matteo1309 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Wiem, że są mizerne, ale czy to znaczy, że nie mogę ich na start użyć?
Geniusz Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Ogólnie szybko się do tych padów zniechęcisz. Mi bardzo szybko się grzały i puchły. Zrobiłem spojler i wyszło super, ale już jak przeszedłem na maske itp to dupa
MichałS Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Sorry za pytanie, bo dopiero co kupilem polerke bassa, ale na te wielkie pady nie moge sie patrzec, i chce zakupic 130mm, ale jest jedno ale... Nie bardzo wiem skad kupic pada.. W tuningkingz nie bardzo wiedzieli o co chodzi, mowili ze maja tylko standardowe pady na m14, a tu chyba taki nie jest... Chyba ze ja cos pogmatfalem... Pomoze ktos? Musze zalatwic to na dniach bo auta do roboty czekaja Pozdr Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
powalla Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 To gwint "5/6" ..powiedz ze chcesz BP do maszynki dual action i wszystko jasne.
MichałS Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 A nie przypadkiem zamiast 5/6 to 5/16 ? Gwint mocujący M8 to właśnie gwint 5/16 Znalazłem odp Dzięki za pomoc
powalla Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 A nie przypadkiem zamiast 5/6 to 5/16 ? Tak dokładnie ...ehh tak to jest jak się z fona pisze, a paluchy większe od klawiatury Co do M8 , to gwint metryczny, a te 5/16 to skala USA (calowy)i nie pasują do siebie ...w sumie nie martw się , bo spotkałem się tylko z BP z gwintami M14 (rotacja) i "ten drugi" , czyli do DA (5/16)
radek4359 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 czyli do lakieru Audi VW jesli chodzi o korekte to brać tą : [mod=Piotrek]Nie wklejamy linków do Allegro [/mod] bo ta jest słabsza ? : http://www.basspolska.com/ru/polerka-sa ... ate-1.html
rafalk Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Tylko weź pod uwagę, że jedna to rotacja, a druga DA.
radek4359 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 biore to pod uwage ale jedni piszą rotacja bedzie mocna a lakierem audi sobie poradzi drudzy piszą ze DA lipa bo Audi ma twardy lakier hmmmm ciezko mi zdecydować, rotacja troche sobie wazy (nie malo) bo ponad 4 KG wiec wiadomo że ręce beda bolaly a DA jest polowe lzejsza ale jak to sie ma do lakieru hmmmm, chyba ze jakas inna rotacja lzejsza ale w cenie do 350 nic raczej sie nie znajdzie )
dawid.zu Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A na którym biegu jedziecie antiholgramem? Oczywiście DA bass 1
pawciu87 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Panowie, używa ktoś dłużej polerki Bass BP-5119 i mógłby się wypowiedzieć na temat awaryjności i jakości wykonania tego urządzenia? Pozdrawiam Paweł
jarek_bolo Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2015 Panowie, używa ktoś dłużej polerki Bass BP-5119 i mógłby się wypowiedzieć na temat awaryjności i jakości wykonania tego urządzenia? Dołączam się do pytania.
hihol Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Wszystko smiga dobrze. Jedyna chyba wada fabryczna to pekajaca od pracy oslona rotujacej glowicy. Moja uszanowana i oslona popekala w 3 miejscach. Oklejona tasma. Wykonanie..to flex nie jest ale pracuje sie dobrze.
mart Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zastanawiam się nad Graphite 59g242 oraz Bass BP-5119. Wiem, że ta pierwsza jest rotacyjna, a druga DA. Ogólnie użyłbym polerki pewnie 2-3 na dużą korektę, a później już delikatne poprawki + woski/ cleanery. Z tego co rozpatrzyłem się na forum rotacyjną można szybciej oblecieć samochód z lepszym efektem tylko trzeba uważać żeby nie przypalić lakieru ale do tego trzeba się postarać Widziałem efekty po Graphite i jestem do niej przekonany, ale nie widziałem jak Bass Polska daje radę chociaż ma dobre opinie. Może ktoś miał podobną rozterkę jak ja teraz i mógłby pomóc
adek1983 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Ja taką miałem. A byłem (i chyba nadal jestem) amatorem w tym temacie. Zakupiłem polerkę K2 PRO i jestem zadowolony. Do moich skromnych prac za taką cenę sprawdza się wyśmienicie.
mart Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dzięki za odp Z tego co widziałem to opinie są nawet lepsze dla graphite niż K2 To chyba zostanę przy niej, ale fajnie by było jakby ktoś z BP mógłby porównać
dtambor Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Czy taką polerką jak BASS DA da radę popracować nad zmatowionymi reflektorami czy to droga przez mękę?? Zastanawiam się nad zakupem, bardziej skłaniam się do DA ale też będę potrzebował czasami użyć jej do pełnej regeneracji kloszów.
ostryziom Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Wszystkim się da co się kreci, można do tego przykleic pad i nie staje przy docisku. a tak na powaznie to spokojnie za rade, przy kloszach czarna robote i tak jedziesz recznie
dtambor Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Dzięki, chodziło mi o to czy maszyną DA zetnę na połysk zmatowiony papierem klosz nie poświęcając na to całej dniówki , ale skoro nie ma problemu to super
ostryziom Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zaden problem, trzeba pamietac że na da potrzebna mocna kombinacja pad-pasta do wycinki
trelemorele Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Gdzie na dzień dzisiejszy zakupię maszynę Bass Polska BP-5119 ? Na alledrogo pusto, na olx wiszą tylko nieważne ogłoszenia. Jedyny sklep jaki znalazłem to www.bass-tools.eu lecz tam cena z przesyłką wychodzi niespełna 350 zł, jedyna forma zapłaty to przedpłata a na to wszystko sklep ten nie ma najlepszych opinii. Nie chciał bym tam kupować. Pozdrawiam
kaju77 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Całkiem aktualne tylko gościu nie wysyła http://olx.pl/oferta/polerka-samochodow ... dM5AF.html może jest tu ktoś z Pruszkowa co by pomógł ogarnąć temat?
kokolokos Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Tu macie polerkę VANDER VPO709 600W http://allegro.pl/polerka-samochodowa-v ... 37807.html. Za rozsądne pieniądze. Jest trochę słabsza ale też podobno daję radę. Kolega Piotrek robił kiedyś test tej polerki viewtopic.php?t=18284.
Michal130 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Uzyskałem informacje, że Bass Polska BP-5119 będzie dostępne w sprzedaży najprawdopodobniej w drugiej połowie marca
8neo Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Cześć, Wiecie może coś w sprawie polerek BP 5119, wciąż nie ma ich na allegro, ani na żadnej innej stronie niż wymieniona powyżej za 350... zastanawiam się czy czekać czy kupić za 260 Vandera. Będę pracował okazyjnie na prywatnych lakierach VW / Audi więc wolałbym jednak trochę mocniejszego Bassa, ale za oknem coraz ładniej i chciałoby się sezon zacząć
Rekomendowane odpowiedzi