lation Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Kolejna rewelacyjna relacja. Mistrzostwo świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 28 Maja 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 jhosef, z tego co wiem, to po roku 2009 lub 2010 wszystkie auta grupy VW są cynkowane natryskowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdul85 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Świetna robota, aż chciałoby się oddać auto w Twoje ręce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojol Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Podziwiałem pracę na fabiaclub. Robota konkretna, zazdroszczę zapału do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
406coupe Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ekstra jak zawsze. Piękna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wali11 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Jestem pod mega, mega wrażeniem od razu pokazałem żonie, co inna kobieta potrafi zdziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Pracy detailingowej komentować raczej nie trzeba Serwis olejowy - mistrzostwo świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fresh3333 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ten baranek nakładałaś na orginalny ? czy tamten jakoś czyściłaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhosef Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 jhosef, z tego co wiem, to po roku 2009 lub 2010 wszystkie auta grupy VW są cynkowane natryskowo... Sprawdziłem osobiście w fabryce skody - serio. Byłem na tłoczni nadwozi. Wykonują je z dwustronnie ocynkowanej blachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_Artur Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Musze przyznać że świetnie przygotowana relacja oraz auto. Podoba mi się praca wykonywana przez koleżankę widziałem również relację o Toledo na prawdę gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 fresh333 na spodzie auta nie było żadnego zabezpieczenia w postaci baranka ani niczego innego. Jedynie blacha pomalowana podkładem i osłony plastikowe. Trochę baranka było na spawach, więc został dokładnie umyty i odtłuszczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 12 Października 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Mały mod... Już jakiś czas czaiłem się żeby zmienić żarówki na jakieś mocniej świecące. Wszyscy wiemy, że światła soczewkowe w F2 nie są porażające W końcu skuszony eksperymentami kolegi z forum fabiaclub zdecydowałem się dokonać zakupu. Stan przed - żarówki Osram Cool Blue Hyper ~5000K. Światła mijania i długie. 50/50 w garażu. No i po. Oraz porównanie dla bardziej wymagających Efekt? Może najpierw dane "techniczne": 1350 vs 2500 lumenów 5000K vs 6000K 2x55W vs 2x20W Z początku obawiałem się barwy. 6000K na każdym zdjęciu wygląda bardzo niebiesko. Tutaj w ogóle tego nie odczuwam Wyszło całkiem spoko. Nie wiem czy to efekt placebo i lepszych danych na papierze, ale wydaje mi się, że w rzeczywistości światła jest znacznie więcej. Muszę zrobić jakąś trasę w nocy żeby sprawdzić w różnorodnych warunkach terenowych PS. całe ledy wraz z przetwornicami oraz "wąsami" zmieściły się w kloszu reflektora - po otwarciu maski jest seria PS 2. światła były ustawiane teoretycznie tak samo - ślady taśmy na bramie garażowej, jednak ledy świeciły wyżej (co widać na zdjęciach) - musiałem je troszkę obniżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss777 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 efekt jest i to mocny zmiana na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Homologejszyn mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 krd, fajnie to wygląda. Sam się ostatnio zastanawiałem nad takimi światłami. Możesz podać link do tych żarówek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Homologejszyn mają? Tak, na bank.. Na chińskie drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 masz foto porównawczej jak święcą z przodu patrząc w reflektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Patrząc na konstrukcję tej ''żarówki'' raczej nie dadzą rady w reflektorze bez soczewki. Szkoda U Ciebie wyglądają bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkobus1 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Całkiem fajnie to wygląda. A mógłbyś zrobić zdjęcie z przodu jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 masz foto porównawczej jak święcą z przodu patrząc w reflektor A mógłbyś zrobić zdjęcie z przodu jak to wygląda? przecież pisałem o tym wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 czy to coś takiego http://allegro.pl/led-h7-h1-h11-5000lm- ... 12086.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 12 Października 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 jedrek1980, to jest dokładnie to samo tylko brałem bezpośrednio w Chin bez polskiego pośrednika, który prawie podwaja cenę końcową... kita33, bardzo ciężko to uchwycić, ale w soczewce wygląda to praktycznie tak samo, niżej na foto są zwykłe żarówki tylko nie pamiętam jakie, 4700K czy 5000K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ja pierdziu, chyba zacznę to importować i sprzedawać u nas, bo nie sądziłem, że ludzie są gotowi tyle kasy za te diody dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss777 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Homologejszyn mają? nie, jak ma soczewkę to ujdzie bo na zwykłej będzie się bardzo rzucać w oczy żarówka robią jakieś zakłócenia ? lub choinkę na desce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 nie, jak ma soczewkę to ujdzie bo na zwykłej będzie się bardzo rzucać w oczy żarówka robią jakieś zakłócenia ? lub choinkę na desce ? i co z tego że ma soczewkę skoro na lampie jest wybite że lampa jest pod halogen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi