Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich :)

Co raz więcej osób zaczyna się interesować detaling'em samochodowym, więć można by pomyśleć aby zorganizować jakie spotkania regionalne. Kiedyś coś takiego było i chetni byli, więc może i teraz będa chetni :)

Terminy i miejsca spotkań do ustalenia :)

Posted

No ja bardzo chętnie bym się zjawił, mimo, że nie jestem z Białegostoku, ale często jestem przejazdem :-)

Posted

Ja będę na 99% w Białymstoku od 18 kwietnia przez 3 tyg. Jak coś to ja chętnie się pojawię. :)

Posted

jak będzie dunga to może coś u mnie wieczorem zrobimy? mycie jakieś czy coś ;)

Posted

Mi osobiscie wszystko jedno, ale jak woof mówisz ze można by u ciebie cos porobic to najlepiej jakbyś ty powiedział jaki tobie termin by pasował.

Posted

termin mi pasuje taki jak dundze :)

jak już się jego sprawy urlopu wyjaśnią to damy znać bo wygląda na to że będziemy drzeć jego nowy nabytek :mrgreen:

Posted

wygląda na to że Paweł będzie u nas od niedzieli - to co robimy coś w tygodniu wieczorem(przyszły tydzień)?

Posted

Będzie ktoś chciał spróbować się z korekta? Mogę maskę udostępnić w swoim bmw

Posted

Może ja swojego postawie to każdy po elemencie zrobi i będę miał z głowy :-]

• 2 weeks later...
Posted

Panowie takie szybkie pytanie, ma ktoś na szybko do sprzedania troche tlenku ceru na 1-2 szyby . Potrzebne na jutro :D

• 5 weeks later...
Posted

Witam wszystkich ;) Zawitałem i ja tutaj 8-) Może czegoś się nauczę jeszcze nowego itd ;)

Posted

To i ja się przywitam.

Organizujecie spotkania jakoś cyklicznie, czy raczej totalny spontan?

Fajnie by było wymienić z kimś z Miasta lub regionu kilka zdań :)

pozdrawiam

Posted

18-20.06 pewnie będę w okolicach, to może i ja bym wpadł na jakiś spocik, jeśli coś się będzie działo :kox: