Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 20 Września 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 Dzięki Panowie za wasze zdjęcia Zostały 4 wolne miejsca
Mumins Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 Dzięki Panowie za wasze zdjęcia Zostały 4 wolne miejsca APC już dostałem i nawet zdążyłem zakupić 5L wyślecie 2 testerki piany jak się ładnie uśmiechnę?Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
D@ViD Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 A ja nie mam jeszcze waszego żadnego produktu, ale chetnie wytestowalbym coś. Szczególnie aktywną pianę
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 21 Września 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 Dnia 20.09.2017 o 10:35, Mumins napisał: APC już dostałem i nawet zdążyłem zakupić 5L wyślecie 2 testerki piany jak się ładnie uśmiechnę? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Jak będzie zdjęcie bomba! To wyślemy! 20 godzin temu, david2888 napisał: A ja nie mam jeszcze waszego żadnego produktu, ale chetnie wytestowalbym coś. Szczególnie aktywną pianę To właśnie zabawa dla posiadaczy naszych kosmetyków, taki mały bonus dla nich. Jak widać warto coś tam małego mieć w arsenale!
D@ViD Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 @Good Stuff czas to zmienić... Może pomożecie napędzieć ten motor?
Grzechu23 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 Kiedy można spodziewać się wysyłki testerków? Mam auto -Mastera do ogarnięcia i zarówno nowe APC jak i pierzynka White Bear byłaby idealna na testy
Mumins Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 1. Domel - poszło na maila2. Makaveli - poszło na maila3. Pawel_t11 - mail wysłany4. Malinek - także poszło na maila 5. zdanek - wysłane6. Grzechu23 - poszło na pocztę7. Mumins - poszłoWysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 22 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 7 chętnych tylko na 1000 ludzi ?? Tylko siedmiu detailerów używa GS ? Jak coś to ja chętnie przygarnę testerki tych 3 brakujących
Grzechu23 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 Heh, ja również nie pogardzę ;D moze zróbmy wyliczankę
Moderator BiałyGTi Opublikowano 22 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 Ja mam i uzywam GS ale nie mam zadnych fajnych zdjec a lipy nie bede wysyłal
ziomson Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 1. Domel - poszło na maila2. Makaveli - poszło na maila3. Pawel_t11 - mail wysłany4. Malinek - także poszło na maila 5. zdanek - wysłane6. Grzechu23 - poszło na pocztę7. Mumins - poszło8. Ziomson - zdjęcie wysłane.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Gesiu_15 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 Ja mam ładne zdjęcia tylko że ja już mam 1l White Bear i APC Green Tea , testerki są zbędne
Michał126 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 @Gesiu_15, wyślij to wrzucę, mi zbędne nie są
kamykmm Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 1. Domel - poszło na maila 2. Makaveli - poszło na maila 3. Pawel_t11 - mail wysłany 4. Malinek - także poszło na maila 5. zdanek - wysłane 6. Grzechu23 - poszło na pocztę 7. Mumins - poszło 8. Ziomson - zdjęcie wysłane. 9. kamykmm - wysłany mail
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 26 Września 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Ok , zamykamy listę. Dziś testerki wychodzą do Was Pozdrawiam! 1
Makaveli Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 @Good Stuff dzięki wielkie za szybką wysyłkę, zdążyłem nawet przetestować Waszą pianę. Jest naprawdę dobra, fajnie domywa, zapach przyjemny i konsystencja taka,że nic nie zostaje w miarce (jak to ma miejsce u konkurencji). Cóż, jeszcze raz wielkie dzięki!
Grzechu23 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Również otrzymałem dzisiaj waszą paczkę Przetestować sie jeszcze nie udało z braku czasu, ale tak na szybko.. piana super zapach, duzy plus za konsystencje APC - jabłko wyczuwalne zauważyłem tylko przy pierwszym powąchaniu, później bardzo znikome, ale najważniejsze jest to, ze nic nie czuć chemią Dzięki panowie
DaV Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 Daj znać jak wypadnie ta piana bo chętnie sam bym ją kupił
Michał126 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 @DaV, a mało to recenzji w stosownym wątku?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 29 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 1 godzinę temu, DaV napisał: Daj znać jak wypadnie ta piana bo chętnie sam bym ją kupił Smialo mozesz brac warta zakupu 1
Moderator Domel Opublikowano 29 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 1 godzinę temu, DaV napisał: Daj znać jak wypadnie ta piana bo chętnie sam bym ją kupił 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 29 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 Moj filmik tez gdzies w testach piany GS jest
patys Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Wysłałem fotki bo widzę, że tylko 9 osób wysłało a nóż widelec się załapię jeszcze
ziomson Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2017 Cześć! We wrześniu stałem się posiadaczem małego testerka piany Good Stuff White Bear.Postanowiłem zrobić krótką prezentację tego produktu.W buteleczce dostałem około 200 ml produktu. ( Starczy mi to na 2 mycia )Po otwarciu butelki czuć zapach gumy balonowej. Identyczny jak CS Balboa bubbleGum albo jak znany SSW od ADBL.Zdziwiłem się, że produkt jest bardzo wodnisty w porównaniu do piany od ADBL. Na opakowaniu nie ma napisanych proporcji w jakim należy rozrobić pianę. Postanowiłem dać 40 ml piany na 1l ciepłej wody (pianownica ręczna).Piana wyszła bardzo ładnie co prezentuje poniższe zdjęcie.Na samochodzie leży może nie tak długo jak bym pianował zwykła pianownicą ale wystarczająco długo aby zmiękczyć brud.W powietrzu jest słabo wyczuwalny podczas nanoszenia piany.Oceniam ten produkt bardzo dobrze, ponieważ łatwiej się go przelewa do miarki z powodu swojej konsystencji oraz fajnego domywania lakieru.Dodaję też krótki film z samego mycia. Pozdro ;D Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 10 Października 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2017 @ziomson I to się nazywa ręczna pianownica! Mega patent z "kompresorkiem" Dzięki za Twoją opinię! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi