Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 27 Marca 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Próbek na chwilę obecna nie mamy. W tej chwili dostępne opakowanie to 5l. Następne opakowania jakie będą dostępne to 0,5l i 1l w butelkach ze spryskiwaczami. Dostępne będą niebawem. Ceny już znamy ale nie wiem czy mogę w tym dziale je podać.
Administrator AreK Opublikowano 27 Marca 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 poproszę o ceny na PW jeśli tutaj nie możecie podać
KaczorRK Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Chętnie poznam cenę 5L, bo kończy mi się DG#703?
Przemcio Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 Daleko szukac nie trzeba ;-) http://www.pielegnowacauto.pl/adbl-tire ... er-5l.html Czekam z niecierpliwoscią na litrówki Chyba że zrzutka
Administrator AreK Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Co z tym bezpośrednim porównaniem z DG? Będzie ktoś uprzejmy rzetelnie opisać te dwa produkty?
_jedrek_ Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 dobry produkt musze zakupic do testow
kanar Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Używałem, fajny produkt bo dobrze doczyszcza i nie wysusza tak opon jak mocna piana a trwałość nazwijmy to "sealantów"na opony się podnosi.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 kanar, Dzięki, opinia masterów forum jest dla nas szczególnie cenna. To prawda z trwałością sealantów czy dressingów. Będą dłużej leżeć bo przyczepiają się do czystej gumy a nie brudu który na niej pozostał .
Piotrek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja nie Master, ale też dorzucę swoje "3 grosze" Opona przed, nie jest bardzo brudna, ale czysta też nie: Myjemy, produkt mimo zwykłego atomizera bardzo fajnie się pieni: Po psiknięciu piana momentalnie robi się brązowa Widać, że brud płynie: Zamiast pędzla, użyłem twardszej szczoteczki: Płukanie: Po wyschnięciu: Przy ponownym oprysku piana jest już biała Wyszczotkowana: I już sucha: Czysto, nawet między napisami: I identyczna "procedura" z drugiej strony: I jeszcze drobne, przed: Po: Produkt rewelacyjny, radzi sobie dużo lepiej niż APC. Świetnie daje radę na gumowych dywanikach. Doskonały produkt ADBL
ktm950 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dobry test Piotrek! Sprawdzałeś może po którym szczotkowaniu pozostałości po wyszczotkowanej pianie są białe? Z mojego doświadczenia przy #703 trzeba szczotkować oponę nawet 6-7 razy, aby woda po płukaniu była w miarę czysta...
Moderator krd Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ktm950, nie zdazylo mi sie, zeby szczotkowac opony DG703 wiecej jak 4 razy. Nawet nie dbane paroletnie gumy...
dunga Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 piotr13, Twoje testy nie jednego Mastera mogą zawstydzić Co do produktu to : napewno zakupie go.
ktm950 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 krd, Robiłem kiedyś test w wannie i nawet po 6 szczotkowaniu leciał brudek, szczególnie od wewnętrznej strony opony. I to z opon 3 letnich. Po tym teście zacząłem się zastanawiać, czy w ogóle da się doczyścić oponę na tyle, że woda będzie zupełnie czysta.Osobiście podejrzewam, że samo mocne szczotkowanie opony po którymś razie sprawia, że puszcza ona delikatnie kolor i dlatego barwi wodę na szaro-buro - a nie jak w przypadku brudu - na brązowo. Muszę kiedyś spróbować wyczyścić fabrycznie nową oponę.
Piotrek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ktm950, Dzięki. Nie sprawdzałem kiedy pozostałości po pianie są białe, cieżko by mi było bo do takich celów potrzebna by była jakaś wanienka dunga, Dziękuję
Dystrybutor ADBL Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 piotr13, Twoje testy nie jednego Mastera mogą zawstydzić mamy takie samo zdanie . dziękujemy za super test. pełna profeska
fipa Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja zauważyłem, że z oponami super radzi sobie Enn Jee od Tenzi. Chętnie zobaczyłbym porównanie tego produktu Tenzi z jakimś dedykowanym do czyszczenia gumy.
damian Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 W jakich proporcjach używasz? Tylko ciekawe jak plyn do felg wpływa na gume...
fipa Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 W jakich proporcjach używasz? Tylko ciekawe jak plyn do felg wpływa na gume...1:1 mam wymieszane. Kiedy myję na bezdotyku (najczęściej) to szczotkuję kołpaki i opony szczotką. Brud spływa podobnie jak na zdjęciach z testów rubber cleanerów na forum. Nie wiem jak wpływa na gumę, ja negatywnych skutków nie zauważyłem. Wiadomo, że za chwilę spłukuję pod ciśnieniem więc w oponie raczej nic nie zostaje i po przeschnięciu nakładam Endurance. Trochę nie chce mi się wierzyć, że opona mogłaby ucierpieć od środka do felg, to byłoby samobójstwo dla producenta środka czyszczącego. Przecież zawsze coś na oponę pójdzie.
Moderator Domel Opublikowano 14 Października 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 Czy ten produkt rozcienczamy ? Nie ma informacji na etykiecie. Zastanawiam się czy testowaliscie rozne stężenia.
Michael MSTP Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 Ja używam tylko w oryginalnym stężeniu.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 15 Października 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Testowaliśmy, produkt działa ale naszym zdaniem za słabo więc zalecamy używanie produktu nierozcienczonego. Jezeli rozcienczysz i sila bedzie Ci odpowiadac to smialo ale my nie polecamy.
viechooo Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Jak rozcieńczysz i się okaże, że miejscami nie dał rady to się tylko zdenerwujesz bo 2x ta sama czynność będziesz musiał powtórzyć a w rezultacie produktu zużyjesz tyle samo albo i więcej
Moderator Domel Opublikowano 15 Października 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Dzieki za info bede jutro się bawił ale rzeczywiście nie rozcienczonym
pawelkoralus Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2016 Małe 50/50 po użyciu Tire&Rubber Cleaner
kruger Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2016 Że się tak zapytam, można ten środek rozrabiać? Bo jednak troche przy myciu go idzie a koszta trzeba gdzieś ciąć
Rekomendowane odpowiedzi