 2 1
D@ViD Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 @Bielutomek gdzie kupiłeś takei śruby?
Bielutomek Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 @david2888 Nie kupowałem, teściu ma ich cala stodole Szczerze, nawet nie wiem jak je nazwać. Jutro jak zdążę przed wyjazdem na Raceism, to zagadam do teścia z zapytaniem, gdzie takich szukać
Bielutomek Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 @david2888 szukaj w okolicy, lub na Allegro: śruba młotkowa teowa
D@ViD Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 @Bielutomek Dzięki jak jedziesz na Raceism to mozesz mi wziąć 4 sztuki odkupię heh bo ja z Wroclawia
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 @Bielutomek Świetny patent, natomiast nie jest tak ,że zostawiliśmy ten temat. Może jeszcze w tym roku pojawi się nowy separator. Zrobiony przez firmę , które robi nam wiadra, spasowany idealnie.
Moderator Domel Opublikowano 4 Lipca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Przydałaby się jeszcze "tarka" świetny patent albo separator turbinowy One na prawdę trzymają brud po sobą 1 1
Bielutomek Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 @david2888 jasne! To spakuje Ci komplet, i się zgadamy na miejscu 4szt chcesz? Idealnie wyważone, jest z 3 szt na jeden separator.
przemasisko Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Ja guardy obciążyłem odważnikami do felg. Super sprawa, nic się nie odkleja.
V1RU$ Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 A wiadra z tych zestawów idzie kupić same, czy tylko w zestawie ? https://www.sklep.goodstuff.com.pl/pl/p/ZESTAW-S-Oszczednosc-37.99-zl/213
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 @V1RU$ Na tą chwilę jedynie w zestawach
V1RU$ Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 54 minuty temu, Good Stuff napisał: @V1RU$ Na tą chwilę jedynie w zestawach Szkoda pasowały by mi do garażu A jakieś plany wprowadzenia samych wiader ?
D@ViD Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 2 godziny temu, Bielutomek napisał: jasne! To spakuje Ci komplet, i się zgadamy na miejscu 4szt chcesz? Idealnie wyważone, jest z 3 szt na jeden separator. no to jak możesz to 6szt. bo na dwa wiadra jak co to pisz na pw
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 @V1RU$ Jak najbardziej - problem leży po stronie dostępności tych wiader. W chwili obecnej jest ich jak na lekarstwo dlatego zdecydowaliśmy się zostawić je na zestawy. Jak tylko producent pozwoli zakupić nam większą ilość, wprowadzimy same wiadra 1
V1RU$ Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 35 minut temu, Good Stuff napisał: @V1RU$ Jak najbardziej - problem leży po stronie dostępności tych wiader. W chwili obecnej jest ich jak na lekarstwo dlatego zdecydowaliśmy się zostawić je na zestawy. Jak tylko producent pozwoli zakupić nam większą ilość, wprowadzimy same wiadra A czym one się od tych teraz oferowanych różnią. Przykrywki chyba takie delikatne nie takie masywne ?
D@ViD Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Mi bardzo przypominaja wiadra Castorama ale nieco grubsze i z innym logo 1
V1RU$ Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 55 minut temu, david2888 napisał: Mi bardzo przypominaja wiadra Castorama ale nieco grubsze i z innym logo Moje z logo Bricomarché się mi już zbrzydły. Ale separatory od WS pasują w nie jak ulał - nie trzeba dociążać śrubami młotkowymi 1
wierzba Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 W dniu 4.07.2019 o 10:40, Domel napisał: Przydałaby się jeszcze "tarka" świetny patent albo separator turbinowy One na prawdę trzymają brud po sobą albo taka hybryda
Moderator Domel Opublikowano 29 Października 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 Kto z was zakupił "Work Stuff Bucket Lid Pokrywa na wiadro" i może potwierdzić, że wiadro zalane wodą i zakręcone tą pokrywką jest szczelne ?
D@ViD Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 Ja jest wszystko w porządku. Zalewa 10-12litrow. Zakrecam. Wstawiam do bagażnika i jade na myjke. Wyciągam i jest sucho Pytanie o jakie próby szczelności Ci chodzi?
Moderator Domel Opublikowano 29 Października 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 5 minut temu, david2888 napisał: Pytanie o jakie próby szczelności Ci chodzi? Żebyś zasadził kopa w wiadra zalane i zobaczył czy szczelne Castoramowe troche nie trzymają 1 1
krisbe Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 Żebyś zasadził kopa w wiadra zalane i zobaczył czy szczelne Castoramowe troche nie trzymają Ja jadę z takim wiadrem na myjnie i w życiu mi się nic nie ulało a po drodze mam 3 ronda 1
D@ViD Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 39 minut temu, Domel napisał: Żebyś zasadził kopa w wiadra zalane i zobaczył czy szczelne Jak wyzdrowieje to zleje wiadro woda i położę je w wannie i zobaczymy czy będzie woda uciekać ale serio przy 10l wody to nawet to wiadro nie drgnie w bagazniku 1
Rekomendowane odpowiedzi