Qlimaxss Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 @antek1987 Brakuje mu tylko 18 że Sporta. Jaki to kod lakieru .Ja choruje trochę na Maserati Blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 @Qlimaxss za mały silnik na 18 niestety kodu nie znam, prawie jak Ferrari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 7 minut temu, antek1987 napisał: @Qlimaxss za mały silnik na 18 niestety kodu nie znam, prawie jak Ferrari A co tam 1.2. Noo kolor podobny . Ale nie wpada w pomarańczowy . Czyli.ta lepsza czerwień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Troszke wiekszy bo 1.4 jak dobrze pamiętam bardziej wpada w bordo jak jest brudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Godzinę temu, smerf91 napisał: I jak wrażenia? Zaskoczyła mnie pozytywnie aplikacja. Wystarczy spryskać, rozprowadzić i finalnie wypolerować. Jeśli chodzi o wygląd to delikatnie podbił głębię. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 25 Lutego 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 @antek1987 no to chyba kolejny wosk do kolekcji jeszcze ciekawy jestem kropelek tego wosku ale naprawde fajnie podbił kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 @Streat polecam mega łatwa aplikacja i nawet po 30min a nawet więcej można dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 To jest chyba Rosso Maranello. Miałem Bravo w tym kolorze.Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 @PingNoMore To jest inny odcień ten twój wpada w bordowy ten jest bardziej czerwony no i auto kolegi @antek1987 ma polifta i tam jest kolor inny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 @Qlimaxss mój tez w bordo wpada na fotkach wyszedł mega czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 42 minuty temu, antek1987 napisał: @Qlimaxss mój tez w bordo wpada na fotkach wyszedł mega czerwony Możliwe ale dalej sądzę że to inny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
życiebarwihajs Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Pogoda dopisała więc w końcu porządne mycie plus serwis powłoki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 I ja położyłem hdc i zrobiłem sobie mały teścik 15 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Dzisiaj doposażenie garażu w wieszaki do dywaników. Naprawdę solidne, dobrze trzymają i tanio wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Szybki Quick Detailing wnętrza bo już nie mogłem na to patrzeć ... Interior Cleaner od Good Stuff i jako dressing świąteczna wersja Detailink Plastic Rubber Dressing oraz przetarcie skór Leather QD od Detailink Na zewnątrz tylko myjka bezdotykowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest86 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 I siódemeczka pierwsze mycie ręczne w tym roku bo już z lekka brudna była 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Żeby nie być gorszym umyłem i ja 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 @Dante05 podrzucisz info skąd uchwyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 @#kris https://allegro.pl/oferta/klamra-zacisk-na-krojownie-scisk-krawiecki-9cm-6245356384?utm_medium=app_share&utm_source=facebook&fbclid=IwAR0S4ByJz-6jqY_LvTavS1AXyvN2kOslH4yff2Hx_Dr4_N4OqWtUvVipm8k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 27 Lutego 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Czuć wiosnę na garażach... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukwoj8712 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Przygotowanie Panowie letnich oponek nowych 2021 test dressing trochę ich się nazbierało pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 @Lukwoj8712 nie zapomnij się za jakiś czas odezwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Takie tam. Bh af oprysk, szampon bh. Soft luxury gloss i tac system shinee. Pod spodem pięknie się ma fusso. Pierwsze mycie carpro wool. Myślałem że jest większa i że więcej wody niesie. Na dach focusa na dwa razy. Luxury gloss i shinee w 8-9c i przy sporej wilgotności docieranie na dwa -trzy razy. Takie quick waxy faktyczne, nie qd. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 4 godziny temu, analyzator napisał: Pierwsze mycie carpro wool. Myślałem że jest większa i że więcej wody niesie. Na dach focusa na dwa razy. U Ciebie tez tak gubi włosy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 @PawelRDM wyrwałem kępkę o znaczek ale to raczej standard. Ręczniki też tam poległy. Tak to nic. Raptem jedno mycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi