kanar Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Kazdy srodek powinno sie nakladac aplikatorem,a nie psikac bezposrednio na tworzywo, dzieki temu masz rownomierna aplikacje i co rownie wazne bardziej oszczedna.
MetalMagnes Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Kazdy srodek powinno sie nakladac aplikatorem,a nie psikac bezposrednio na tworzywo, dzieki temu masz rownomierna aplikacje i co rownie wazne bardziej oszczedna.Zgadzam się! Ja np. do psikaczy stosuję rękawicę z mikrofibry (z jednej strony gładką, z drugiej frędzelkową). Frendzelkową stroną usuwam kurz, a na gładką psikam i tak odświeżam plastiki.Ale przy wcieraczu lepszy byłby aplikator i potem dopiero mikrofibra.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Lutego 2010 Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Jedynie Quik interior detailer nadaje się do bezpośredniego psikania a następnie przetarcia, z tym że to quik detailer więc inny środek niż typowy dressing.
MetalMagnes Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 A co to wcieracz? preparat w formie żelu, mleczka
MetalMagnes Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Jaką barwę i konsystencję ma PW NL?
Marco Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Wiesz jak wygląda zapewne płyn do płukania? No to to samo ,nawet pachnie podobnie Bardziej ciecz, kolor błękitny.
MetalMagnes Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Nie ma sprawy, Marcin podstępna próba przechwycenia pomógł
piotres Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 A co polecacie co mi delikatny dyskretny polysk na desce rozdzielczej i jest w formie mleczka/zelu (Nie spray/atomizer) ?? Cos jak natural shine ale bez atomizera . No i zeby sie dlugo utrzymywalo. Cena do 50zl Moze byc niedostepne w PL .
julian Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 NS jest fabrycznie bez atomizera, tylko ma nakrętkę z wypustką-dozownikiem. ja dostałem do tego atomizer, ale nie mam pojęcia, czy jest to wyposażenie standardowe;)
kabul Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Jest. Wszystkie poorboye do których jest potrzebny atomizer mają go dodawanego oddzielnie a butelka jest z nakrętką z dzióbkiem.
piotres Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 to akurat wiem ale ten biedny chlopak da mi raczej efekt matu ...przynajmniej tak zaklada producent ..
kabul Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Delikatny połysk da Ci smart dressing i jest w konsystencji mmmm śmietany
Administrator Evo Opublikowano 28 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 piotres, Megs Natural Shine.
piotres Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 piotres, Megs Natural Shine. a on jest w wersji "do wcierania" a nie w atomizerze ?
Administrator Evo Opublikowano 28 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Jest w atomizerze,to wcierac i tak trzeba bo atomizer to w tym wypadku tylko sposób aplikacji środka na pada albo ścierke. Równie dobrze mógłby być w butelce z korkiem i działał by tak samo.
piotres Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 A autoglym'a vinyl&rubber care ktos uzywal ? Jesli tak to jak sie ma do smartdressingu oraz megsa natur. shine?
Marco Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Z tego co twierdził na forum spec od AG to VRC ,w przeciwieństwie do Smarta i NS ,zostawia powierzchnię bardziej błyszczącą.
Przemek Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Piotres, SmartGel jest w formie gelu, w małym opakowaniu (150ml) jest w formie dozownika. Połysk daje taki, że się wszystko świeci jak choinka bożonarodzeniowa, ale jest niezły. Do wnętrz jednak użyłbym Smartdressing (też małe opakowanie ma dozownik), który daje lekka satynę, natomiast ma fajny kokosowy zapach.
Artur Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Czyli PB Natural Look da efekt bardziej matowy niż SmartDressing od SmartWax-a ?
Marco Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 U mnie minimalnie jest bardziej matowy. Ale w Twoim aucie myślę ze różnica nie do zauważenia. Chodzi o materiał z którego jest zrobiony kokpit.
Artur Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 A jaka różnica w trwałości i ochronie przed kurzem?
Rekomendowane odpowiedzi