Alzak Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja nie zaluje zakupu Georga super do wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 kiler23 nie wiem jak Numatic ,ale puzzi 100 naprawi każdy kto ma pod ręką płaski śrubokręt i kilka torx-ów , konstrukcja sprzed kilkunastu lat ( zaczynając od kwadraciaka) ale moim zdaniem do dzisiaj się sprawdza jako ekstraktor. Ceny części to : turbina 150 , płytka 70 , pompa 150 - 200 , regeneracja pompy 35 , więcej bebechów tam nie ma. Nie lubi wody z dużą ilością żelaza i niskiego napięcia w gniazdku. cena - jakość 5 pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer23 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 tak szukam i szukam i trafiłem na takie cośUSUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU koleś pisze że nie działa spryskiwanie, myślicie że warto sobie wogóle tym głowe zawrać ?? ile może kosztować usunięcie tej usterki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja mam HETTY - od dziś.... Ale LALA zapitala... przeleciałem już całe mieszkanie. Idę odkurzać schody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 killer23, buja się z tą sztuką już z pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja mam HETTY - od dziś.... Obrazek Ale LALA zapitala... przeleciałem już całe mieszkanie. Idę odkurzać schody no nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja mam HETTY - od dziś.... Obrazek Ale LALA zapitala... przeleciałem już całe mieszkanie. Idę odkurzać schody USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 pow 3 roku życia - SJake się łapie - wiec o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Widzę że paczka z HETTY dotarła cała i zdrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzak Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja po zakupie Georga wypralem wszystkie dywany w domu moja lepsza polowka po takim wyczynie powiedziala ze moge wiecej takich prezentow sobie kupowac hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 U mnie podobnie po zakupie puzzi 100, wyprana wykladzina, krzesła i co jeszcze chciała i teraz czekam na cieplejsze dni żeby wykladziny w aucie wyprać wszyscy zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Alzak, PiotrekS, w longu to prawie jak pranie dywanu w salonie gruby_RS, "Paaanie, nie wiem, nie znam się, nie mam czasu, zarobiony jestem" Ja po prostu namierzyłem aukcję na której kupił tę lalę do sprzątania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 miba, no fakt ze jest troche wiecej do prania, dywaniki letnie mam juz za soba i sa jak nowe, szara tapicerka podlogowa wymaga dbania, niech sie tylko cieplej zrobi bo juz kusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Używa ktoś odkurzacza Karcher WD 5.600 MP 1800W ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 ja mam T12/1 Karchera i jestem bardzo zadowolony. po roku używania, ale z dbałością o sprzęt wygląda i pracuje jak nówka- ssie jak oszalały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 13 Maja 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 dzinkins, Używa ktoś odkurzacza Karcher WD 5.600 MP 1800W ?? :o :o kupiłeś może ten odkurzacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 kupiłeś może ten odkurzacz? Jeszcze nie ale nadal aktualne, może już w tym miesiącu czekam na wolne $$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 13 Maja 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 dzinkins, ja wlasnie chce cos dzis "kliknac". Nie wiem tylko czy ten czy ten 5.400. Roznica jest w obudowie (ktos skrzyl sie ze obudowy karchera pekaja), gniazdku na prad i spuscie wody... Roznica 309 zl - myslisz ze warto doplacic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Roznica 309 zl - myslisz ze warto doplacic? Pamiętam że sporo czytałem i oglądałem a wniosek był że jednak warto dopłacić właśnie za ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 dzinkins, tego starszego sprzedajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 13 Maja 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 dzinkins, mnie oprócz obudowy przekonuje jeszcze regulacja "ciągu", dodatkowo ma jakiś system oczyszczania filtra bez babrania się z nim i jeszcze 1m wąż który ponoć jest bardziej elastyczny niż ten z podstawowego wyposażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 zinkins, mnie oprócz obudowy przekonuje jeszcze regulacja "ciągu", dodatkowo ma jakiś system oczyszczania filtra bez babrania się z nim i jeszcze 1m wąż który ponoć jest bardziej elastyczny niż ten z podstawowego wyposażenia dokładnie + nadmuch można poradzić bez kompresora + gniazdo dodatkowe więc może też robić jako przedłużka i jest tam parę udogodnień Na stronce w porównaniu z 5.400 wypada dużo lepiej [ Dodano: 13 Maj 2012, 19:00 ] dzinkins, tego starszego sprzedajesz? Miałem tylko domowego Dysona do tej pory i nudzi mi się jego ciąganie po garażach, a do tego od razu porobię końcówki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 aj, ja myślałem o odkurzaczu piorącym w firmie od kilku lat - co jest sukcesem, używamy odkurzacza Comac. Porównania do Karchera nie mam ale daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 13 Maja 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 dzinkins, WD 5.600 MP 1800W - kupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 dzinkins, WD 5.600 MP 1800W - kupiony Daj znać choćby na PW jak się spisuje i gdzie i za ile kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi