xadamx Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu 2 godziny temu, Tomaszmasz napisał(a): komfort pracy zdecydowanie na plus z tym produktem jednak samą siłą czyszczącą nie dorównuje adbl, Dzięki za info. Dla mnie w tym konkretnym przypadku liczy się tylko siła czyszczenia. Jeśli będę chciał użyć czegoś słabszego to mam do dyspozycji Cleantle tire & wheel cleaner.
Tomaszmasz Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu @xadamx jasne, też mimo swojej delikatności potrafi fajnie zebrać brud z opon, jeszcze mogę polecić Koch Chemie VB narazie go testuje ale w stężeniu 1:5 do mycia całych kół i naprawdę fajnie potrafi wyciągnąć z opon więc co dopiero w mocniejszym stężeniu, a mimo ph 13 jest praktycznie nie duszący i mało wyczuwalny podczas pracy.
Moderator Domel Opublikowano 15 godzin temu Moderator Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu 11 godzin temu, xadamx napisał(a): @Domel Wojtek masz może porównanie ADBL Tire & Rubber Cleanera do Cleantle Tire Pro Cleaner. Kończy mi się ADBL, który pod względem skuteczności czyszczenia jest świetny ale drażni mnie jego "zapach". Zastanawiam się nad Cleantle ale nie znalazłem żadnych sensownych informacji o nim. Musze sprawdzic czy to mam/miałem w piwnicy to był cleantle czy cleantech - ale chyba cleantech - uzywałem go jako daily do oszczurzania mi sie nie przydał.
Rekomendowane odpowiedzi