Jump to content

Recommended Posts

• Moderator
Posted
It is of course pH neutral and suitable for regular washes of vehicles treated with waxes, sealants and coatings of various kinds.

I btw, Glissante przy nim wychodzi znacznie drożej :) -> 9 myć za 130zł... :D

A u Daltona niecałe 5zł :)

Posted

PD Shampoo będzie dostępny w połowie lutego w najlepszych sklepach detailingowych w Polsce. Cena w PLN ok 285zł

• Moderator
Posted
Ciekawe czy będzie w galonowych opakowaniach ? :)

Wątpię :/

Butelka to jakieś 95% ceny produktu więc na baniaczku słabo by wyszłi :)

Posted

Będzie galon za tysiaka polskich monet :D ilu chętnych będzie? :D za taką cenę to chyba zawiera drobinki złota albo ta butelka szlak wie z czego :lol:

• Moderator
Posted

dawid.zu, myślę że tu droższy od złota jest autograf Paula Daltona na butelce ;)

Posted

Jemu bez podpisu się nie opłaci sprzedać, a mnie nawet gdyby podpisał 10x nie opłaci się kupić :D

pomimo, że nie jestem grupą docelową to i tak mam nadzieję, że nie będzie pachniał banalnym jabłuszkiem

• Moderator
Posted

Trochę mnie zaskoczyliście. Droższy w użyciu szampon od PA nie miał takiego odzewu na forum.

A tu proszę, ktoś coś zrobi i już hejty :D

• Moderator
Posted

krd, no nie wiem. Ja o szamponie od PA całkiem sporo się wypowiedziałem ;)

Posted
Trochę mnie zaskoczyliście. Droższy w użyciu szampon od PA nie miał takiego odzewu na forum.

A tu proszę, ktoś coś zrobi i już hejty :D

Nazwisko robi swoje i cały ten śmietnik który krąży o nim,wypowiadających się ludzi którym żal dupę ściska ;)

Tani nie jest bo 285 zł za 500ml jak za szampon niektórych może zabić :D ale biorąc pod uwagę jedną z zalet jak wydajność, to już tak złe nie jest.

Pięć zeta z kawałkiem na mycie raz na dwa tygodnie to już tragedii nie ma, więcej na fajki i browar wydajecie i przy założeniu 50 wiader przy jednym autku to macie taką buteleczkę na dwa lata ;) Przecież kochacie swoje autka! i chcecie dla nich wszystko co najlepsze :)

Posted
618109 Ktoś upadł na głowę

Oj takie hasło słyszałem jak powiedziałem znajomemu że za "zwykły kawałek niebieskiego ręcznika obszyty czerwoną nitką" (fluffy) dałem 3 dychy ...o cenie wełniaka carpro nawet nie wspominałem, bo by pewnie na zawał zszedł ;) Jednak najlepsze że on wydaje 500zł na fajki co miesiąc :wallbash:

Posted

Czekam za próbką ;) to postaram się tutaj również coś naskrobać. Co do szamponu, cena za 1 mycie aż tak nie odstrasza. W przypadku gdy wystarczy Ci 10l robi się jeszcze przyjemnie. Najgorszy jest ten wydatek jednorazowy. Oczywiście mam nadzieje ,że oprócz butelki produkt również będzie wyjątkowy w innych kwestiach.