keza Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 @MMCzysci pomogły temu ,,osiołkowi'' Twoje zabiegi, dobra robota . Ładny kolorek tego Audi @Gesiu_15 bardzo ładnie Twoja bawarka się prezentuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Wiadomo, że zawsze można uzyskać lepsze efekty, ale miło mi, że się podoba na żywo wyszło nawet lepiej, lakier odżył... Wszystko wyszło w sumie zgodnie z planem, ale te felgi... No dramat, a nie powiem, żebym próbował je skończyć w 5 minut. Bardzo mocno wżarty osad, prawdopodobnie pylące klocki i brak jakiejkolwiek pielęgnacji. Zrobione na dobrą sprawę na 95%, bo dalsze próby domywania ich nie miały ekonomicznego ani "czasowego" sensu. Pora kupić kwas. Jedna miała niby standardowe plamy smoły, ale nie ruszało tego ani T&G, ani Tar Pro, ani glinka... zgłupiałem.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 @MMCzysci moim zdaniem felgi, żeby domyć idealnie to trzeba je zdjąć z samochodu i wtedy można swobodnie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 To oczywistość, dlatego na wnętrze nigdy się tak bardzo nie upieram, jeżeli pracuję z kołami na aucie - robię po prostu ile jestem w stanie. Tym bardziej, że nie jestem zwolennikiem lania tam irona litrami. Za to żeby fronty były tak zajechane... to chyba rzadkość. A narzekałem na te w czerwonym Mondeo... Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Łosiek ogarnięty na szybko 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Urlop pracowity. -wymieniony olej w skrzyni PowerSift, -wymiana oleju, filtra oleju, powietrza, paliwa, kabinowego - wyrównoważenie statyczne kół i zmiana z alu na stal w obu autach. Myte były w sobotę więc jeszcze nie jest źle. Dziś przyjdzie AutoGraph Saphire, więc jak pogoda będzie dobra to w weekend teścik a może i szybciej 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 10 godzin temu, tazman napisał(a): Łosiek ogarnięty na szybko Ładna sztuka. Co pod maską ? Długo go masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekST220 Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 16 godzin temu, t.sienkiewicz91 napisał(a): Urlop pracowity. -wymieniony olej w skrzyni PowerSift, -wymiana oleju, filtra oleju, powietrza, paliwa, kabinowego - wyrównoważenie statyczne kół i zmiana z alu na stal w obu autach. Myte były w sobotę więc jeszcze nie jest źle. Dziś przyjdzie AutoGraph Saphire, więc jak pogoda będzie dobra to w weekend teścik a może i szybciej Super podejście do tematu, ładne MK4 Jaki motor tam siedzi i najważniejsze jak Powershift Ci się sprawuje bo różnie mówią 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 @JacekST220 dziękuję! Odpukać w niemalowane jak na razie ma się dobrze. Auto z polskiego salonu ja jestem drugim właścicielem od 6 lat, olej zmieniam co 40-50 tysi i jeździ. Ma swoje humory, czasami wystąpi lekkie szarpnięcie przy szybszym przyśpieszaniu a tak po za tym to super. Silnik to 2.0 TDCi, seryjnie 163 KM, lecz od razu po zakupie została zrobiona mapa i się jeździ Cała ekologia na miejscu, większość jazdy po mieście, łykend mała trasa by pozbyć się nagaru Przebieg prawie 269 kkm. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Zmieniłem koła na zimowe 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 @Geno jest bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Letnie lecą całe na sprzedaż, nie wiem jak ludzie to klikają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Próbuje doprowadzić słupki do jako takiego wyglądu... i pytanie do Was. Udaje się Wam za każdym razem wyciąć wszystkie rysy na Piano Black, czy czasem gra nie warta świeczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 16 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Godzinę temu, Geno napisał(a): Letnie lecą całe na sprzedaż, nie wiem jak ludzie to klikają Dobry ruch, bo fatalny jest ten wzór. Zimówki o wiele lepsze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 21 minut temu, psemo napisał(a): Dobry ruch, bo fatalny jest ten wzór. Zimówki o wiele lepsze Niestety, na placu było co było Na lato tez 19 jakieś wleci i nareszcie zacznie normalnie wyglądać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 @zeea z czasem nie ścinam do zera, nie ma to sensu bez PPF (wg mnie). kwestia też kto i jak dba o auto, z doświadczenia - kobiety zazwyczaj zamykają drzwi pchając ręką na "piano" a nie na klamkę czy drzwi (lakier). palce uzbrojone w pierścionki to idealny przepis na zje... piano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Co prawda nie dziś ale tydzień temu wleciała zima Nowe oponki Hankook a dzień wcześniej myty na szybko na jedno wiaderko , aby wstydu nie było na wulkanizacji, Przy okazji założony nowy letni zapas . Relacja zdjęciowa poniżej . Po zmianie zacisków 15 weszły na styk 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 W dniu 16.11.2022 o 15:37, piotrek305 napisał(a): @Geno jest bardzo dobrze. Te zimowe są zdecydowanie atrakcyjniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 U mnie też wymiana na zimówki, tj IS i C8. Niestety, brudne koła (przynajmniej w środku) na brudne auta... Ostatni sezon Conti.@Qlimaxss, ze względu na powyższe, ciekaw jestem, czy polecisz HK Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 W przeciągu kilku ostatnich dni: odkurzyłem wnętrze, użyłem ozonatora, wymieniłem filtr kabinowy, umyłem, a na koniec założyłem opony zimowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 @MMCzysci Myślałem jeszcze nad Barum Polaris 5 bo było w moim budżecie, ale było dużo opinii że jest uczucie pływania po zakupie. Więc postawiłem na HK. Będę dawał znać . Na razie jestem zadowolony . Ale muszę zobaczyć łożysko czy nie mówi Papa. Bo zrobiło się ciut głośniej ale jeszcze jak były letnie. A że akurat zaraz serwis olejowo filtrowy. To i to się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Minus siedem, nie minus siedem, obietnica jest obietnicą Kolubrynę także na szybko odkurzyłem, na bardzo szybko, bo palce drętwiały Najpierw musiałem sobie jednak w ogóle utorować drogę do środka D-Icerem, bo drzwi poprzymarzały Oprócz tego sprawdzenie ciśnienia w oponach i dociągnięcia śrub po pierwszej trasie.W weekend może jakieś 50/50 na jasnej skórze Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 V40 dostało zimowe koła, przy okazji test żaby Yato, daje radę Na letnich kołach leży od wiosny Dlux, więc to dobry moment na serwis. Najpierw spłukanie brudu Kochem GS 1:10, następnie Vampire Liquid, ADBL Tar & Glue i Aqua APC Sour 1:15. Na koniec umyte żółtym FX z dodatkiem Kocha GS. Po serwisie Dlux wygląda nieźle ale na dniach wrzucę na niego Neoxal 1.61 Reload i na to Neoxal Show Car i koła będą czekać na kolejny sezon. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 @Rafal9304 ładne te felgi, grubo je dopakujesz na następny sezon. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitek Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 @Rafal9304 co to za model Yato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi