Michał82 Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 @krzygaj o stary ale lusterko wyczarowałeś że srebrnego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Kilka dodatkowych na prośbę @Qlimaxss, niestety są, jakie są. Kolor po korekcie rwałby jaja, obecnie... tylko jedno New owner bardzo zadowolony, czegóż chcieć więcej? Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 @MMCzysci Faktycznie, mocno brak mu korekty i pełnego blasku... fajne autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Października 2022 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Felgi na zimę przyszykowałem 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 W sobotę miziałem takie cabrio z 81r., auto bardziej potrzebuje lakiernika niż polerki 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 @MMCzysci Dziękuję Ślicznie . Oj, ale może na wiosnę właściciel wróci . @Eryczek a gdzie Honda pamiętam że było kuku? Poszła na żyletki czy na handel? W dniu 17.10.2022 o 21:26, Michał82 napisał(a): @krzygaj o stary ale lusterko wyczarowałeś że srebrnego. Oj Dokładnie . @krzygaj teraz to patrząc na samochód będzie się malować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Lakier ADBL SSW, plastiki koch chemie plastic care, 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 5 godzin temu, Qlimaxss napisał(a): Oj Dokładnie . @krzygaj teraz to patrząc na samochód będzie się malować Strach pomyśleć jaki będzie efekt malowania jak auto będzie brudne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Pierwsze zabawy nowymi nabytkami Pacjent Lakier w stosunkowo dobrej kondycji , lekkiego one stepa dostanie w przyszłym tygodniu. Dziś to bardziej zapoznanie z maszynami. I po moim ulubionym Aio czyli Rupes Uno Protect.Na mega szybką akcję , Aio idealne. Na koniec obleciałem auto QD Neoxala , na elementach potraktowanych Rupesem średnio się aplikował. Na primerze - bajka. W porównaniu do wersji premierowej, jest o wiele lepiej. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 @mancini IMO ta czerwień Mazdy ( chyba red soul) to najładniejszy kolor na rynku . Nawet nazwa pasuje idealnie do tego lakieru. Zresztą Mazda ma znakomitą paletę. Gratuluję wyboru zabezpieczenia i lskieru, bo z CanCoatem musi robić mega robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancini Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Jak piękny tak delikatny, nawet pomarańczowe pędzelki work stuffa go rysują. Can coat fajnie siadł, jednak wole delikatne przyciemnienie i ciepło wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 W dniu 2.10.2022 o 15:46, piotrek305 napisał(a): @Geno i jak ten tiguanik ? zadowoleni jesteście ? jaki to silnik ? rozumiem DSG ? Ja to zakochany. Patrzą się na mnie jak na debila, że kupiłem i jaram się suvem z napędem na przód i silnikiem 1.5TSI, ale od 1.04 zrobiliśmy 12kkm i jestem zachwycony Nie pali nic, jedzie bardzo żwawo, mieści wszystkich, dzieci bardzo lubią panoramę. Dziś doszły 19 na zimę (był na stoku na 18 letnich niestety), docelowo 18 koła idą na OLX, a na lato inne 19 wlecą 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 @Geno czekamy na foto z tymi felgami koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Muszę jeszcze zimówki kliknąć, ale jak założę to coś podrzucę To koło w konfiguracji kosztuje dosłownie 4-5 stow więcej, nie wiem co za ciolek tego nie kliknął 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 @Geno a co do jarania się takim autem... starość Panie, starość Coś jeszcze innego brałeś pod uwagę ? Czy odrazu tylko tiguan miał być? Jak oceniasz jakość wykończenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Ostatnio leciało tylko rinseless więc tym razem bilt-hamber Zachowanie wody na zymol Atlantique fantastyczne. Nie to żeby concours słabo 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Moje trzy grosze na temat nowego produktu od Neoxal, mianowicie Show Cars, przed aplikacją lakier uprzednio przejechałem cleanerem McKee. Qd-ek kładziony za pomocą aplikatora i docierany grubą mikrofibrą, produkt pozostawiał lekkie chmurki ale bez problemu się docierały. Stan lakieru po aplikacji zaraz na drugi dzień bardzo przyjemny, nabrał dużej szklistości i śliskości Produkt aplikowałem na plastiki ale nie wnosi tutaj kompletnie nic, żądnego przyciemnienia czy cokolwiek, spróbuję jeszcze go zastosować na szybach 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Się macie, ditejlingowe łobuzy. Jak obiecałem... W środku wóz naprawdę zadbany, chociaż dojście do ładu z tym piano blackiem to droga przez mękę... Z zewnątrz bardzo brudne felgi i cmentarzysko robali. Mycie, sprzątanie wnętrza, odświeżenie alcantary i czyszczenie skóry. Nie trafia do mnie większość nowych modeli koncernu z Ingolstadt, napinają mi się żyłki, jak widzę połacia dotykowych ekranów w A6 C8, jednakże... ten wóz skradł moje serce. Jest fantastyczny. No i tego, z cyklu #skórasieniebrudzi... 3 lata, 100 tysięcy przebiegu... a po fragmencie tylnej kanapy brunatne ślady na fibrze Miłego scrollowania 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 @MMCzysci Auto piękne, ale z tyłu to strasznie mało miejsca... Czym w rezultacie ogarniałeś piano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 @penkus5 No, mało... w sumie sam się dziwiłem po odsunięciu przednich foteli. Powiem Ci jednak, że... wcale bym się nie przejmował tym Glass Cleaner Good Stuffa ogarnął temat. W połączeniu z waflową mikrofibrą wyszło dobrze, ale krew mnie zalewała, jak po 15 minutach widziałem jakiś nowy pyłek na tych diabelskich dekorach... Dla wynalazcy tego świństwa jest miejsce w piekle obok osoby odpowiedzialnej za zaprojektowanie dostępu do żarówek w f4... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 W dniu 21.10.2022 o 22:30, piotrek305 napisał(a): @Geno a co do jarania się takim autem... starość Panie, starość Coś jeszcze innego brałeś pod uwagę ? Czy odrazu tylko tiguan miał być? Jak oceniasz jakość wykończenia ? Szukałem żonowozu w taki sposób, ze musiał mieć : ledy (najchętniej matrixy), antykolizje/antywjazdy/trzymania na pasie itd, kamerę z czujnikami i automat. Najchętniej bagażnik, w który wejdzie wózek po złożeniu bez odpinania kół i w sumie tyle. Oglądałem dużo aut, od Scali po Karoqa, Tiguana, jakieś Kije, hujdaje, CRV, Q3 itd. Tu zrządzenie losu, bo stał w salonie gotowy do odbioru, mial wszystkie rzeczy powyżej, 3-4 dni i wyjazd Ja do wykończenia podchodzę jak do tego typu auta się powinno. To nie premium. To może skrzyknąc, DSG może szarpnąć, coś się zawiesić itd. Przerobiłem trochę aut pod względem serwisowym ostatnio i jednak VAG to VAG. Oleje, filtry, części, to wszystko jest śmiesznie tanie i dostępne. A auto jak auto, wsiadam, mam wszystko pod ręka, ergonomia super, matrixy super, wszystkie systemy wspomagania jazdy działają, średnia od odbioru chyba 7,4 czy 7,5, także do tej pory wszystko na plus 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 W dniu 23.10.2022 o 20:09, MMCzysci napisał(a): Miłego scrollowania Jeżeli już tak usilnie chcesz pokazywać zaczesanie wykładziny, to czesz ja porządnie. Strasznie niechlujnie to wygląda. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Może nie przy aucie ale do aut Parę minut spędzone na modelowaniu, potem ploter frezujący, pocięcie profili, szybkie spawanie, lekkie szlifowanie, wiercenie i gwintowanie otworów. Zostało mi wyciąć otwór w pokrywie wiaderka. Krzywo prosto aby działało Materiał wirnika polietylenowa PE500, podstawa stał nierdzewna 1.4301. Dziś jak się uda to wieczorem skończę a na dniach sprawdzę jak to działa. Mogłem kupić gotowe elementy lub gotowy padłaszer ale lubię mieć coś co wyszło z mojej głowy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Października 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 28 minut temu, t.sienkiewicz91 napisał(a): ale lubię mieć coś co wyszło z mojej głowy A co to będzie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 A co to będzie? Jedno słowo przed początkiem Twojego cytatu rozwieje Twoje wątpliwości Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi