Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minutes ago, gordon said:

Mieści 4 produkty pełnowymiarowe pewnie od SOFT99, a widziałeś ich butelki?

No niestety nie domyśliłem się 😞

Teraz sobie skompletuje taki zestaw w mniejszych butelkach albo większej torby poszukam. Ciekawy jestem czy ta mini torba megsa by to pomieściła. 

• 2 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano
W dniu 2.08.2021 o 12:41, Zenek_M napisał:

Ciekawy jestem czy ta mini torba megsa by to pomieściła. 

mam torbe megsa, jutro moge Ci cyknac fotke jakie butelki max do niej wchodza, ja mam tam 250ml bo wiecej nie jest mi potrzebne na wyjazdy 😄 

• Lubię to 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 19.09.2021 o 13:35, chudy_ziomek napisał:
Ja posiadam taką torbę może nie jakaś detailingowa ale duża i tania

Pokaż w środku jak masz, zastanawiałem się nad nią

Wysłane z mojego CPH2009 przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
  • Moderator
Opublikowano

Ta torba jest juz w sprzedaży w Polsce ?

Zainteresowała mnie ta niby termoizolacja w środku 🙂

Opublikowano

@Domel świetna. Z tym termo to spoko jak się chce wozić w aucie całą zimę ale przy założeniu, że auto będzie w garażu w nocy. Jak postoi kilka dni na mrozie to i tak osiągnie temp otoczenia. Sztywność spoko do momentu jak nie pakujesz się wakacje. Bardziej układającą torbę można bez szkody dopchać 😉

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Po wielotygodniowym pałowaniu w końcu dorwałem torbę Softa. Wydawała mi się idealna rozmiarowo (wersja zwykła nie mini) mieści butelki z atomizerami - wszystko super ale... no właśnie, zainspirowany różnymi rozwiązaniami z różnych toreb postanowiłem odpimpować trochę swojego Softa, aby osiągnąć pełnię szczęścia 😄

Co zrobiłem:

- dorobiłem dodatkową przegrodę na wzór obecnej ale sztywna. Zbudowana z podwójnej 2mm tektury sklejonej ze sobą, oklejona polarem, aby była trochę miękka i obszyta ortalionem ogrodowym, na boki naszyte rzepy. Z jednej strony guma po środku na pędzle, z drugiej strony na 1/3 wysokości głębsze pętle z gumy na małe butelki

- na tylnej ściance doszyta kieszeń ściągana gumą

- na zamknięciu doszyta również kieszeń ale po całości "daszku" z suwakiem kostkowym. Siatka na obie kieszenie to tania siatka z selgrosu taka bagażowa co się montuje pomiędzy fotele tylko, że wyprułem samą siatkę 😄

- w środku doszyłem trzeci poziom rzepu, aby ta moja nowa przegroda która jest wyższa niż seryjna była bardziej stabilna 🙂

Teraz mam torbę mówiąc dosłownie i w przenośni skrojoną na moje potrzeby i widzimisię 😄 Jest fantastyczna, pojemność idealna na letnie wypady na działkę na mycie, wszystko sie mieści nic nie lata, jest porządek - polecam taki zabieg 🙂 Jest tylko potrzebna osoba która ogarnia maszynę do szycia, każdy ma taką osobę w rodzinie xD + ok 3h jej pracy 🙂 Poniżej fotosy:

IMG_5028.jpg

IMG_5032.jpg

IMG_5023.jpg

IMG_5025.jpg

IMG_5029.jpg

Aaaa i torbę megsa też wziąłem, mówiliście, że idealna do płaskich butelek, potwierdzam 😄 😄  na przewóz kontrabandy jak znalazł 😄

IMG_5033.jpg

• Lubię to 4