analyzator Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Takie tam mycie. Wpadł bio nano i zdaje się że pozamiatał watergolda. Co mogę powiedzieć. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmian93 Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Pierwsze mycie auta żony, piana FW Tsunami, później Sonax Spray and Seal a na koniec położyłem PB Black Hole bo miałem tester i chciałem zobaczyć jak działa. Następnym razem już pójdzie wosk 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Dzisiaj szybkie opłukanie na bezdotyku i walka z dodatkowym oświetleniem miejsca pracy;) używał ktoś czegoś takiego? Na stojaku od halogenów zamontowałem panel LED 60x60 zimny ,5000lm ,fajny lekki plus miękkie światło. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 @jelinski17 i to to robota Ja do statywu aparatu spawalniczego dorobiłem mocowanie i zamontowałem podłużnego leda w oprawie z możliwością obrotu poziomo-pionowo i bajera jak dla mnie. Często z niego korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Doczyszczone + Neoxal na zabezpieczenie 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 @jelinski17 ciekawe jak przy powłoka by się sprawdziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 34 minuty temu, pablo15005 napisał(a): @jelinski17 ciekawe jak przy powłoka by się sprawdziło Będę sprawdzał pewnie koło majówki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Stary ale jary... Ostatnie tygodnie na zimówkach 15 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 @Fredi88, to ten nowy domek w Austrii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Zrobiłem sobie szybkie porównanie dwóch produktów. Zobaczymy co z tego będzie maska na przełomie wiosna/lato do malowania więc nie oceniajmy jej stanu Artdeshine Graphene Seal oraz Neoxal Show Car 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 12 godzin temu, Slovak napisał(a): @Fredi88, to ten nowy domek w Austrii? Nowy domek? To mój pierwszy i jedyny dom, kupiony w 2018r. Mieszkam od 2019. Wcześniej wynajmowałem mieszkanie. Może wjazd przed remontem cię zmylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Godzinę temu, Fredi88 napisał(a): Nowy domek? To mój pierwszy i jedyny dom, kupiony w 2018r. Mieszkam od 2019. Wcześniej wynajmowałem mieszkanie. Stary, nieliczni pamiętają twoje remonty przez które w sumie odpuściłes sobie to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 5 minut temu, Tomas-sg napisał(a): Stary, nieliczni pamiętają twoje remonty przez które w sumie odpuściłes sobie to forum. Remontom końca nie ma. Teraz walczę z pralnią w piwnicy, na wiosnę kończę taras który zacząłem przed zimą. Niestety na autach się to odbija. Nie ma czasu na zabawy, tylko bezdotyk. Raz po raz mycie na podjeździe w domu + qd/qw i byłoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 @Fredi88 są rzeczy ważne i ważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancini Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Dzisiaj był finał czyli woskowania, wosk bajka. Jedno dotknięcie wosku aplikatorem i można smarować poł dnia . Trzeba bardzo uważać aby za dużo nie nabrać. Od początku tygodnia w wolnych chwilach lekkie odświeżenie pastą rupesa 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 W dniu 28.03.2023 o 08:56, piotrek305 napisał(a): @Fredi88 są rzeczy ważne i ważniejsze @Fredi88 dokładnie. Zostaw ten taras w spokoju ;)) 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 CanCoat siedzi jak zły więc musiałem użyć specjalnej kombinacji by go usunąć 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 17 godzin temu, zeea napisał(a): CanCoat siedzi jak zły więc musiałem użyć specjalnej kombinacji by go usunąć Od jakiego czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 @kedar to było troszke żartobliwie napisane ale koło 7miesiecy narazie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Souveran bo czemu nie. Maska wciąż atlantique. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Korzystając z pogody zmieniłem koła na letnie w V40. Audi umyłem i posprzątałem, na lakier, felgi, szyby, plastiki wrzuciłem nowy Neoxal Show Cars, opony CarPro DarkSide, jak dla mnie bardzo fajny dressing, ustawiam go równo z Ultracoat 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 I ja ogarnąłem kaszlaka 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 C2 dostalo piane , iron X na felgi , szampon sonax , i jakies tam pare modow mechanicznych 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 @pablo15005 spas na gwincie czy sprężyna? Bardzo fajnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 @zeea gwint, ale ustawiony kilka lat temu i już nie walczę 🫣 wcześniej było 18 avus III teraz 19...🥹 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi