Slovak Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 @#kris, szybkie mycie u mnie to piana aktywna i dwa wiadra. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 A ja wymieniłem żarówki trzeciego stopu w C8, a w F4 płyn letni na zimowy. Nadają niskie temperatury nocą, better safe than sorry.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 4 minuty temu, MMCzysci napisał(a): A ja wymieniłem żarówki trzeciego stopu w C8, a w F4 płyn letni na zimowy. Nadają niskie temperatury nocą, better safe than sorry. Wyryte w skale z S20 FE 5G Ja w ds5 zalałem we środę 5l letniego z biedry . A Ty mnie niskimi temperaturami straszysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 U mnie w nocy nd/pn pokazują 2 stopnie, jeszcze nie mróz, ale mnie wystarczy. Raz już rozsadziło mi rurki, także nie ryzykuję drugi.Właśnie widzę, że z poniedziałku na wtorek ma być jeden stopień. Chyba dobrze zrobiłem Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Brawo Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Szybka akcja korzystając z okna pogodowego. Rano padalo i wieje okrutnie, ale jest relatywnie ciepło. Naszlo mnie dzisiaj na Ultracoat. Prewash master wash, mycie kół Magic Wheel a reszta to już Shampoo +. Na aucie jest full front i słupki piano w PPF oraz Gyeon Syncro Evo, a na felgach Ultracoat Metal Guard więc hydro jest kosmiczne i w zasadzie nic nie trzeba póki co robić. Czeka mnie jeszcze konkretne mycie przed sezonem i Aqua Glass na szyby oraz mam zamiar zaaplikować resztkę Mohsa Evo na folie. 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 A ja dzisiaj z kolegą spędziliśmy 6 godzin przy takim SUVie. Mycie kół, opon, prewash, mycie, dekon, odtłuszczanie i wax. Padło na Ez Car Care Synthesis. Super szkło wyszło i mega śliski lakier się zrobił 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Cały czas pracuję nad zakupionym gruzem, krok po kroku w miarę wolnego czasu i pogody. Generalnie zbieram zdjęcia na relację W&W, ale dziś nie wytrzymałem, bo mi fajnie wyszło i aż muszę się pochwalić Zderzak był połamany. Rynek używek i zamienników niestety tak wygląda, że zdecydowałem się na spawanie i naprawę. Bałem się lakierowania, ale jestem bardzo zadowolony. Wyszło super jak na amatorską garażową robotę 17 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 @AndrewZS Nie gadaj, że cały zderzak śprajem opierdzieliłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 @DaV Nie, no bez przesady... prawilnie - kompresor + pistolet lakierniczy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Poorboy's Natty's Red położony z okazji wczorajszego zakończenia sezonu 17 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 18 godzin temu, imola33 napisał(a): Poorboy's Natty's Red położony z okazji wczorajszego zakończenia sezonu I jak ci się spodobał Nattys red ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 @DaV muszę porównać z moim dotychczasowym ulubieńcem, DJ Orange Crush. W najgorszym wypadku będę miał dwa ulubione woski Petarda, stara szkoła wosków. Szybko, mega przyjemnie, pachnąco. No i ten look... Tego nie da ci powłoka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Prawie koniec po kawałku uprałem już oba auta. Na koniec dzisiaj podłoga w lexusie. Uf. To jest ciężka praca Z wiatrakiem do rana będzie susza. Zostało zabezpieczyć. Kolejna butelka gtechniq fabric V3 czeka. I poczeka bo to się wysmierduje z 24h zanim dzieci wpuszczę. Czyli pewnie niedziela. Dzięki @MikeLBN za odkurzacz. Jakbys mi go nie podrzucił to pewnie bym dalej twierdził że nie mam czasu 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Października 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Ogarniete na weekend 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczar Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Umyłem i ja 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancini Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 U mnie wpadł wosk na zimę. Mam na dzieje, że wytrzyma zimę, wspomagany będzie QD - H2O, NGPS, Bio Nano Blue lotion rewelacyjny cleaner 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Października 2023 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 32 minuty temu, mancini napisał(a): U mnie wpadł wosk na zimę. Mam na dzieje, że wytrzyma zimę, wspomagany będzie QD - H2O, NGPS, Bio Nano Blue lotion rewelacyjny cleaner Wow same klasyki na zdjęciu, których nie ma już na rynku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzat06 Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Tez na prędkości umyłem i tylko BSD przy wycierniu wpadł 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Szybki rinseless ,i na to odkopany gdzieś z głębi shinee wax od tac pro . Szkło pierwsza klasa:) 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Stara szkoła! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmian93 Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 18 godzin temu, skrzat06 napisał(a): Tez na prędkości umyłem i tylko BSD przy wycierniu wpadł U mnie też ostatnimi czasy Sonax BSD króluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpniemczyk Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Korzystając z prawdopodobnie ostatniego tak ciepłego dnia przygotowałem auto do zimy. Dekontaminacja, mycie, celaner i wosk Fusso. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzat06 Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Wczoraj żonie Alfę, dziś sobie Lagunę nie chwaliłem się na forum ale od tygodnia wreszcie jest jednokolorowy przód po spotkaniu z sarną rok temu A jako że ostatnio wygrałem Neoxal Carnauba Winter Wax to wpadł na świeżo lakierowaną maskę i zderzak Auto umyte = instant deszcz 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczar Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 @skrzat06 taki sam kolor laguny jak mój, a jak zupełnie inaczej wyszły na zdjęciach. Te telefony do oszusty ale szkiełko podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi