XGrzesX Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Możecie polecić dobry odkurzacz akumulatorowy ktorym mógłbym odkurzać wnętrze ? Wstępnie zastanawiam się nad Black&Decker 1820L ale nie wiem czy sobie poradzi z odkurzaniem wykładziny na podłodze i w bagażniku. Opis odkurzacz znajduje się tutaj http://www.blackanddecker.pl/homeproduc ... o/PV1820L/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 A jaki budżet chcesz przeznaczyć na dobry odkurzacz akumulatorowy?:)Ten b&d ma podciśnienie 599mm h20 (dla porównania zwykły odkurzacz około 2000- 2400mmh2o), więc szału nie będzie. Jeżeli do regularnej pielęgnacji zadbanego auta,żeby pozbierać trochę kurzu i okruszki:) pewnie będzie ok, jeżeli do pracy komercyjnej - do mocno zapuszczonych aut - nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XGrzesX Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Chodzi o odkurzacz do uzytku prywatnego. Niestety nie naleze do osób ktore czesto i regularnie sprzataja w samochodzie. Odkurzam teraz na myjni i robie to srednio raz w miesiacu. Nie wykluczone ze jak mialbym odkurzacz pod ręką to robilbym to bardziej regularnie. Oczekiwalbym zeby odkurzacz wciągnął piach z innymi zabrudzeniami z wykladziny. Budżet to ok 500. Jesli za taka kwote nie będzie nic sensownego to pozostane przy odkurzaczu dostepnym na myjni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsgdz Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ja również szukam czegoś do sprzątania auta prywatnie - pod blokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrek1975 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 XGrzesX budżet masz 500 zł ,przyjmijmy że jedno podejście na myjnię w celu odkurzenia to 5 zł,więc musisz pojechać tam 100 razy żebyś po zakupie odkurzacza wyszedł na 0,gdzie odkurzając raz w miesiącu wychodzi to na 8 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietlikk Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 marcinsgdz, XGrzesX, kup cokolwiek wpinane do zapalniczki, ale najpierw podjedz na myjnie obsługowa powiedz żeby ci odkurzyli na cacy, a potem takim odkurzaczem na 12v odkurzaj regularnie, do zbierania okruszków na siedzeniu wystarczy taki odkurzacz, no chyba że masz na podłodze 30 kg piasku z morza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Września 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ja mam "Odkurzacz bezprzewodowy SEVERIN AH-7914" - bardzo fajnie wciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 W dniu 7.09.2016 o 21:44, Domel napisał: Ja mam "Odkurzacz bezprzewodowy SEV:RIN AH-7914" - bardzo fajnie wciąga. Już się trochę zużył ale dobrze mi służył. Szukam cos nowego. Generalnie potrzebowałbym dwóch - jednego "kampingowego" czyli mały poręczny - coś jak ten Sewerin a drugi mociejszy, większy ale wciąż akumulatorowy. Chodzi o mobilność między garażem, piwnicą a parkingiem i dobrą siłę ciągu Znalazłem kilka: 1. 8505971024 2. 8746021834 3. 8794265000 4. 8710722601 ktoś coś używa ? Jakieś ine opcje, propozycje ? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Używałem u znajomego Dyson v11. Panie mistrz Cena spora ale jak skończę budowę domu to w niego zainwestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 3 minuty temu, Tomas22 napisał: Używałem u znajomego Dyson v11. Panie mistrz Cena spora ale jak skończę budowę domu to w niego zainwestuje Przebiłeś x5 mój budżet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 5 minut temu, Domel napisał: Przebiłeś x5 mój budżet Ale jakby za niego żona była wdzięczna Wilk syty i owca cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 @DomelMam coś takiego i polecamXiaomi JIMMY JV83https://a.aliexpress.com/BgZz2lTIT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Ja mam 1 od parkside podobno problem z workami ale jak szukałem i są dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Teraz, audicoupe napisał: Ja mam 1 od parkside podobno problem z workami ale jak szukałem i są dostępne Ale tam worków nie trzeba ? Jest zbiornik ? "Dobrze" odkurza wnętrze ? 5 minut temu, Tomas22 napisał: Ale jakby za niego żona była wdzięczna Wilk syty i owca cała W domu mam Rainbow'a wyśmienity odkurzacz ale potrzebuje coś mobilnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 @domel na sucho jest worek a na mokro jest pojemnik ale opcji mokrej nie testowałem jest duży ale lekki. Wg mnie lepiej lepiej ciągnie no te z myjek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qukie Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 @Domel ja mam Ryobi i do szybkiego wciągnięcia brudu z powierzchni fotela się nada, ale dywaników już za bardzo się nie odkurzy. Do Karchera WD3 nie ma podejścia, ale to i nie ta liga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Ryobi oglądałem ostatnio w leroy merlin. Bylem zdziwony moca tego odkurzacza. Pracuje calkiem przyjemnie.Chociaz ogladalem z zona w grudniu dysona i pewnie sprzet ten zakupie w tym roku. Swietna sprawa. Bije na glowe ryobi nie tylko cena. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Wziąłem parkside'a Zobaczymy jak w aucie się spisze ale w domu ciągnie dobrze 4A bateria robi całkiem dobrą robotę. Trochę za głośny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @Domel hmmm trochę głośny ja bym powiedział że cichy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @Domel to jest akumulatorowy?Możesz podać namiary lub model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 1 godzinę temu, jedrek1980 napisał: @Domel to jest akumulatorowy?Możesz podać namiary lub model? 8004388591 https://youtu.be/ZA5VyqxI0wY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 22 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 kurde fajny ten odkurzacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Daj znać jak to działa w aucie bo na filmikach faktycznie daje radę dobrze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 7 godzin temu, Domel napisał: Wziąłem parkside'a Zobaczymy jak w aucie się spisze ale w domu ciągnie dobrze 4A bateria robi całkiem dobrą robotę. Trochę za głośny:) No i ta bateria pasuje do wszystkich elektronarzędzi akumulatorowych Parkside 20V - w tym również obecnej serii Performance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 @Domel czas pracy wlaczonego odkurzacza przy naladowanym akumulatorze ? Jak wyglada funkcja dmuchawy, da rade tym osuszać auto? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi