Balzac Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 PB na obwodówce ma kranik. Nie wie jak zimą ale latem korzystałem. Dobre miejsce na mycie w spokoju. A tak naprawdę myłem kilka razy w różnych miejscach i nigdy nie było problemu. A nawet korzystałem z myjek gdzie była obsługa i też zero tematu
cienki90 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 O to super Ta BP przy giełdzie rolnej?
matix19 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2019 Panowie mamy w mieście jakieś w miarę sprawdzone komisy salony itp z samochodami używanymi?
Vaflex Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Cześć. Wie może ktoś gdzie u nas w mieście robią węże do myjek ciśnieniowych niedrogo? Byłem na elewatorskiej w hydro diesel i sobie zażyczyli 180zł (13zl metr węża i 50zł końcówki) - praktycznie moja myjka tyle stoi. Coś koło 100zł udałoby się znaleźć?
DaV Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2019 Zna ktoś jakiegoś w miarę kumatego mechanika :)? Proste rzeczy serwisowe, nic nadzwyczaj skomplikowanego.
piotr@sta Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @DaV profesor krzysztof chris kubeczko? Namiar znajdziesz na YT lub FB.
DaV Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @piotr@sta o panie, gościa znam ale chyba nie wiesz jakie tam są kolejki Kolega dzwonił umówić się na regulacje gazu to dostał termin na 2 miesiące do przodu.
Marcin Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Drodzy, który serwis Opla jest lepszy - ten na Maczka czy Krupniki? wiem to już ta sama firma ale ..gdzie lepsi fachowcy, lepsze podejście do auta itp
luk45z Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 W ciągu ostatniego roku był wysyp myjek bezdotykowych z trochę lepszą chemią niż na typowych Agapitach itp. Z nowości które znam: RS auto (Kombatantów, Składowa), Moto Spa (ul. Pomocna/Piastowska), na Wierzbowej też widziałem, że dodali jakąś kolorową pianę. Na które jeździcie na szybkie akcje opłukania auta z kurzu i błota? Jeszcze jakaś nowa przy Wysockiego za outletem jest ale nie testowałem.
Michał82 Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 @luk45z na szybkie opłukanie to jeżdżę na Wysoki Stoczek koło biedronki. W tygodniu w dzień zazwyczaj jest spokój i można się pobawić dłużej. W weekend często kolejki. A na Wierzbowej piana jest różowa Ale jej domywanie to słaby temat. Już lepiej na Transportowej piana działa. I tam jak nie ma kolejek to też zdarzy mi się będąc przejazdem opłukać auto. Teraz już nie korzystam na bezdotykach z innej opcji niż woda. Wolę pomachać Axelem
Krzychu PatrioT Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 Ja tam polecam BP na Andersa. Kolejek nie ma wcale. Biorę ostatnie stanowisko dwa wiaderka i jazda (Kranik jest aby napełnić wiadra). Ostatnio 2,5 godzinki siedziałem, nikt nic nie mówił i nie poganiał. 1
luk45z Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2020 @Krzychu PatrioT czyli przez kilka lat dalej się nic nie zmienło @Michał82 Bezdotyk na Wysokim Stoczku to się nawet na mycie na dwa wiadra nadaje, ruch poza sobotami na tyle mały, że nigdy problemu tam nie miałem rozkładać się ze sprzętem. Osobiście na grubsze roboty w 90% przypadków od bardzo dawna jeżdżę na Agapit na Wiewiórczą i ostatnio widziałem tam też kilka osób obeznanych w temacie detalingu. 1
DaV Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2020 Rozglądam się za garażem do wynajęcia pod motocykl na nadchodzący sezon. Może ktoś z was albo waszych znajomych ma coś pod wynajem to chętnie Niestety interesuje mnie tylko Antoniuk lub od biedy dziesięciny a na olx pusto. Temu zapytałem tutaj
Michał82 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2020 @DaV zaraz zima się skończy to się pojawią ogłoszenia.
matel12matel Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2020 Panowie, może na jakiś spocik byśmy się umówili ?? Na myjce przy piastowskiej np. któregoś wieczora/popołudnia ?? Widzę że jest kilka osób z Białegostoku to fajnie by wyskoczyć wspólnie na którąś myjkę...
Krzychu PatrioT Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2020 Oczywiście że można, tylko jakiś termin ustalić
Marcin Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 Jaki zakład byście polecili do napraw punktowych lakieru po odprysku kamienia itp ? (wiem można kupić zaprawkę i się samemu bawić, ale nie nie każdy ma zdolności plastyczne)
DaV Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2022 Gdzie w Białymstoku można ustawić geometrię tak żeby to robili ludzie z pojęciem a nie idioci?
bTk^ Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2022 Polecam ze swojej strony Auto-service Dojlidy i KIA w Porosłach. 1
Libero Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 Siemanko. Jak tam Białystok? Wiedzę że tu ucichło.
stig Opublikowano 10 Marca Zgłoś Opublikowano 10 Marca W dniu 16.05.2023 o 22:06, Libero napisał(a): Siemanko. Jak tam Białystok? Wiedzę że tu ucichło. Już od dawien dawna czasy forum dawno wyginęły, a szkoda Teraz fejsbuk przoduje
Libero Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca W dniu 10.03.2024 o 22:40, stig napisał(a): Już od dawien dawna czasy forum dawno wyginęły, a szkoda Teraz fejsbuk przoduje Niestety. Ja to chyba starej daty jestem i lepiej pasują mi fora. Tu lepiej coś znaleść.
Rekomendowane odpowiedzi