Wenega Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Test niesponsorowany Bez za długich wstępów, dzisiejszy bohater: Zmierzył się z takim oto przeciwnikiem, któy przez ostatnie dwa miesiące nie widział porządnego mycia, tylko same bezdotyki piana po aplikacji (pianownica PA w stosunku1:9): po 5 minutach: po 13 minutach: niestety, nie wiedzieć czemu, ale nie zapisały mi się fotki po spłukaniu więc musicie mi wierzyć na słowo, że piana bardzo dobrze sobie poradziła z brudaskiem ): 1) jest bardzo gęsta i lepka 2) wg mnie bardzo długo się utrzymuje (po spłukaniu jeszcze długo fragmenty "leżały" na podjeżdzie) 3) bardzo dobrze rozpuszcza/zmywa brud (słabszym ciśnieniem z mojego b&d uzyskałem taki sam efekt "czystości" po pianie jak na bezdotyku z piana valepro) 4) zapach: jakoś nie zwróciłem uwagi, więc taki pewnie nie denerwujący 5) nie zjadła wsoku (coli 476 leżący od 2 miesięcy (w ogóle myślałem już przed myciem że wosk się skończył ale po pianie i myciu szamponem bardzo ładnie "odżył ) Generalnie jest to chyba najardziej skutaczna piana z tych których do tej pory używałem (SG FSF, SG PF i ValetPro Natural) Polecam i pozdrawiam
/miodu/ Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Jest to piana najbardziej zbliżona cenowo i osiągami to magifoam. Lekka przewaga w moim odczuciu w stronę magi. Ja miałem jeszcze starą bordową wesję, teraz widzę, że kolor się zmienił. Na pewno jest to piana, która potrafi zmiękczyć grubą warstwę brudu.
Michael MSTP Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Rzeczywiście długo leży aż jestem zdziwiony. Cenowo wychodzi lepiej niż Magi przynajmniej w tym 1l opakowaniu ,ma być podwyżka cen na Angelwaxa ciekawe jak duża.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 7 Lutego 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 używałem tej piany na początku mojej przygody z kosmetyką i pamiętam że robiła dobrą robotę
Fryzur Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja akurat mam problem bo kupiłem właśnie taka aktywna pianę Angel waxa rozrobilem 1:9 to robi mi się taki lekki śniezek który po 2 min w zasadzie znika niewiem co robię źle po za tym na samochodzie zostają ślady po pianie. Pokrętło na max to leci piana ale nie starcza mi to nawet na opryskanie dobrze całego samochodu z kolei dam mniej to starcza na dużo dłużej ale z kolei leci lekko biała woda . Jest to mója pierwsza przygoda z pianownica ma ktoś jakieś pomysł? Mam karchera k 5.20 i pianownice kupiona w karcher ja coś robię źle czy może coś z pianownica jest nie tak?
mkr Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A jaką pianownicę kupiłeś? Model, dysza.
Strus Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2018 Kupiłem i jakiś czas temu przetestowałem. Porównanie mam do Magifoam i do piany od GS. Wszystkie używane z Epoci O ile z Magi miałem gęstą pianę która siedziała jak zła o tyle z AW.... hmmmm..... 70ml na 1,7l i piany brak. Wyglądało bardziej jakbym opryskał a nie opianował auto. Siedziało co prawda na aucie jak trzeba i domyło bardzo dobrze ale nie zmienia to faktu że jakoś tak dziwnie. Jak to piany nie ma ?
ktm950 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2018 A fastfoam nie jest bliźniakiem BH auto-foam?
Birkhof Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2018 24 minuty temu, ktm950 napisał: A fastfoam nie jest bliźniakiem BH auto-foam? A jest :)?
Rekomendowane odpowiedzi