CoolBreeze Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 a ja do SSW , QW , QD1 zakupiłem atomizery od Shiny Garage i jest git , dla mnie są bardzo dobre.Ej, ej... to był mój pomysł Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
keza Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 1 minutę temu, CoolBreeze napisał: Ej, ej... to był mój pomysł Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Panowie spokojnie, na tą chwilę to jedyna słuszna droga. Też od jakiegoś czasu używam atomizerów jest super.
yacek _b Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 Teraz, keza napisał: chwilę to jedyna słuszna droga Powiem więcej , do DM QW i środka do szyb też założyłem
Moderator Domel Opublikowano 28 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 Jakby kogoś interesowało czy SSW przyciemnia - tak Da sie zauważyć 1
alexander.p Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 Ale bym wjechał maszyną na tą maskę...;) 1 1
YOBACK Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 @alexander.p Aż się o to prosi Dziwne, że @Domel wytrzymał i pokazał na forum Wracając do tematu - ładne przyciemnienie. 1
yacek _b Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 1 godzinę temu, Domel napisał: Jakby kogoś interesowało czy SSW przyciemnia - tak Da sie zauważyć widać ciemne mazy po stronie cleantech , słabo , chyba że nakładany na słońcu i coś wylazło , ale kierowniku Domel kiedy lanie wody i krople , czekamy... 1
devilsky Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 @Domel Jak dla mnie to przyciemnia tylko zmęczone lakiery. U siebie, na nie zmęczonym lakierze, nie zauważyłem jakiegoś przyciemnienia. 1 2
Moderator Domel Opublikowano 28 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 33 minuty temu, yacek _b napisał: widać ciemne mazy po stronie cleantech , słabo , chyba że nakładany na słońcu i coś wylazło , ale kierowniku Domel kiedy lanie wody i krople , czekamy... wszystko w swoim czasie robi sie całościowo 40 minut temu, alexander.p napisał: Ale bym wjechał maszyną na tą maskę... ja tez 14 minut temu, devilsky napisał: @Domel Jak dla mnie to przyciemnia tylko zmęczone lakiery. U siebie, na nie zmęczonym lakierze, nie zauważyłem jakiegoś przyciemnienia. mimo wszystko warto i tym wspomnieć
menior Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2018 W dniu 28.05.2018 o 22:02, devilsky napisał: @Domel Jak dla mnie to przyciemnia tylko zmęczone lakiery. U siebie, na nie zmęczonym lakierze, nie zauważyłem jakiegoś przyciemnienia. Tez mam takie spostrzezenia,przy zmeczonym lakierze ale tez ciemnym kazdy produkt daje troche efekt przyciemnienia(jak przy zmoczeniu) w innym przypadku syntetyki daja raczej efekt polysku
Fredi88 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Odgrzeję kotleta trochę bo ten produkt nie przestaje mnie zadziwiać. Uwielbiam go na lakierze ale też na wszelkiej maści powierzchniach szklanych. Na foto akurat plastikowy "szklany" dach w smarcie i początek deszczu
zdanek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 @Fredi88 na szkle siada pięknie, u mnie na szyberdachu siedzi już chyba 4 albo 5 miesiąc i dalej jak nowy
Fredi88 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 32 minuty temu, zdanek napisał: @Fredi88 na szkle siada pięknie, u mnie na szyberdachu siedzi już chyba 4 albo 5 miesiąc i dalej jak nowy Tyle że w smarcie okno dachowe jest z plexi a siedzi tak samo dobrze jak na bocznych szybach.
martinii Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Czy SSW można kłaść pryskając na fibre i nią wcierać środek w lakier? Na szyby chciałem położyć nw Soft99, a na plastiki Gyeon Q2 Trim i przy aplikacji SSW nie chciałbym pochlapać ww elementów. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
MaciekB Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2019 Czy SSW można kłaść pryskając na fibre i nią wcierać środek w lakier? Na szyby chciałem położyć nw Soft99, a na plastiki Gyeon Q2 Trim i przy aplikacji SSW nie chciałbym pochlapać ww elementów. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaOczywiście, że można.
D@ViD Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Niemiec ostro testuje ostatnio ADBLa. Tutaj na tapecie ADBL SSW oraz różne jego rozcieńczenia po przebiegu 1200km (3 tyg). Przyznam, że nie przyszło mi do głowy SSW rozrabiac...
devilsky Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 @david2888 werbevideo... To chyba jest nowość w niemieckim prawie, że reklamy lub reklamo-testy trzeba wyraźnie opisać. SSW akurat tu nie ma się czego wstydzić bo produkt broni się sam
rudi0018 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 ADBL SSW aplikowane w październiku 2019, przebieg około 2-3 tyś km, a krople i zrzut wody po prostu bajka! Auto garażowane. Lepiej się trzyma niż powłoki u mnie na Accordzie
Berd Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 @rudi0018 Na masce i dachu LSP zawsze ma komfortowe warunki. Ciekaw jestem tej trwałości na drzwiach i tylnej klapie 1
rudi0018 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 @Berd Od razu mówię, że była tafla wody, która zjeżdżała do zera, więc hydro i tak ok jak po takim czasie i takim nakładzie pracy. O dziwo dół tylnego zderzaka również miał mega hydro. 1
Rekomendowane odpowiedzi