PitBull89 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Witajcie z racji tego że od czasu do czasu będąc w jakimś hipermarkecie wrzucę do koszyka jakiś budżetowy środek tak do testowania sobie nie zważając na to że mam coś w domu lepszego Ostatnio z racji tego że zmieniałem koła już a gliceryna nie dotarłam cała zakupiłem w sumie najtańszy środek jaki był . Cena ok 7,50 zł dosyć wydajny Rodzaj aplikacji : pojemnik z psikaczem przelałem do słoiczka i aplikacja pędzelkiem efekt hmm nawet fajny zobaczę jak z trwałością Efekt : Sprawca ale brudna felga co o tym myślicie
Maggot Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 PitBull89, wszystko fajnie, pięknie, ale środki marketowe tak mają - pianka z autolandu np. daje super efekt ALE trwałością nie dorasta do pięt endurance'owi, b2b i innym dressingom do opon . Wiem też, że to zupełnie inna półka cenowa, ale biorąc pod uwagę to, że droższe środki wytrzymują o wiele dłużej i można ich mniej aplikować (są bardziej wydajne) w ogólnym rozrachunku wychodzi taniej, lepiej i przyjemniej dla oka Co do samego "testu", to przydałoby się 50/50, wtedy można by coś powiedzieć
Borys-Tech Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 No i to jest właśnie największa różnica bo jak wszyscy mówią do mnie przecież to samo zrobi rzecz z marketu, to zawsze im mówię wpadnij wypsikamy razem i zobaczymy kto dłużej pojeździ :] Co do efektu całkiem ładnie wyszło, fajny matowy kolorek.
ShiningCar Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 FSO-Team, Z16 to świetny dressing. Miałem okazję spróbować kilka miesięcy temu i bardzo pozytywnie zaskoczył, zarówno wyglądem jak i trwałością. Pachnie również przyjemnie. Moim zdaniem niedoceniony konkurent Endurance.
FSO-Team Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 dzieki. a kwestia konsystencji i połysku?
Administrator Evo Opublikowano 27 Listopada 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 Rzadszy niż Endurance, gęstrzy niż np. Pneu. Efekt matowo-satynowy.
Dworcowa5 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam Nie jestem typowym detailerem jak większość z Was gdyż prowadzę z żoną automyjnię. Jednakże staramy się robić to uczciwie, zwracając uwagę przede wszystkim na jakość (oczywiście na tyle na ile pozwala specyfika komercyjnej działalności). Chciałbym zwrócić uwagę na środek o nazwie Plastik Lux polskiej firmy Rezbir. Można uzyskać ciekawe efekty w zależności od sposobu aplikacji na oponę. Jeżeli chodzi o trwałość to po 2 myciach opona jest nadal czarna choć już nie ma połysku, ale dla mnie jest ok bo nie lubię odpustowego połysku.
KaczorRK Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Czy używał ktoś Espuma RD50? Podobno trwałość porównywalna z Endurance, mniejszy połysk i łatwiejsza aplikacja ze względu na konsystencję.
lotniarz09 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 ja używam megsa, nie mogę narzekać
kawa636 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Polecam Nielsen Brillance. Po aplikacji pędzelkiem świeci się jak psu .... ale ja tak lubię
biznes365 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 U mnie ostatnio letnie w garażu tak napiły,że aż mat się sam zrobił.
daniel87 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Panowie...Brillance czy Endurance, co dłużej posiedzi opony na sezon letni
fiskus.86 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Endurance. Dobrze tylko przygotuj opony...
MatthewG Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Endurance ładnie pachnie. Mam w sumie jeden i drugi, ale następnym razem nie kupię tego na B, niby efekt daje bardzo fajny, ale śmierdzi i nie czuję tej eksluzywności
kacper19942 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Prosiłbym żebyście mi polecili jakiś dobry/wydajny żel do nabłyszczania opon w miare dobrej cenie? Dziękuje, pozdrawiam.
Moderator krd Opublikowano 24 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 kacper19942, Meguiar's Endurance. Mega wydajny, pieknie pachnie i na dobrze przygotowanej oponie lezy dlugo i mega kropelkuje.
Moderator Domel Opublikowano 24 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Prosiłbym żebyście mi polecili jakiś dobry/wydajny żel do nabłyszczania opon w miare dobrej cenie? Dziękuje, pozdrawiam. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=16875
kM3 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 a coś o podobnych właściwościach tylko nadający lekkiego matu?
Moderator Domel Opublikowano 24 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 a coś o podobnych właściwościach tylko nadający lekkiego matu? Mysle ze jak przejrzyc 50 stron tego tematu cos znajdziesz. Jest tego ... ogrom
mavq Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 a coś o podobnych właściwościach tylko nadający lekkiego matu? shiny garage back2black
mar79 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 mial ktos do czynienia z Elixirem?
jbiz Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 a coś o podobnych właściwościach tylko nadający lekkiego matu? zaraz po aplikacji przytrzyj oponę ręcznikiem i już nie będzie się tak błyszczał.
kacper19942 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Polecacie Nielsen Brilliance jakie macie z nim doswiadczenia?
bananv8 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Ja korzystam dla mnie jest w porządku, aplikacja atomizerkiem (1 strzał co jakieś 10 cm) na opony a potem szeroki pędzel dla rozprowadzenia -
Rekomendowane odpowiedzi