Skocz do zawartości

[Białystok] Spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jeszcze cały czas na urlopie ;)

[ref]kubaPb[/ref], Dojazd ciężki fakt.. ale ja nawet na glebie wjeżdżam ;) Ma być asfalt nie długo ;)

Opublikowano
Ja jeszcze cały czas na urlopie ;)

[ref]kubaPb[/ref], Dojazd ciężki fakt.. ale ja nawet na glebie wjeżdżam ;) Ma być asfalt nie długo ;)

Wracałeś w niedzielę z Augustowa lub okolic?

Opublikowano

[ref]Michał82[/ref], Dokładnie, jak nie ma ostrej gleby to można wjechać od strony przystanku końcowego :)

[ref]dudek_t[/ref], Tak. Wracałem z Augustowa po południu ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DIMA a ty chyba felgi zmieniles co ? bo sie mijalismy ostatnio na Piasta na tej dwu pasmowej :P

Opublikowano

[ref]kubaPb[/ref], A nie wiem jakie wiedziałeś ostatnio.. Bo to 4 komplet już ;) Teraz są czarne w połysku :)

Opublikowano

[ref]kubaPb[/ref], Ja już kupiłem takie nowe ;) A malowanie średnio 400 / 500 zł kosztuje z tego co wiem.. Właśnie może zimą przemaluje swoje na zloty połysk :mrgreen: chyba ze sprzedam auto...

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Panowie ktoś coś może słyszał o Saabie 9-3 2.0T na sprzedaż :P? Nie mam czasu uganiać się za takim po całym kraju.

Opublikowano

odwiedzilem dzis myjnie na transportowej.

piana aktywna calkiem spoko- nie splywa szybko, chwyta brud.

ale tempo spadania licznika czasu jest mega szybkie niestety.

Opublikowano

Myjnia na transportowej była dobra tylko na samym początku otwarcia. Teraz juz się pogorszyła. Złotóki z licznika szybko uciekają a auto dalej brudne. Bez wiaderka i rękawicy nie polecam tej myjni. :/

Opublikowano

Panowie, takie pytanie bo cos z moja c4 si edzieje nie tak.

Nie wazne czy zimny cyz cieply silnik. Jak staje przy koncówce wydechu to slychac takie gwizdy jakby turbina oddychała (dyszała).

Ale jak wcisne gaz to raz na jakis czas zalapie i ciagnie.. czy moze byc to koniec turbo ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kuba podpinałeś pod kompa? Panowie takie głupie troche pytanie, dotychczas zamawiałem wszystko przez neta a mamy może jakiś stacjonarny sklep detailingowy z normalnymi cenami?

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że Showcarshine ma stacjonarny sklep :) Zaraz znajde adres i trzeba złozyć wizytę. Dzięki za info.