Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Dystrybutor
Opublikowano
25 minut temu, ///MPower napisał:

Takie zabawy to ja lubię. Super inicjatywa Good Stuff  :good: Zdjęcie oczywiście wysłane. 

:oops: Dzięki!

Mamy na tą chwilę 11 pewniaków z odpowiednimi zdjęciami. zostało 14 miejsc! :) 

• Super 1
  • Moderator
Opublikowano

ci co "wygrali" w tym tygodniu - moga podeslac i "wygrac" w kolejnym ?? czy mozna to zrobic tylko raz na caly cykl zabawy - obojętnie ile tygodni bedzie trwac?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Opublikowano

Potrzebuje Apc 5 litrow  z checia zobcze jak dziala , jest możliwość piateczke baniak 😁? 

• Moderator
Opublikowano
[mention=2113]Domel[/mention]
Każdemu przysługuje 1 zgłoszenie na cykl ,którym w tym przypadku trwa 2 tygodnie
[mention=13036]boT[/mention]
Za chwilę będzie w sprzedaży, teraz zachęcam wrzuć foto i sprawdzisz sobie testerek  

szkoda bo zrobiłem kilka nowych lepszych fotek z testow poczekam do nowej edycji

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Opublikowano
41 minut temu, Domel napisał:

szkoda emoji14.png bo zrobiłem kilka nowych lepszych fotek z testow emoji14.png poczekam do nowej edycji emoji14.png

Ja też mam kilka nowych pomysłów :D Ale aż szkoda nie poczekać na kolejną edycję ;)

• Dystrybutor
Opublikowano

Moi drodzy, z szybkich obliczeń wychodzi 26 osób już w tej chwili więc narazie zamykamy listę. W poniedziałek podamy dokładną liste osób , które wysłały poprawne zdjęcia i odezwiemy się do wszystkich do których jeszcze się nie odezwaliśmy.

Pozdrawiam

• Moderator
Opublikowano

Wyslano na FB niewiem czy zdążyłem bo prosto z trasy i zamiast sie rozpakowac to smalcowalem opone i robilem zdjecie :P

• Dystrybutor
Opublikowano

Cześć

Przepraszamy za brak informacji. Część paczek wyszła od nas wczoraj, reszta we wtorek. 

Zdjęcia wyróżnione przez nas:

@lol19pl

@///MPower

Do Was Panowie dodatkowo poleciała Snow Foam White Bear

Dziękujemy Wszystkim za udział w I edycji :)

Za chwilkę kolejne :)

Więc szykujcie zdjęcia :) 

• Super 1