Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam odkurzacza za 200-300zł, widzę że wymieniony wyżej CONCEPT VP4352 mieści się w cenie. Co mnie konkretnie interesuje - mały mobilny odkurzacz, bo dla blokersa z 4 piętra bez windy. Jak na jednym ładowaniu ogarnie mi samochód raz w miesiącu, będę zadowolony. Bonusowe punkty za opcję delikatnego ssania (lol) z wąską końcówką antystatyczną, by i kompa można było odkurzyć w środku.

Nie oczekuję od takiego sprzętu cudów, ale nie chcę by to był elektrośmieć, tylko coś co działa.

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Miał ktoś styczność z odkurzaczaczem Bosch GAS 18 V-10 L ? Zastanawiam się czy warto w to zainwestować skoro posiadam baterie do tej seri

• Moderator
Opublikowano
48 minut temu, bolek181 napisał(a):

Bosch GAS 18 V-10 L

V-10 L akurat nie mam bo w tych gabarytach ostał mi się Parkside. Ale mam dwa  Bosch GAS 18V-1 0 W z tej rodzinki professional - oczywiście z baterialy 5ah. Uzywam praktycznie codzienie w autach, garazu. Własnie wywoziłem rzeczy przy złożonych fotelach i całe auto mialem do dokurzania i ten mały popierdzielacz zrobil wszystko prima sort - takze duzy GAS wierzę ze robi jeszcze lepsza robotę.

Opublikowano

Właśnie myślałem pierw o małym ale później zastanowiło mnie czy nie lepiej dopłacić do większego. Posiadam 3x 4ah baterie.  Twoją odpowiedź namawia mnie by skusić się na 10. 

• 4 miesiące temu...
  • Moderator
Opublikowano

Dzisiaj na evencie w @Gloss Factory bawiłem sie odkuraczem ShineMate - aż mi slinka cieknie 😄

2024-03-09-20-04-35.jpg

2024-03-09-20-04-38.jpg

2024-03-09-20-04-39.jpg

Generalnie maszynki ShineMate zrobiły na mnie mega wrażenie. Kultura pracy, brak wibracji, prowadzenie - mistrzostwo !

• Super 1
  • 2 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano

Ma ktoś z was BASEUS A3 ?

Po przejrzeniu poł internetu wydaje się to jedyną sensowną opcją na mikro odkurzacz.

Chyba, że znacie cos innego w podobnych rozmiarach i mocy 🙂