virllix Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2015 Ciepłe powietrze na pewno będzie. Tylko filtr jakiś daj na wylocie.
detailercar Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 Przedstawiam krótki film przedstawiający działanie mojego protopypu metro master blastera. Sprzęt składa się z dwóch silników dwuturbinowych. Wieje również ciepłym powietrzem.
cubstone Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Chciałem wrócić do tematu tej dmuchawy. Powiedzcie mi czym różnią się te z poniższych linków, jak zasilana jest ta pierwsza? http://www.chemicalguys.com/Metro_Maste ... mb-3cd.htm http://www.chemicalguys.eu/interior/vac ... -volt.html Oraz proszę o opinię osób, które mają ten sprzęt. Jak się sprawuje, czy ma jakieś minusy oraz czy istnieje jakaś lepsza maszynka do osuszania? Gdzie warto kupić MasterBlastera? Na powyższej stronie ChemicalGuys'ów, czy jest jakieś lepsze, tańsze źródło? I na koniec, może ktoś jest chętny przyłączyć się do zakupu? Można zorganizować jakąś grupową akcję, wynegocjować lepszą cenę, itp. Ja ze swojej strony chcę wziąć dwie takie dmuchawy.
Greg73 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Poszukaj w innych wątkach ARTBRABUS'a. Podawał gdzie kupował taką maszynkę. Wysyłane z iPad przy użyciu Tapatalk HD
cubstone Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Poszukałem i wiem gdzie kupił, ale tam akurat nie jest najtaniej, dlatego pytam czy można kupić gdzieś taniej niż na stronie chemicalguys'ów.
sivy Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 http://www.ebay.com/itm/METROVAC-Auto-C ... 89&vxp=mtr za1500-1600zł na gotowo pod dom sie ogarnie taniej nigdzie nie znalazlem
kaskra1 Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Super fajnie tylko to nie wersja 220V
jozef Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Moja żona używa master blastera do suszenia psów. Kupiła to za ok 1700 w jakimś sklepie internetowym z akcesoriami dla groomerów.
kaskra1 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Jorku balbym się tym suszyć.. Ale dużego juz czemu nie
cubstone Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Sprawa wygląda tak, że Blaster w najbliższym czasie będzie najpewniej dostępny u jednego z partnerów. Za jakiś czas wrzucę info jak będą jakieś konkrety co do ceny.
sivy Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 Super fajnie tylko to nie wersja 220V http://www.ebay.com/itm/Metro-Master-Bl ... 462319b92c 30 $ wiecej
Tomeq631 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 cubstone wiadomo coś o master blaster kiedy beda dostępne w Polsce i w jakim sklepie?
cubstone Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Tak, wiadomo. Myślę, że w ciągu tygodnia, max dwóch będzie już oficjalna informacja w tej sprawie. Strasznie się to przedłużyło, ale zamówienie jest już na finishu.
detailercar Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Wiadomo coś już odnośnie metro vac master blaster?
cubstone Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Nie wiem czemu, ale wszystko się strasznie przedłuża. Dmuchawy już powinny być na miejscu, ale jeszcze są w transporcie. Na pewno poinformuję Was jak dojadą.
///MPower Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Maszyna już dostępna w Shining Car! Obejrzałem kilka filmików i bardzo mnie zaciekawiło to ustrojstwo.
Kopersky Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Odświeżę trochę temat Czy ktoś próbował wykorzystać w tym celu dmuchawe do liści na 220v ?Mam taką w garażu B&D ale trochę się boje,że może być za mocna.Myślałem aby zrobić redukcje z tego dużego wylotu na długą rurkę/wężyk średnicy około 1 cm i używać do wydmuchiwania wody właśnie z pod lusterek,uszczelek itd. Zastanawiam się tylko jak rozwiązać kwestie filtra powietrza bo nie chcę aby z taką prędkościa w lakier uderzeły drobinki piasku itp. Co o tym Myślicie?
Greg73 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Na temat dmuchawy do liści masz trochę na pierwszej stronie tego tematu. Co prawda opis dotyczy wersji bezprzewodowej. Najprościej porównaj parametry typu prędkość przepływu powietrza i jego ilość w stosunku do tego co daje blaster.
Fancivi Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 .... że może być za mocna..... tego się nie obawiaj kiedyś miałem w ręku dmuchawki elektryczne do liści i liście ganiały czasem nie specjalnie, spalinowa dmuchawa to już co innego bo ma mocy więcej. Po odpaleniu Mastera 8 HP nie chce innej dmuchawki na jesień liście będą fruwać w tempie turbo
xXKrystianXx Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2016 Odgrzewam kotleta, ponieważ od pewnego czasu blaster chodzi mi po głowie, no ale ta cena lekko odstrasza. Poszukałem trochę w "internetach" i znalazłem "PROFESJONALNA SUSZARKA DLA ZWIERZĄT o mocy 2400W". Posiada dwie siły nadmuchu, oraz podwójną regulacje ciepła. Model: LT-1090 Prędkość nawiewu: 25m/s – 50m/s Temperatura: 30-80 stopni Celsjusza Tak się to prezentuje: Nawet byłbym skłonny tą maszynkę kupić, postaram się jeszcze coś więcej dowiedzieć na temat tego sprzętu, bo te 400-600zł nie chciałbym wydać w ciemno Pozdrawiam!!
TfB Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2016 Nawet byłbym skłonny tą maszynkę kupić, postaram się jeszcze coś więcej dowiedzieć na temat tego sprzętu, bo te 400-600zł nie chciałbym wydać w ciemno Pozdrawiam!! Czekam na info:-) chetnie bym tez kupil cos tanszego.
xXKrystianXx Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2016 Jeśli chodzi o prędkość nawiewu 50m/s wychodzi, że przy pełnej mocy dmucha 180km/h, czyli nie tak mało, są też modele o większej mocy, ale wtedy cena zbliża się znacząco w stronę master blastera(nawet tej drugiej wersji 8HP).
powalla Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2016 675259 nie chciałbym wydać w ciemno Oj tam, jak się nie sprawdzi , to masz 14 dni na zwrot ...ot tyle co uważać przy testach żeby zużycia nie było widać, no i stracisz tylko ewentualnie na kosztach wysyłek
Rekomendowane odpowiedzi