HalskyYOOO Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Próbka rekina dotarła, grafika zacna
Dawid_Bojarski Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 U mnie również kurier dotarł z paczką wygląda bardzo dobrze, pachnie mi czymś znajomym... Jedno jest pewne, NIE ŚMIERDZI Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Gesiu_15 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Jedno jest pewne, NIE ŚMIERDZI Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka ciekawe to róbcie test i wrzucajcie relacje
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 30 Września 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Dzięki Panowie za informację! Czekamy w takim razie na Wasze testy!
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 Witajcie! Jak pewnie wielu z Was zauważyło pojawił się u nas nowy zwierzak. Nowy szampon o nazwie Grizzly Power, w związku z tym szukamy kilku osób które chciałyby sprawdzić misia w boju. Dajcie znać tu lub na PW kto byłby zainteresowany i co najważniejsze ma możliwość przeprowadzenia testu Pozdrawiamy Zespół Good Stuff
hamilton Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 Zainteresowany:-) testowałem Wasza pianę, na dniach planuję zakup baniaczka i z przyjemnością sprawdzę jak współpracuje z misiem :-) Porównanie względem innych szamponów też się znajdzie. ...
maciek-drummer Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 Z chęcią przetestuję nowość, tak więc podnoszę wysoko rękę
benybco Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 jeśli bardzo się nie śpieszy z testem to mogę się zgłosić, ale w moim przypadku to będzie zależne od pogody... a mam co czyścić...
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Ok Panowie, jutro ogłosimy listę osób którym podeślemy na testy szampon. DZIĘKI ZA ZGŁOSZENIA!
Tommy Lee Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Szkoda że decydujecie się na takie testy w środku zimy. Sam bym się zgłosił bo to może być ciekawy produkt, ale mycie auta przy minus 15 i śniegu w kolano to trochę nie bardzo
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Szkoda że decydujecie się na takie testy w środku zimy. Sam bym się zgłosił bo to może być ciekawy produkt, ale mycie auta przy minus 15 i śniegu w kolano to trochę nie bardzo Szukamy testerów, wysyłkę planujemy pewnie pod koniec lutego. Testy początek marca, powinno być już znośnie
rapmen93 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 Również jestem zainteresowany . Jeśli się uda, to zrobię porównanie z innym szamponem
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 [ref]hamilton[/ref], [ref]Chabsu[/ref], [ref]maciek-drummer[/ref], [ref]etr[/ref], Panowie zostaliście nominowani! Wyślijcie nam PW z danymi Pozdrawiam
Michał126 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Nikt nie pisze, że tester doszedł? Ta zniewaga krwi wymaga! Mnie kurier przyniósł takie śmieszne zawiniątko w piątek. Butelka wypakowana po brzegi, nawet się lekko zapociła. Zapach... trochę jak ludwik do naczyń... Żeby tylko nie było, że przysłaliście ludwika, a ludzie będą pisać ochy i achy, jaki cudowny szampon. Spodziewajcie się ode mnie testu w przyszłym tygodniu, raczej uda mi się dorwać do auta dziewczyny.
maciek-drummer Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Do mnie w piątek również doleciała paczuszka. Produkt przetestowany, relacja w opracowaniu Publikacja niebawem.
hamilton Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 U mnie test dopiero w środku tygodnia albo przed weekendem, póki co auto odbieram od "chemanika" we wtorek, więc nie ma czego myć Kusi mnie żeby sprawdzić jak się pieni
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Dziękuję Panowie za informację
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 Dzięki Panowie!
Michał126 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 Nie ma za co - Niedźwiadek się obronił, nie było potrzeby wspinania się na wyżyny dyplomacji, żeby tak skrytykować, aby nie skrytykować.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 Nie ma za co - Niedźwiadek się obronił, nie było potrzeby wspinania się na wyżyny dyplomacji, żeby tak skrytykować, aby nie skrytykować. Myślę ,że z opiniami trafiliście w sedno
Rekomendowane odpowiedzi