DZIADZIA Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 powolutku, pomalutku i będziesz miał stosowny zestawik... przyjemności trzeba dozować małymi kęsami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 @Kam_04 Spokojnie ja dwa lata siedzę w tym i dopiero dojrzewam do zakupu maszyny i past. Wcześniej to tylko Quick detaliery i inna chemię dressing i do wnętrza Ale to wszystko powolutku małymi kroczkami. Jak piszę @rygryss Najpierw SKUP SIĘ NA CZYTANIU FORUM. Bo tu wszystko jest. A nie będziesz musiał zadawać głupich pytań które wkurzaja dłuższych stażem forumowiczów. Którzy widzą że w 5 sekund znajdą 50 takich tematów które były tu walkowane. A tak to usiadz sobie co wieczór te jesienne wieczory przed kompem, komórką itd. I czytaj tematy a relację W&W i pokaż swój blask zobrazuja ci jaki efekt zostawia interesuajcy cię preparat. I samemu tak naprawdę zrobisz sobie listę produktów które cię interesują. Ja tak zrobiłem jak Ci wyżej pisze i czuję że bardzo dobrze na tym wyszedłem. A właściciel autka pokazuję że nie trzeba mieć Bóg wie jakiej klasy maszyny aby ogarnąć wiekowe autko aby człowiek się za nim obejrzał. Wiem co pisze bo widziałem osobiście i bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam_04 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 @Qlimaxss dzięki za rady W miarę wolnego czasu, czytam forum i na prawdę to forum to jest prawdziwa skarbnica wiedzy, ludzie bezinteresownie pomagają innym. Ja jestem na forum dopiero od marca tego roku i aby jakaś wolna kasa to od razu kupuję jakieś kosmetyki. Efekty tych wszystkich produktów widać i sprawia to mega satysfakcje, nawet jak nad samochodem spedzi się cały dzień. Dział z testami produktów,zawsze sprawdzam przed zakupem nowych kosmetyków. Dzięki za rady. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Mega fotorelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 klekot dostał świąteczne ozdoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 własny pomysł, wykonał maj frend za 15pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Plastik czy naklejejeczka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 @Tomas22 , @Malwin41 , nie nie nie. wykonane fantastycznie, flaga zatopiona w metalowym prostokącie, które jest chromowane... zalana szkłem/pleksą i przyjechało zapakowane jak biżuteria. Wykonanie lvl expert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 2 minuty temu, Malwin41 napisał: jest ono całkiem dobre tylko po czasie silikon żółknie zgadza się, jak zobaczyłem jak to jest zapakowane, zastanawiałem się czy oby na pewno jest to od maj frenda... zapakowane w pudełeczko jak spinki do mankietów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 filmik długi nudny, jak nie masz co robić i się okrutnie nudzisz może jakoś przez to przebrniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaio Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Obejrzałem pięknie dbasz o gruza,i trojeczka wskoczyła z przodu to chyba najlepiej utrzymane volvo jakie widziałem. Wszystkie dobrego w nowym roku zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 1 godzinę temu, vaio napisał: Wszystkie dobrego w nowym roku zycze dzięki... wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 @rygryss moim zdanie się op@#$$łeś W 2019 liczę na więcej Kibicuję i zazdroszczę samozaparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 7 godzin temu, paperson napisał: się op@#$$łeś też to zauważyłeś, obiecuję poprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 @paperson , żeby nie było, że nie dotrzymuję słowa... wczoraj przy temperatyrze 1st popełniłem próbę odetkania powłoki, pogoda hardcore- pi.dziło okrutnie na przemian z opadami śniegu, ogólnie ogień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 @rygryss zacząłeś Nowy Rok z przytupem Na Mazurach wiało i sypało śniegiem, więc u mnie tylko szybka przebieżka z owczarkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 @paperson , to tak jak w Łódzkim, były momenty gdzie pianę zaczynało łapać, stąd połowiczny sukces... Mr-Fix na felunku odetkał się perfekcyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 w końcu zima, dzisiaj już raz odśnieżane, jutro rano powtórka pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 dzisiaj rwanie tapicerki, drzwi się nie chciały otworzyć, w garażu -2st a później rwanie klamki zerwała się blaszka i musiałem improwizować na koniec jak już palce miałem na maxa drewniane, zarzucony GUMSHINE na opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaio Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Bardzo ładnie,a tego ciasta cosik zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 @vaio , niem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 20 godzin temu, rygryss napisał: dzisiaj rwanie tapicerki, drzwi się nie chciały otworzyć, w garażu -2st Rok temu miałem podobna sytuację, musiałem w połowie stycznia wymieniać centralny zamek w drzwiach kierowcy bo tam jest główny mikrostyk, który już odmówił posłuszeństwa. Butla gazowa z promiennikiem i dodatkowo grzałka typu Farelka ustawiona na plastiki żeby nie były takie sztywne. Operacja się udała i na szczęście bez strat w postaci połamanych elementów. Good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 @Tommy Lee , u mnie poszło bez grzania elementów plastikowych... w Volvo tak wymyślili montaż i demontaż, że tapicerkę rwałem przy zamkniętych drzwiach- nie chciały sie otworzyć. wolałbym zdecydowanie robić to w sezonie letnim żeby nie było tak pięknie, wyjazd na zakupy i doszedł kolejny sznyt od jakiegoś ch.ja, który nie potrafi wysiąść z auta... czasami mam ochotę je.nąć ten cały niby detailing i mieć spokojną głowę takie tam w środeczku zimy, udało się umyć rumaka w odpowiednim czasie i śmigam czyściutkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 23 minuty temu, rygryss napisał: czasami mam ochotę je.nąć ten cały niby detailing i mieć spokojną głowę hahaha nie tylko ty PS zazdroszcze pogody u mnie jest obecnie -5 a auto az sie prosi o kąpiel ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi