Moderator Domel Opublikowano 21 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Godzinę temu, Good Stuff napisał: Docelowo bedzie wszystko wykończycie mnie.
CoolBreeze Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 2 godziny temu, Good Stuff napisał: Work Stuff - Your Detailing Equipment Oooo, coś dla mnie Generalnie chemię już mam i idę w akcesoria, więc czekam z niecierpliwością.....
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 21 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Dziękuję Panowie za entuzjazm Więcej szczegółów już niedługo, oczywiście poinformujemy Was o nich Część rzeczy powinno pojawić się w listopadzie, reszta w grudniu razem z Mikołajem u Was w domach
Tomas-sg Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Będę starał się was śledzić jednak listopad to dla mnie najpracowitszy miesiąc
Gesiu_15 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 @Good Stuff grubo nie nadążam nad nowościami
KapselK Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Świetne widomości, nie spodziewałem się aż tak grubej końcówki roku w Waszym wykonaniu. Czekamy i będziemy testować.
Grzechu23 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 No i super szykuje hajsy na work stuff
Moderator BiałyGTi Opublikowano 21 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Zostaje czekac cos na pewno kupie
kursien Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 5 godzin temu, Good Stuff napisał: reszta w grudniu razem z Mikołajem u Was w domach Ha! czyli jednak myślicie o naszych prezentach Work Stuff już się nie mogę doczekać Świetna informacja!
DrozdekPL Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Czekam na konkurenta Mastera Blastera w waszym wykonaniu
Arkeolowy Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 No takim ala master blaster też bym nie pogardził
Arkeolowy Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 @Good Stuff Panowie zdradźcie więcej info o akcesoriach, bo nie mogę spać i nie wiem ile kasy odłożyć dla siebie na święta
Fredi88 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 @Arkeolowy spokojnie... pisali że Mikołaj przyniesie więc zostaje list napisać
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 22 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Panowie z master blasterami plyniemy za daleko , wiecie przy tego typu sprzęcie trzeba zapewnić również serwis więc jest to melodia przyszłości. Na tą chwilę spodziewajcie się mniejszych rzeczy 😁 @Arkeolowy czego szukasz? To powiem czy warto czekać 😉
Arkeolowy Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Generalnie mam wszystko, ale lubię nowości i wspierać polskie marki. Także jak coś zaciekawi to biorę niezależnie czy to będzie szczotka do felg, pędzelek czy wiadro
Strus Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Będzie wiadro z wizerunkiem szczotki do felg malowanym pędzelkiem 3
Moderator BiałyGTi Opublikowano 22 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Obstawiam szczotki do felg, pedzelki, szcoteczka do skor, wiadro .
Alfa47 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 @Good Stuff A planujecie jakieś zapachy ?
DrozdekPL Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Proponuje aplikator do dressingu z formie uchwytu z wymiennymi gąbeczkami
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 22 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 @DrozdekPL ciepło, ciepło Dwie pierwsze pozycje ,które się pojawią są polskiej produkcji stąd ich szybszy debiut, szczegóły za jakieś 2-3 tygodnie jeszcze chwilka
CoolBreeze Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 szczegóły za jakieś 2-3 tygodnie jeszcze chwilka Chwilka...? No niech będzie. Wypłata akurat wpadnie na konto. Będę miał się czym z wami podzielić Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 23 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 @BiałyGTi wiadra dostaną spoooory lifting @CoolBreeze
Dystrybutor Nano Ceramic Protect Opublikowano 23 Października 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 8 minut temu, Good Stuff napisał: @BiałyGTi wiadra dostaną spoooory lifting @CoolBreeze Czy będą to wiadra, które same myją samochód? Czekamy na premierę, dobre wiadro to podstawa!
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 23 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 Odcinek numer 5 Etykiety Czas na premierę naszego nowego IRON REMOVERA PIRANHIA opis i więcej szczegółów w temacie , który zaraz utworzymy Jak zapewne zauważyliście , Piranhia zapoczątkowuje małą zmianę na naszych etykietach. Z wielu powodów grafiki zwierząt znikają, nazwy zostają. Nasze produkty dostają też nowe hasło DETAILING ADDICTION, które nam mocno kojarzy się z Dobrym Towarem Kazdy produkt docelowo będzie różnił się kolorem nazwy jak i "molekuł", wzór "molekuł" również nie jest przypadkowy a co oznacza?
Grzechu23 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 No i fajnie Etykiety na duży plus
Rekomendowane odpowiedzi