Lorion Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 Dzięki za wyjaśnienie. A co do tych plafonów to przy zakupie uważać z ich mocą, żeby nie przesadzić i tym samym nie stracić tego pożądanego efektu czy śmiało brać takie np. 2160 lm, 24w?
alexander.p Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Mamy to?Jest werdykt? Bo mam scangrip za 450zł
Moderator Domel Opublikowano 22 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 Ktoś coś o Mactronic'ach ?
D@ViD Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 44 minuty temu, Domel napisał: Ktoś coś o Mactronic'ach ? Są boskie 1
PiterG Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 @Domel ja mam wszystkie Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 23 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 20 minut temu, PiterG napisał: @Domel ja mam wszystkie Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka i jak ?
FilipO Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 @Domel kupiłem Sunscana 5.2 i jest świetny, no, może poza jedną bardziej wkurzającą wadą - brakiem możliwości manualnego włączenia trybu 50% (sama to robi po 5 minutach bezczynności) no i szybkim rysowaniem się plastiku obudowy (tak, wiem, detal). W stosunku do chińczyka (kopii Lare) Mactronic wydaje się bardziej zwarty, mniejszy, pewniej trzyma się w dłoni, masz 3 barwy światła, świetny magnes na spodzie i na tyle obudowy. Gdzieś nawet mam fotki jak one świecą, ale raczej się zbyt wiele z nich nie zobaczy.
peciu Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 @Domel stronę wcześniej jest porównanie do chińczyka
PiterG Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 @Domel jesli chcesz wysle do Ciebie i sprawdzisz ja jestem zadowolony. Zaczynajac od czolowki poprzez inspekcyjna, konczac na reflektorze. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 23 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 2 godziny temu, peciu napisał: @Domel stronę wcześniej jest porównanie do chińczyka ups sorki, przeoczyłem. 2 godziny temu, PiterG napisał: @Domel jesli chcesz wysle do Ciebie i sprawdzisz ja jestem zadowolony. Zaczynajac od czolowki poprzez inspekcyjna, konczac na reflektorze. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Rozeznuje temat na wiosnę
Moderator Streat Opublikowano 25 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Panowie pytanie do was co byście wybrali: Czy zestaw scangripa: https://autonablask.pl/produkt/scangrip-colour-match-kit-kompletny-zestaw-4-lamp/ Czy moze zestaw od mactronic:https://autonablask.pl/produkt/mactronic-zestaw-latarek-sunscan-w-walizce/ Zestaw a mactronica ma ta przewage ze jest tanszy i można sobie pozwolić na ich statyw na kółkach ale z drugiej strony scangrip ma lepsza inspekcja bo 5 barw zamiast 3 mocniejszy naświetlacz 3000lm vs 2000lm i teraz nie wiem co wybrac...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 25 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Ja mam scangripa i moge polecic bo sprawdza sie mega dobrze 1
Misza Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 Cześć używał lub słyszał ktos może o takim wynalazku ? https://hard-led.com/produkt/lampka-inspekcyjna-lakiernicza-led/ czy raczej to kolejny chwyt marketingowy i pojsc w cos sprawdzonego np mactronic ?
kamil598 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Misza wygląda jak latarka z aliexpres która jest warta 80 zł, 250 zł to nieźle pojechali z ceną
Tomas-sg Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 22 minuty temu, kamil598 napisał: @Misza wygląda jak latarka z aliexpres która jest warta 80 zł, 250 zł to nieźle pojechali z ceną U mnie pokazuje cenę 75 € Jakos w marcu będę miał na sprzedaż lampki Gyeona ( dość okazyjna cena). Jeśli nikomu się nie spieszy z po żadnym oświetleniem to mogę komuś przyklepać
D@ViD Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 6 godzin temu, Misza napisał: Cześć używał lub słyszał ktos może o takim wynalazku ? https://hard-led.com/produkt/lampka-inspekcyjna-lakiernicza-led/ czy raczej to kolejny chwyt marketingowy i pojsc w cos sprawdzonego np mactronic ? używałem ją u znajomego w studio spoko latarka według mnie, ale tylko 1 barwa światła w porównaniu np do Mactronic różnica w cenie jakies 100zł to już decyzja od Ciebie, czy chcesz dopłacić to 100zł i mieć różne barwy światła, czy nie.
Misza Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 A tak szczerze bo macie wieksze doswiadczenie uzywacie tych roznych barw na roznych kolorach lakieru czy raczej bylbym w stanie jedna zobaczyc na kazdym kolorze ? Co to za lampka geyona ?
PiterG Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Misza rozne barwy światła jak najbardziej na plus. Ciepła barwa na jasnym, zimna na ciemnym. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Tomas-sg Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 7 minut temu, Misza napisał: A tak szczerze bo macie wieksze doswiadczenie uzywacie tych roznych barw na roznych kolorach lakieru czy raczej bylbym w stanie jedna zobaczyc na kazdym kolorze ? Co to za lampka geyona ? Ciepła barwa i zimna jak dla mnie musi być. Na białym lakierze a nawet i srebrnym ciepła barwa pokazuje o wiele dokładnie. Zimna strasznie odbija te światło gdzie na jasnym za dużo nie spojrzysz. Lampki Gyeona to współpraca Scangripa i Gyeon. Typowe lampki do detailingu. Miałbym Prism i Prism Plus ale o cenach nie mogę jeszcze rozmawiać
Misza Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 5 godzin temu, Tomas-sg napisał: Ciepła barwa i zimna jak dla mnie musi być. Na białym lakierze a nawet i srebrnym ciepła barwa pokazuje o wiele dokładnie. Zimna strasznie odbija te światło gdzie na jasnym za dużo nie spojrzysz. Lampki Gyeona to współpraca Scangripa i Gyeon. Typowe lampki do detailingu. Miałbym Prism i Prism Plus ale o cenach nie mogę jeszcze rozmawiać A takiego prism mini podobnego do mactronica bys mial moze ? Bo jezeli tak to jestem sklonny poczekac ?
Tomas-sg Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 Tak się teraz zastanawiam czy było by nas więcej chętnych na latarkę Gyeona Prism Mini? Dogadałem się z zagranicznym sklepem ( w kraju gdzie mieszkam) że cena dla nas byłaby 400 zł +/- 10 zł Cenę Prism Plus również mógłbym dogadać jeśli byłoby zainteresowanie.
kamil598 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 W dniu 18.01.2021 o 01:28, Misza napisał: Cześć używał lub słyszał ktos może o takim wynalazku ? https://hard-led.com/produkt/lampka-inspekcyjna-lakiernicza-led/ czy raczej to kolejny chwyt marketingowy i pojsc w cos sprawdzonego np mactronic ? Jestem w szoku jak podnieśli cenę tej latarki. Na innej stronie widziałem że ta lampka nieco się różni od tej czerwonej z Aliexpress. Nie ma tych śrubek od przodu, z tyłu ma wkaźnik naładowania (2 diody) oraz inny włącznik. Nie sądzę żeby różniła się czymś więcej
DZIADZIA Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 Na FB jest rycerz który chyba handluje tym luwro i jedzie po wszystkich innych latarkach, bo ma 95CRi... gdzie Yato itp. latarki też i kosztują zdecydowanie mniej i wygodniej się trzyma. Pisał też odważnie, że lepsze od widzących marek, nie miałem w rąsi więc nie wiem, ale wiem że holo lepiej pokaże bailong za 35pln 2
PiterG Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 A propo latarek. Taka ciekawostka. Obie latarki scangripa to ten sam model. Sunmatch 3, a kolor obudowy jednak inny.Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi