DZIADZIA Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @Qlimaxss to jest wybór żony, co ja mogę więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @rygryss Aaa no to nie było tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @Qlimaxss , przynajmniej zimówki wybrałem, tu miałem wolną rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @rygryss Uff , chociaż tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 klasycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 dawno nic nie wrzucałem dostałem wosk do testów i wczoraj wpadł na Tigi tak wygląda przed aplikacją, na lakierze NanoWax na pierwszy strzał NanoFactor niestety nie zdjęło całkowicie NanoWax wskoczył WaxOFF płukanko nie jest źle myju muju RRC Actice Shampoo osuszony i wskoczył ProElite opłukany i wskoczył RRC uzupełniony ProElite opłukany i ostatnie mycie moim ulubionym szamponikiem Autoland Aktywny w garażu ostatnie suszenie wskoczyła IPA oraz wosk tak wygląda szerszeń po zabiegu filmik w 4K przepraszam za mała ilość zdjęć, ale musiałem jeszcze skrobnąć dwa filmy.... 3msię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Tytuł filmu "DM" - czyżby jakiś nowy specyfik z samiuśkich Tarnowskich Gór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 @Mumins , chyba okolice Poznania, a bardziej Lubonia... kwestia jak długo będzie fajnie, położyłem na politurze, cleanerze i na jałowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Ten opel jest piękny, chyba jedyny taki w kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 @Matrix dziękuję, ale.... prawe drzwi do malowania - z innej parafii maska również do malowania, nie robię tego na razie, mam idealne auto do zarzucania wszelakiej maści szuwaksy i nie pękam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 ... już wiem, że cudownie łapie kurz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Co za robota Przed zakupem oglądałeś auto, czy machnąłeś ręka i powiedziałeś „co będę oglądał i tak zrobię od nowa”? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 @Pietras , wiadomo że chciałem kupić w najlepszym, możliwym stanie, jak na ten model nie było źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snlkers Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 jakiego konkretnie waxoffa używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 @snlkers jeszcze go nie ma na rynku, jest w fazie testów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 wczoraj zarzucona powłoka na felunek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Tygrysek zmienił właściciela wypatrujcie szerszenia w Piotrkowie Trybunalskim. Zonie dała frajdę z jazdy, a mnie niezapomnianą radość z dopieszczania i dania jej nowego życia. Nowa młoda właścicielka mam nadzieję że to doceni i będzie jej dzielnie służył... tak trochę smutno, z żoną przywiązujemy się do przedmiotów (dowodem jest volvo) i trochę dziwnie, że nie będzie szerszenia na podwórku... hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Smutek jest po sprzedaży, ale jak poszła za w miarę zbliżone pieniądze do kwoty z ogłoszenia, to gratuluję Gdybym miał kasę, to kto wie czy dla siebie na Daily bym jej nie wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 11 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 kawał pracy włożone w auto, wiadomo smutek po sprzedaży ale niech służy nowej właścicielce dzielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 @rygryss w większości przypadków jest smutno się rozstać z przedmiotami, ale wydaje mi się że Mini wniesie wiele nowej radości do waszego życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 @Marros poszła za te pieniążki, ale bez felunku letniego @Streat trochę włożone @keza mam nadzieję , że mini również będzie dawać frajdę, na razie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 To już nie będzie testów na tym wozie. Szkoda. Oby służył nowemu właścicielowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 @V1RU$ nonie będzie, a trwał test glaco, dressingów i powłoki na felgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 14 godzin temu, rygryss napisał: z żoną przywiązujemy się do przedmiotów (dowodem jest volvo) Mam tak samo i ciągle jeżdżę swoim pierwszym autem które kupiłem po odebraniu prawa jazdy i po uzbieraniu kasy na nie. Fajnie że dałeś Tigrze drugie życie i nie skończyła jako dawca części na szrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Wiem co czujesz, po sprzedaży bmw miałem takiego doła, że musiałem się upierd***ć Bo inaczej coś mnie gryzło. Niby to tylko bmw, niby to tylko samochód, aaaale jak ciężko się nad czymś pracuje to jest mega przywiązanie. Rygrysior ! Działaj dobrze z Mini i liczymy na szereg prac z nim związanych. Czekam na temat o mini Pozdrooo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi