sloniu Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2021 Szukam odkurzacza za 200-300zł, widzę że wymieniony wyżej CONCEPT VP4352 mieści się w cenie. Co mnie konkretnie interesuje - mały mobilny odkurzacz, bo dla blokersa z 4 piętra bez windy. Jak na jednym ładowaniu ogarnie mi samochód raz w miesiącu, będę zadowolony. Bonusowe punkty za opcję delikatnego ssania (lol) z wąską końcówką antystatyczną, by i kompa można było odkurzyć w środku. Nie oczekuję od takiego sprzętu cudów, ale nie chcę by to był elektrośmieć, tylko coś co działa.
lukaszewski Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2021 spełni Twoje oczekiwania
jedrek1980 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2023 Używał ktoś z Was odkurzacz akumulatorowy lub posiada i może się wypowiedzieć czy warto kupic https://www.lidl.pl/p/parkside-akumulatorowy-odkurzacz-do-pracy-na-mokro-i-sucho-20-v-pwda-20-l-i-a2-bez-akumulatora-i-ladowarki/p100345284?mktc=shopping&gclid=CjwKCAjw3oqoBhAjEiwA_UaLtl3p8bYiPHf60m-DSBwYc1XsEcH4OPRdZtO-KYwDOYy1zvfdZPruixoCYkIQAvD_BwE
powalla Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2023 Podjedź do OBI , a tam masz taki sam ale za pół ceny ... dolicz jednak aku i ładowarkę za 179zł . https://www.obi.pl/odkurzacze-do-czyszczenia-na-sucho-i-na-mokro/odkurzacz-warsztatowy-solo-20-v-18l/p/6905889 Szału nie ma , bo ma 8kPa podciśnienia , a taki WD3 ma 20 i co ważne, to oba będziesz miał możliwość pomacać w OBI. 1
bolek181 Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 Witam. Miał ktoś styczność z odkurzaczaczem Bosch GAS 18 V-10 L ? Zastanawiam się czy warto w to zainwestować skoro posiadam baterie do tej seri
Moderator Domel Opublikowano 29 Października 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 48 minut temu, bolek181 napisał(a): Bosch GAS 18 V-10 L V-10 L akurat nie mam bo w tych gabarytach ostał mi się Parkside. Ale mam dwa Bosch GAS 18V-1 0 W z tej rodzinki professional - oczywiście z baterialy 5ah. Uzywam praktycznie codzienie w autach, garazu. Własnie wywoziłem rzeczy przy złożonych fotelach i całe auto mialem do dokurzania i ten mały popierdzielacz zrobil wszystko prima sort - takze duzy GAS wierzę ze robi jeszcze lepsza robotę.
bolek181 Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2023 Właśnie myślałem pierw o małym ale później zastanowiło mnie czy nie lepiej dopłacić do większego. Posiadam 3x 4ah baterie. Twoją odpowiedź namawia mnie by skusić się na 10.
Moderator Domel Opublikowano 9 Marca Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Marca Dzisiaj na evencie w @Gloss Factory bawiłem sie odkuraczem ShineMate - aż mi slinka cieknie Generalnie maszynki ShineMate zrobiły na mnie mega wrażenie. Kultura pracy, brak wibracji, prowadzenie - mistrzostwo ! 1
Moderator Domel Opublikowano 22 Marca Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Marca Ma ktoś z was BASEUS A3 ? Po przejrzeniu poł internetu wydaje się to jedyną sensowną opcją na mikro odkurzacz. Chyba, że znacie cos innego w podobnych rozmiarach i mocy
Rekomendowane odpowiedzi