kurdziaszek Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Automat. Seryjne 250KM. Fajnie się jeździ generalnie. A marka gości u mnie od lat bo takie zboczenie Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 @kurdziaszek jesteś na saabotage? W 2015 miałem 9-3 I gen. 2.0T porobionego na 317KM. Miło wspominam chociaż ówczesnej narzeczonej się nie podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 @Eryczek już Ci całe auto przemalowali po tamtej szkodzie? Trzeba im było powiedzieć, że dalej chcesz czarny, a nie tu z jakimś grafitem wyskoczyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdziaszek Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 [mention=24635]kurdziaszek[/mention] jesteś na saabotage? W 2015 miałem 9-3 I gen. 2.0T porobionego na 317KM. Miło wspominam chociaż ówczesnej narzeczonej się nie podobał. Jestem ale w sumie się nie udzielam. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Challenge accepted 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Wysmalcowalem Fejtka Old schoolowym smalcem, przy okazji zrobiłem przymiarkę bagażnika na hak przed wyjazdem na urlopWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Dziś z racji wolnego dnia zadałem sobie pytanie. Netflix czy samochód? Lakier przeleciałem HD Speed. Kombinowałem trochę z innymi, jednak przekonał mnie efekt. Większość "love marks" zeszło, Łatwość pracy i docierania to kolejny nieoceniony plus podczas szybkiej akcji. Jako, że "lato", to wybrałem coś z duuużą zawartością carnauby. Bilt Hamber Hydra Wax testowałem raz na masce i przekonał mnie do wrzucenia na cały samochód. Jak fotki pokazują to był wyśmienity wybór. Nic nie kombinowałem ze zdjęciami, na żywo robi niesamowitą robotę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 W dniu 14.07.2019 o 11:32, Gesiu_15 napisał: tą pompke dokupywałeś gdzieś oddzielnie czy była ? Jak oddzielnie to gdzie ? Pytam bo kupiłem Satin Dash i nie dostałem ani pompki ani żadnego atomizera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdziaszek Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 tą pompke dokupywałeś gdzieś oddzielnie czy była ? Jak oddzielnie to gdzie ? Pytam bo kupiłem Satin Dash i nie dostałem ani pompki ani żadnego atomizera Mi to wygląda jak pompka do mydła w płynie. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 @jagmar kupując B2b polymer dostajesz w zestawie pompkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Godzinę temu, lukeu napisał: Dziś z racji wolnego dnia zadałem sobie pytanie. Netflix czy samochód? Lakier przeleciałem HD Speed. Kombinowałem trochę z innymi, jednak przekonał mnie efekt. Większość "love marks" zeszło, Łatwość pracy i docierania to kolejny nieoceniony plus podczas szybkiej akcji. Jako, że "lato", to wybrałem coś z duuużą zawartością carnauby. Bilt Hamber Hydra Wax testowałem raz na masce i przekonał mnie do wrzucenia na cały samochód. Jak fotki pokazują to był wyśmienity wybór. Nic nie kombinowałem ze zdjęciami, na żywo robi niesamowitą robotę. Piękne E46 Korci mnie ostatnio, żeby dozbierać i kupić sobie jakąś 328Ci Trzeba przyznać, że E46 starzeje się z godnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 @Marros dzięki Osobiście uważam jednak, że polift trzyma się dużo lepiej. Przedlift ma jednak „starsze” kształty, chociaż to już kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 @lukeu Niby polift wygląda świeżej, ale mi osobiście front przedlifta podoba się bardziej, ale to wiadomo gust każdy ma swój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelus668 Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Na szybko finisz + DG #601 + #105 resztki zostały więc chciałem wykorzystać; Polerka przedniej szyby tlenkiem ceru; we wnetrzu pierwszy raz Funky Witch Mademoiselle i juz zaluje ze kupilem mala butle po jak dla mnie lepszy od NL ktorego juz kilka lat nie moge skonczyc ; na plastiki na silniku i zewn VP Trim Glitz 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 W końcu skończyłam walkę z BMW. Korekta pastami: Sonax Cutmax i Profiline Nano Polish oraz Menzerna Superfinish 3500, na padach Nata (niebieski, żółty i czarny) - udało mi się usunąć większość rys, z grubaskami był niestety problem, ze względu na mojego małego Rollerka i fakt, że dopiero zaczynam przygodę z detailingiem. Przy okazji ręcznie usunęłam rysy pod klamkami przy użyciu Cutmax'a. Na to wszystko cleaner od Shiny Garage, IPA i Collinite 476s. Dodatkowo udało mi się dzisiaj zrobić wnętrze (troszkę było jednak zaniedbane), wleciały też dressingi na opony, uszczelki oraz plastiki (zewnętrzne i wewnętrzne). Łącznie zeszło mi się z tym wszystkim plus minus 30 godzin Jedyne co mnie boli to brak odkurzacza piorącego - bonnetowanie coś tam pomogło, ale nie przyniosło zamierzonych efektów. 13 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Mycie na bezdotyku. Szampon Poorboys slick & suds, potem suszenie ręcznikiem i na lakier Autobrite seal and protect (ładne szkiełko dało) . Na plastiki i opony kończę FK exterior black trim, szyby Carchem clarity glass cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Umyłem i posprzątałem 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelus668 Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Widziałem kiedys na żywo Twojego Escalade,pieknie sie prezentuje ale na drodze wyglada na olbrzyma hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @pawelus668 , do najmniejszych to on nie należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelkk Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Pierwsze mycie na 2 wiadra Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Odjechał... 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @Crasher w tym Ślesinie ale auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @david2888 Że złe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Niee. No same fajne fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @david2888 Bawi mnie to i myślę że zawsze tak będzie. Lubię to robic z pasji, albo na maksa albo w ogóle 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi