Chochlik437 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Witam Z wielka checia przetestuje oba produkty , moge.porownac do produktow od sg i k2 . Posiadam Mesto Foamer 1,5l Akurat rozgladalem sie za waszymi produktami a jest okazja akurat wyprobowac . Z przyjemnoscia dokonam testow !
Barista Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 To i ja się zgłaszam do testów, piana i iron znajdą u mnie pole do popisu :-) Piana będzie powstawała w jedynym na świecie bezprzewodowym systemie pianującym. Kto był na dniach otwartych u MX`ów wie o czym mówię.
Kepacz Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Piszę się na test Iron Removera. Pianę muszę odpuścić z powodu braku myjki.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 21 Września 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 Dzięki za liczne zgłoszenia, dziś damy znać komu produkty wyślemy
Moderator krd Opublikowano 21 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 [ref=#000033]Good Stuff[/ref], jakbyś chciał znać naszą opinię na temat piany to też możemy ją sprawdzić
Gesiu_15 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 Ja pianownicy nie posiadam żeby piany sprawdzić ale Iron Removera z chęcią Miałem Tugę teraz mam Shiny Garage Monster Wheel Cleaner Plus więc mam do czego się odnosić
sebek1993 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 Z checia przetestuje wasze produkty i porownam z obecnymi ktorych uzywam
Dawid_Bojarski Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 Dzięki za liczne zgłoszenia, dziś damy znać komu produkty wyślemy I przez przenosiny forum zapanowała cisza w temacie Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
///MPower Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 Good Stuff, chyba macie problem z wyborem testerów, a ja cały czas czekam
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 25 Września 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 [ref]Dawid_Bojarski[/ref], [ref]///MPower[/ref], Panowie spokojnie pamiętamy o tym, podamy listę osób które wybraliśmy Produkty i tak będą wysyłane w momencie w którym nasza piana będzie gotowa do sprzedaży, ponieważ będziemy w przypadku piany wysyłać 0.5l te które pojawią się w sklepach
///MPower Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 A to w takim razie przepraszam za pośpieszanie
MaWe Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 Ja rownież z chęcią przetestowalbym pianę lub iron removera Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dawid_Bojarski Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 Ode mnie również przeprosiny, miał być tylko malutki żarcik ) Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 Do testów jestem jak najbardziej na tak przez problemów aktywną piane jak i irona
Treys Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 Też potestuje testowałem kilka waszych produktów już w dziale testy
Michał126 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 Skoro giełda nicków trwa, to niech i mój trafi na ich listę. Coś tam do porównania mam, zapał do testów również, a pacjentów w różnym stanie - bez liku. Na irona miałbym Ibizę '09, w której robiłem felgi deironizerem pierwszy raz w jej życiu w czerwcu, ale jak ją przedwczoraj widziałem, to znowu jest nieziemsko zapuszczona. W zasadzie i pianę mógłbym na niej przetestować (rzucam z Epoki, zwykle w 1:20 i spłukuję Karcherem K6), chociaż nie gwarantuję dobrych rezultatów, bo na ten poziom syfu planowałem użyć Tenzi Trucka.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 27 Września 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Ok Panowie wybrane dzięki wszystkim za zgłoszenia (tak liczne) wybór nie był łatwy i "szybki" Bloody Shark Iron Remover 1. Dawid Bojarski 2. Treys 3. Halskyooo White Bear Snow Foam 1. krd 2. Hamilton 3. Simooon97 Jeżeli zrobiłem literówkę w "nicku" sorkiii! Wrzućcie nam PW z adresem + telefonem Pozdrawiam
Moderator krd Opublikowano 27 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 [ref=#000033]Good Stuff[/ref], poszło PW. Jak zdążysz przed piątkiem to sprawdzimy pianę od razu
Dawid_Bojarski Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Ooo, super, dzięki! w takim razie najbliższy tydzień bez mycia żeby coś tam uzbierać na felgach Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 28 Września 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 Ok ,dziękujemy wszystkim za PW. Testery prawdopodobnie będą wysyłane jutro, jeszcze wrzucimy Wam potwierdzenie na PW Dzięki całej reszcie za zgłoszenia na pewno będzie jeszcze okazja do sprawdzenia naszych nowości w przyszłości
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 29 Września 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Testery wysłane! Będziecie mieć je jutro u siebie! Miłego testowania!
HalskyYOOO Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Mimo że mam zaległości w zdawaniu relacji z testów, to może wrzucę test do weekendu poza kolejką jeśli rekin przyjdzie w przyzwoitych godzianch
Rekomendowane odpowiedzi