Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wplyw na aplikacje powłok oraz ich docierania ma wplyw temperatura ale tez czesto zapominana wilgotnosc powietrza, sprawdzalem jedna z powlok w warunkach większej wilgotnosci 40-50% a aplikacją w 25% i w przypadku mniejszej wilgotności docierania to byla proforma bez najmniejszych problemow

Opublikowano
Z jednej butelki zrobisz kilka aut. Wszystko zależy jakie, czy mają dachy panoramiczne itp itd.

Nieraz będą to 2 nie raz 3.

mówimy o buteleczce 30ml??

Opublikowano

Osobiście nie aplikowałem. Jedyna różnica jaką znam od Polskiego przedstawiciela to, że V2 leży ok roku, natomiast UNC-R - 2 lata i więcej.

Dlatego wybór padł na UNC-R

Opublikowano
grabek246, V2 jest bajecznie prosta w aplikacji, i pozostawia bardzo fajny look.

A różnica w looku to jest przysłowiowe 2%, czy jest bardziej spektakularna różnica?

Opublikowano

Zrobiłem porządek, koniec.

kandy, UNC-R dużo bardziej przyciemnia, a UNC-2 mniej przyciemnia ale pozostawia ładne szkiełko, czy chodzi o 2 %, mi się wydaję że trochę więcej ;)

Opublikowano
Novus, a przebieg jakis normalny w tym czasie zrobił, czy stoi i się na niego patrzy?

Normalnie jeździ, zrobił ok 10-11 tys. Może i niewiele jak na 4 miechy ale też nie stał w garażu cały czas.

Opublikowano

10 k km to jest sporo vs efekt jaki daje.

Niektórzy tyle robią przez rok albo półtora ;) a potem mówią, że coli to siedzi półtora roku ;)

Opublikowano
Tak mniej więcej wygląda po UNC-2, wiem że na zdjęciach nic się nie zobaczy no ale ;)

Z moich obserwacji wygląda na to, że Pheaton i Mazda wyglądają tak samo jeśli chodzi o look (a skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać) :mrgreen: Ale na żywo pewnie dałoby się zobaczyć różnicę i w dodatku będzie też różnica w okresie jaki przetrzyma jedna i druga powłoka ;)

Opublikowano
V2 jest bajecznie prosta w aplikacji

Można jakoś w skrócie bardzo jak sie aplikuje :) Tak dla laika w kładzeniu powłok ;)

Opublikowano

Generalnie - namówiliście mnie :D

Poleciało zamówienie na tą powłokę ;)

Jak przyjdzie postaram się zrobić relację z aplikacji tego specyfiku, a dodam że powłokę (jako produkt) będę kładł po raz pierwszy

• 1 miesiąc temu...