DIMA Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Nie długo na każdym rogu będą sprzedawać te profesjonalne kosmetyki My tez mamy już od dawna Shine garage, Poorboj's World , TK (tuning kings ) a na wiosnę pewnie ADBL, UNIQUE...
kubaPb Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Ale jestes oficjalnym partnerem Shiny Garage ? Bo tylko 3 sklepy w bialymstoku niby są teraz. Panowie takie pytanie, gdzie w bialymstoku dostane tzw. gumy podwyzszajace cos takiego : http://allegro.pl/gumy-podwyzszajace-po ... 94330.html
DIMA Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Nie. I nie chcemy być Mam dużo lepiej tak jak jest !
kubaPb Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Panowie, pytanie jakie polecacie pasty do polerowanie lamp reflektorów oraz jakimi padami ?
luk45z Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 I jak tam u Was, fury nasmalcowane, pochowane pod koc?
kubaPb Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Panowie sprzedam Renault Fluence 87k km przebiegu , pewny bo rodziców jakby ktos miał chetnych
kubaPb Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 Panowie mam takie pytanie Mam nowe felgi do swojego C4 Zamieniłem sie na 18,tak sam wzór tylko wieksze Na feldze sa opony 225/40 R18 i lekko( minimalnie) ociera mi opona jak kolo jest skrecone 45stopni w lewo lub prawo o wystajacy w nadkolu plastik. Pytanie, czy jak zaloze 215/40 lub 215/45 nie będa tak wysokie i nie bede obcierały jak 225/40 ??
booohal Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 willtheyfit.com Zrobisz sobie wizualizację i wszystko będziesz wiedział. Bez teoretyzowania.
funkoval Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 willtheyfit.comZrobisz sobie wizualizację i wszystko będziesz wiedział. Bez teoretyzowania. Też korzystam, cenię za przejrzystość
kubaPb Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2016 Panowie, moze wiecie kto ma na sprzedaz 4szt. opon 215/40/R18 ?
Dannyy88 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Hej, moze mi ktos podpowiedzieć ktory z sklep z kosmetykami jest cZynny w sobote ???
kubaPb Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Z ShineGarage i zapachami zapraszam do kumpla Blucar Zielonogórska 2/4 Lub z wiekszym asortymentem GalonOleje Aale olejów bym nie proponował od nich kupowac, to jest tylko moja opinia
DIMA Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Dannyy88 Nasz od 8 do 14 Oponer ul. Daleka 14
Dannyy88 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Pady tam tez dostanę??dziekuje za tak szybka odpowiedz;) bede tam tylko w weekend z tad moje pytanie bo z tego co sie dowiedziałem showcarshine bedzie zamknięte ...
DIMA Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Pady do mechanicznej polerki to nie mamy.. nie bierzemy tego bo rzadko ktoś pyta o to.. to w Białym tylko u showcarshine kupisz No ale u niego przeważnie zamknięte
kubaPb Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 hehe no ile razy chciałem sie spotkac lub cos to ciągle o nie ma lub zamknięte Pady itp. kupisz w Galonoleje, oni chyba od 8/9 do 14
maateeussz Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Z ShineGarage i zapachami zapraszam do kumpla Blucar Zielonogórska 2/4 Lub z wiekszym asortymentem GalonOleje Aale olejów bym nie proponował od nich kupowac, to jest tylko moja opinia Rozwiń wypowiedz, sam noszę się z zamiarem zakupów u nich.
kubaPb Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Slyszalem od kilku osób co maja styczność z ta branża ze nie maja pewnych olejów ale ile w tym prawdy to nigdy nie wiadomo. Ale kosmetyki itp maja 1 klasa
dunga Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 kubaPb, Wiele razy już tam robiłem olejowe zakupy i zawsze było ok. A skoro jak to mówisz , ludzie z branży , znaczy sie konkurencja nie śpi.
kubaPb Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Dunga ale ja przez ostatnie dwa lata tez tam robilem zakupy olejów i filtrów i bylem zadowony. Ale ze ostatnio nadszedl u mnie czas na wymianę wszystkiego i zaczepem sie rozglądać i kilka osób wlasnie z branży olejowej powiedzialo mi to i owo .
Michał82 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 kubaPb, nie wiem czy zgodzić się z Tobą. Dużo moich znajomych tam się zaopatruje, nieraz ja sam kupowałem i często polecam innym. Ceny mają naprawdę dobre, Motul wychodzi bardzo dobrze (w porównaniu z cenami gdzie pracuję ). Z tego co mi wiadomo posiadają certyfikaty oryginalności olejów i przy takiej ilości jaką sprzedają to wątpię by bawili się w podróbki. Być może od kilku osób co maja styczność z ta branża to po prostu opinia konkurencji, której ciężko przebić ich ceny?P.S. Poza tym zawsze możesz wiesz do kogo się zwrócić po graty
Krzychu PatrioT Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 Dla mnie jedynym minusem jest to że niema nowości np od SG a tak wszystko jak w najlepszym porządku polecam
maateeussz Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 Krzychu PatrioT Nie zapominaj że nie jest to sklep typowo detalingowy
Rekomendowane odpowiedzi