Hubee Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 @KapselK dzieki! Jak bede cos znow robic, to zaloze sobie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 A więc tak: - odwiedziłem Pugiem ASO - problem zdiagnozowany , wycena naprawy chociaż... - na poprawę humoru ogarnąłem szyby wykorzystując Tenzi Czysta Szyba i przeleciałem kokpit ADBL IQD LE - uwielbiam ten QDek do wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 @Hubee zakladaj, zakladaj bo autko meeega wyglada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielusinek Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 @Hubee cóż moge napisać ROBI GNÓJ pozazdroscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Druga część polerki skończona , jutro kładziemy mrfixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Jakieś kwiatki znów wyszły, czy obyło się bez niemiłych niespodzianek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 @Hubeewrzucaj temat z kurą do tematu nasze pieszczochy koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 22 godziny temu, powalla napisał: Jakieś kwiatki znów wyszły, czy obyło się bez niemiłych niespodzianek? Teraz już było ok ,przy drugim etapie na wszelki wypadek okleiłem wszystkie obłości tylnego zderzaka taśma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissolek Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Dzisiejsza zabawa z autem. Niestety warunki oświetleniowe na wiele nie pozwalały, więc jest... jak jest Na aucie dzisiaj zagościło Prima Amigo + Butter Wet Wax. Na oponach Black Mamba Shine. Felgi potraktowane Talismanem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Jesli to zdjecie nie ma zadnych nalozonych filtow na sobie to efekt jest naprawde WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubee Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Na 99% nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Nawet ślepy zauwazy, ze zdjęcie jest przepalone kontrastem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Kontrast i przejrzystość podciągnięte na maksa chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Piękne to Twoje Volvo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissolek Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 6 godzin temu, DaV napisał: Nawet ślepy zauwazy, ze zdjęcie jest przepalone kontrastem Zdjęcie robione telefonem w trybie standardowym Patrząc po drzwiach garażowych sąsiada zdjęcie nie wydaje się być "przepalone". Wrzucam drugie - może będzie lepiej widać 3 godziny temu, zmorka napisał: Piękne to Twoje Volvo Niestety auto mamy - detailingowy prezent z okazji Dnia Matki, ale dzięki! Popatrzyłem teraz z ciekawości w ustawienia aparatu w telefonie - widocznie jest to wina "HDR'a". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 55 minut temu, krissolek napisał: t to wina "HDR'a". HDR na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Co weekendowy rytuał, mycie na dwa kubły, dressingi, dziś dodatkowo odkurzanie i na przednią oraz tylną szybę wpadł FlyBy30 w dwóch warstwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david201 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Nie dzisiaj a wczoraj,w roli głównej kecav i gyeonWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Postanowiłem ściągnąć dobrze kropelkującego SG WetProtector, bo chciałem położyć Prostaff Kotaku a za jakiś czas potraktować go CC Water Goldem Na początek piana (a pod pianą GS BAT INSECT KILLER BUG REMOVER) - pełne zaskoczenie - Piana! Jednak GS White Bear jest niesamowity (ostatnio lałem pianę od SG i ADBL i leciało mleko :/) Jako że pięknie pachniało połączenie resztek SG & ADBL & dużo Białego Miśka, a piana musi mieć czas aby zrobić swoje to... później już nie robiłem zdjęć.. czemu? Chmury deszczowe naszły a chciałem dużo zrobić, więć aparat poszedł na półkę i leciałem z robotą : Dwa wiadra - SG Orange Shampon Suszenie Fluffy plus duży (jakieś 100x40) ręcznik MF do pomocy ( dużo musiałem suszyć, więc zacząłem od tych "podstawowych" ręczników) Prickbort / Piana / Roton / Piana / Dwa Wiadra / Suszenie Cleaner SG Paint Cleaner + plus ADBL Roller 9mm - panowie... nie wiem jak ja do tej pory mogłem cleanerowac bez maszyny. Fakt ręce fajnie drżały ale o ile mniej bolały Na to wosk Prostaff Gloss Durable Car Wax White „Kotaku” nakładany ichnym aplikatorem - fajny dość aplikator ale następnym razem spokojnie będe używał swoich "słoneczek" Do wytarcia wosku użyłem prezentu od @Funky Witch Touch of Geisha - bardzo przyjemna fibra, leciała po lakierze aż miło Mimo że nie planowałem, to po pierwszych zdjęciach zauważyłem, że oponki się nie prezentują, więc na szybko ADBL Black Water i od razu miodzio Efekt finalny : Kilka słów ode mnie : Wosk Kotaku - zapach nie umila nakładania (troszkę wali rozpuszczalnikiem) na lakierze po nałożeniu wosku pojawiły mi się takie małe kropki (bezbarwne, jak ziarenka - dziwne), ale przy polerowaniu bez problemu zeszły, po spolerowaniu widać poprawę wyglądu, auto się świeci, jest gładziutkie, śliskie, rewelacja - nie wiem na ile to wynik samego wosku, a na ile nakładania cleanera maszynowo. Niby wosk miał maskować mikroryski - u mnie nic nie zamaskował, auto musi spokojnie poczekać na dokończenie garażu, bo pod chmurką nie będę robił żadnej polerki Tak czy siak jestem zadowolony, nakładanie bezproblemowe, polerowanie bezproblemowe, poślizg na plus, wygląd na plus, nie wiem ile poleży, nie będę tego sprawdzał, w czwartek pewnie wpadnie na lakier CC Water Gold a w piątek nad morze... tylko jeszcze żonka musi pojechać na wulkanizację bo w lewym tylnym kole jest gwoźdź i schodzi sobie powolutku powietrze Czas - jakieś 4,5 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Wymieniłem płyn hamulcowy i umyłem renówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Dzisiaj zafundowałem Micrze żonci istny mało-detailingowy bezdotyk. Po trzech tygodniach bez mycia, z pyłem i spotami po przelotnych opadzikach, garażowym i drogowym kurzem, stadem owadów na froncie i przejechanych jakiś 50km, wyjechałem nią z garażu i zostawiłem... na deszczu W końcu coś porządnie popadało, więc grzech było nie skorzystać @kursien, muszę się kiedyś do ciebie kulnąć i zobaczyć tą maszynę od ADBL Btw, jeździsz może DPD na 74-300? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 @Pływak renówka dobrze wygląda. Podoba mi się z zewnątrz ale osobiście w środku nie dla mnie. Ale za to motorownia i właściwości jezdne bardzo fajne i pojezdzil by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Wczoraj takie małe co nie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Dziś mój grill z pod znaku i dostałem dawkę APC lime oraz magicznej gąbeczki a aby był czarny a nie szary dostał dawkę carpro Perl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 6 minut temu, audicoupe napisał: Dziś mój grill z pod znaku i dostałem dawkę APC lime oraz magicznej gąbeczki a aby był czarny a nie szary dostał dawkę carpro Perl. Nic z tego nie zrozumiałem, składnia masakryczna Godzinę temu, Lotek900 napisał: @Pływak renówka dobrze wygląda. Podoba mi się z zewnątrz ale osobiście w środku nie dla mnie. Ale za to motorownia i właściwości jezdne bardzo fajne i pojezdzil by Wnętrze dupy nie urywa ale też nie jest jakieś mega nędzne z resztą przy prawie 290KM nie ma czasu ma oglądanie i macanie plasticzków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi