Skocz do zawartości

[Białystok] Spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie długo na każdym rogu będą sprzedawać te profesjonalne kosmetyki :lol:

My tez mamy już od dawna Shine garage, Poorboj's World , TK (tuning kings ) a na wiosnę pewnie ADBL, UNIQUE... ;)

Opublikowano

Panowie,

pytanie jakie polecacie pasty do polerowanie lamp reflektorów oraz jakimi padami ?

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie sprzedam Renault Fluence 87k km przebiegu , pewny bo rodziców jakby ktos miał chetnych ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie mam takie pytanie :) Mam nowe felgi do swojego C4 :) Zamieniłem sie na 18,tak sam wzór tylko wieksze :) Na feldze sa opony 225/40 R18 i lekko( minimalnie) ociera mi opona jak kolo jest skrecone 45stopni w lewo lub prawo o wystajacy w nadkolu plastik.

Pytanie, czy jak zaloze 215/40 lub 215/45 nie będa tak wysokie i nie bede obcierały jak 225/40 ??

Opublikowano
willtheyfit.com

Zrobisz sobie wizualizację i wszystko będziesz wiedział. Bez teoretyzowania.

Też korzystam, cenię za przejrzystość

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z ShineGarage i zapachami zapraszam do kumpla Blucar Zielonogórska 2/4 :)

Lub z wiekszym asortymentem GalonOleje :) Aale olejów bym nie proponował od nich kupowac, to jest tylko moja opinia ;)

Opublikowano

Pady tam tez dostanę?:)?dziekuje za tak szybka odpowiedz;) bede tam tylko w weekend z tad moje pytanie bo z tego co sie dowiedziałem showcarshine bedzie zamknięte ...

Opublikowano

Pady do mechanicznej polerki to nie mamy.. nie bierzemy tego bo rzadko ktoś pyta o to.. to w Białym tylko u showcarshine kupisz ;) No ale u niego przeważnie zamknięte :P

Opublikowano

hehe no ile razy chciałem sie spotkac lub cos to ciągle o nie ma lub zamknięte :P

Pady itp. kupisz w Galonoleje, oni chyba od 8/9 do 14

Opublikowano
Z ShineGarage i zapachami zapraszam do kumpla Blucar Zielonogórska 2/4 :)

Lub z wiekszym asortymentem GalonOleje :) Aale olejów bym nie proponował od nich kupowac, to jest tylko moja opinia ;)

Rozwiń wypowiedz, sam noszę się z zamiarem zakupów u nich.

Opublikowano

Slyszalem od kilku osób co maja styczność z ta branża ze nie maja pewnych olejów ale ile w tym prawdy to nigdy nie wiadomo.

Ale kosmetyki itp maja 1 klasa ;)

Opublikowano

kubaPb, Wiele razy już tam robiłem olejowe zakupy i zawsze było ok. A skoro jak to mówisz , ludzie z branży , znaczy sie konkurencja nie śpi. :wallbash:

Opublikowano

Dunga ale ja przez ostatnie dwa lata tez tam robilem zakupy olejów i filtrów i bylem zadowony. Ale ze ostatnio nadszedl u mnie czas na wymianę wszystkiego i zaczepem sie rozglądać i kilka osób wlasnie z branży olejowej powiedzialo mi to i owo .

Opublikowano

kubaPb, nie wiem czy zgodzić się z Tobą. Dużo moich znajomych tam się zaopatruje, nieraz ja sam kupowałem i często polecam innym. Ceny mają naprawdę dobre, Motul wychodzi bardzo dobrze (w porównaniu z cenami gdzie pracuję ;) ). Z tego co mi wiadomo posiadają certyfikaty oryginalności olejów i przy takiej ilości jaką sprzedają to wątpię by bawili się w podróbki. Być może

od kilku osób co maja styczność z ta branża
to po prostu opinia konkurencji, której ciężko przebić ich ceny?

P.S. Poza tym zawsze możesz wiesz do kogo się zwrócić po graty ;)