Posejdon Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 Do mnie idzie chyba drogą morską w sztormie bo coś nie może dojechać
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 [ref]Posejdon[/ref], brak maila z danymi
Posejdon Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 [ref=#000033]Good Stuff[/ref],jestem pewny,że wysłałem z telefonu. Być może mail nie poszedł przez problemy z zasięgiem w morzu .Już wysyłam Poszło!
samwdomu Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 Do mnie dzisiaj dotarła, czekam na deszcz i będzie na czym testować
Moderator Domel Opublikowano 8 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Domel... jak będziesz testował daj znać ... daleko nie mam, jak tylko mnie robota nie zatrzyma to podjadę zobaczyć różnicę GS wysłało mi dwa testery. Jeśli jesteś w stanie podjechać to Ci odleję (buteleczki są fajnę więc chce je zatrzymać ) Jutro będę polerował mk3 cały dzień - więc znajdziesz mnie w garażu. Testy Piany w weekend.
SALWA Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Domel... jak będziesz testował daj znać ... daleko nie mam, jak tylko mnie robota nie zatrzyma to podjadę zobaczyć różnicę GS wysłało mi dwa testery. Jeśli jesteś w stanie podjechać to Ci odleję (buteleczki są fajnę więc chce je zatrzymać ) Jutro będę polerował mk3 cały dzień - więc znajdziesz mnie w garażu. Testy Piany w weekend. Poszło PW
Posejdon Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 Jest i buteleczka u mnie!W poniedziałek dzień wolny także jak pogoda pozwoli będziemy nacierać owym balsamem
Moderator Domel Opublikowano 12 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ja najmocniej przepraszam ale mój test PIANY pokaże się dopiero w okolicach 25 Czerwca - wyjazd. Ale będzie na pewno. Przepraszam za kłopot.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 Pełna buteleczka odebrana. Akurat wczoraj miałem trochę więcej czasu na robotę przy aucie, a teraz przez kilka dni nie będę go chyba miał, więc poczekajcie, proszę, do przyszłego tygodnia. Chcę zrobić relację dokładnie Póki co propsy za zapach. Może nie jakoś szczególnie odkrywczy, ale różowe gumy Orbit to u mnie bardzo miłe wspomnienie z czasów pacholęcych. Cierpliwie czekamy Do mnie dzisiaj dotarła, czekam na deszcz i będzie na czym testować Okej Jest i buteleczka u mnie!W poniedziałek dzień wolny także jak pogoda pozwoli będziemy nacierać owym balsamem Pasuje Ja najmocniej przepraszam ale mój test PIANY pokaże się dopiero w okolicach 25 Czerwca - wyjazd.Ale będzie na pewno. Przepraszam za kłopot. Okej
Posejdon Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 U mnie niestety pogoda muszę liczyć na piątek,kolejny wolny
Posejdon Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Dnia 13.06.2017 o 16:35, Posejdon napisał: U mnie niestety pogoda muszę liczyć na piątek,kolejny wolny Test wczoraj wykonanyczas na sklejenie relacji Relacja gotowa i dodana!
Makaveli Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 Mam pytanie a propos dobrego towaru: czy Wasz bug remover jest bezpieczny dla lakieru zabezpieczonego UNC-R i Gyeon MOHS?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 Cześć! Jest bezpieczny, nie podjada woskow tym bardziej nie zrobi krzywdy na powłoce. Pozdrawiam
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 25 Września 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 Cześć! Szukamy 5 osób, które chciałby przetestować nasze nowe APC. Dla 5 wybranych osób mamy 100ml testerki koncentratu w dwóch zapachach Jabłko i Zielona Herbata. Chcielibyśmy ,żeby test wykonany był jak najszybciej, nie ustalamy sztywnych terminów bo pogoda troszkę się pogorszyła. Mimo wszystko liczymy na osoby , które mają chęci i możliwości na szybkie ogarnięcie tematu Forma testu dowolna, zapraszamy Proszę wpisujcie się: 1. ...... 2.......
patys Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 1.grabek246 2. kati9898 3.Patys
Moderator Domel Opublikowano 25 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 5 godzin temu, Good Stuff napisał: przetestować nasze nowe APC. --- Jabłko i Zielona Herbata. przepraszam, bo się zagubiłem To jest Gorilla Force APC czy nowy produkt ??
keza Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 1.grabek246 2. kati9898 3.Patys 4. keza
Malinek Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 Mam to samo pytanie co @Domel, Gorilla Force wyszło trochę czasu temu a tu pisze nowe APC
Michał126 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 Jaka szkoda, że już przetestowałem.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 26 Września 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 @Domel @Malinek Może rzeczywiście trochę źle się wyraziłem. Jest to nasze APC Gorilla Force, nadal traktujemy je jako nowość
Moderator Domel Opublikowano 26 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 20 minut temu, Good Stuff napisał: nadal traktujemy je jako nowość to ja poczekam na tą nową mambę z insta
TOM3K Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 1.grabek246 2. kati9898 3.Patys 4. keza 5. TOM3K
Balzac Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 6. Balzac Znudził mi się juz APC od ADBL z 5 litrów zostało może 0,5 chętnie coś przetestuje
Rekomendowane odpowiedzi