Dystrybutor ADBL Opublikowano 21 Grudnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2016 [ref=#00aa00]krd[/ref], dziwne bo i my w wawie i Ty . no ale miejmy nadzieję że dziś przyniesie.
Moderator krd Opublikowano 21 Grudnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2016 [ref=#000033]ADBL[/ref], ale i tak trafia do magazynu gdzieś pod Łodzią
Treys Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2016 u mnie jeszcze tez nic nadal czekam edit : dostałem przesyłkę i mam banana na twarzy jeden test zdążyłem już wykonać dzisiaj postaram się zrobić fotorelacje jeszcze
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Grudnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 [ref]Treys[/ref], dzieki za fajny test i mega szybkosc . grabek, mpower i krd: dostaliście juz paczki?
Moderator krd Opublikowano 22 Grudnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 [ref=#000033]ADBL[/ref], tak, wczoraj dojechała. Już jestem po wstępnym niuchaniu... 2 zapachy w ogóle mi nie podchodzą
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Grudnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 [ref=#00aa00]krd[/ref], no to całe szczeście że 3 pozostałe mega Ci podchodzą. my jak zawsze, wieczni optymiści .
Treys Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 [ref]Treys[/ref], dzieki za fajny test i mega szybkosc .grabek, mpower i krd: dostaliście juz paczki? Jeszcze będzie kilka porównań
///MPower Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 ADBL wszystko dotarło i jak koledzy również zaczynam powoli działać
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2016 no to mamy komplet. miłego testowania .
Dystrybutor ADBL Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 pogoda piękna. Panowie, śmiało testować. póki co mamy wrażenia 4 osób z 10 .
maciek-drummer Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 Czekam na moment kiedy będę mógł umyć auto podczas dnia i będzie widno. Pracuję do późnego popołudnia, a wtedy efekt z fotorelacji będzie mizerny, a z resztą jak na razie mam mało zabrudzone auto. Proszę ze swojej strony o cierpliwość.
Eidos71 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 Mam zrobione i zobrazowane dwa testy/porówniania - do piątku opublikuję je na forum
Eidos71 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Moje wypociny: viewtopic.php?f=228&t=28055&p=687371#p687371
daniel87 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Gdzieś można dostać/zdobyć przy zakupach ADBL Synthetic Spray Wax
Dominiksobol Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 Jeżeli szukaliby państwo nadal testerów do wszelkiego rodzaju kosmetyków samochodowych to byłbym chętny ponieważ niedawno otworzyłem małe studio autodetailingu
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Drodzy Autodbacze. Wiemy, że ostatnio kiedy rozdawaliśmy tu próbki to niektórzy na chleb mówili pep. Ale nastał ten czas że…. POSZUKUJEMY TESTERÓW! A dokładniej 20 (!!!!) testerów którzy sprawdzą działanie naszego ADBL Synthetic Spray Wax i podzielą się swoim testem na forum. Wszyscy wybrani dostaną 1 próbkę po ok 100ml. Prosimy by chętni opisali pod spodem jakie woski w płynie i qd'ki do tej pory testowali oraz z jakimi mogą obecnie porównać nasz produkt. Jakim miejscem do przeprowadzenia testu dysponują (miejsce, temperatura tam panująca, etc); Każdy tester zobowiązuje się do wykonania i umieszczenia testu na forum w odpowiednim dziale. Test ma wyglądać następująco: porównujecie nasz SSW z Quick Waxem/QD lub WashCoatem który lubicie najbardziej/najczęściej używacie. Używacie dokładnie tego samego sprzętu oraz test robicie w tych samych warunkach czyli po sobie. Test ma być testem a nie prezentacją. Istnieją 2 sposoby aplikacji SSW i chcemy byście przetestowali oba z nich: 1. Aplikacja jak każdy inny qd/qw na suchy lakier. Tutaj dajemy Wam dowolność. Testujcie w cieniu i na chłodnym lakierze, róznymi fibrami. 2. Aplikacja na mokro: po umyciu auta kiedy jest jeszcze mokre, aplikujecie SSW na lakier i wycieracie do sucha jak zawsze. Prosimy o wpisywanie się w następującym porządku tak żeby nie było burdelu w zgłoszeniach. 1. Nick; opis sprzętu, miejsca, produktów do porównania. 2. Nick 2 3. … 4. … Być może jeszcze w tym tygodniu powinniśmy wyłonić testerów. No to do dzieła .
Michał126 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Nie wydaje Wam się, że trochę przeginacie z tymi wymaganiami jak za stumililitrową próbkę? 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 wymagania oprócz doświadczenia z innymi produktami są praktycznie żadne ;). chyba, że chodzi o 7 dni czasu na wykonanie testu?
Michał126 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Trochę mnie zakłuł w oczy ten ich dokładny opis. Czy ja wiem, czy żadne? Dość mocno sprecyzowane, ja zaś najsensowniejsze testy widuję wśród tych, które powstały z inwencji testujących. Ale dobra. Wpisuję się, chociaż QD którego używam najczęściej, to Wasz. 1. Michał126
KHOT Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 20 minut temu, Michał126 napisał: Trochę mnie zakłuł w oczy ten ich dokładny opis. Czy ja wiem, czy żadne? Dość mocno sprecyzowane, ja zaś najsensowniejsze testy widuję wśród tych, które powstały z inwencji testujących. A moim zdaniem akurat bardzo dobre podejście, bo jasno określa co ma w tym teście być. Oczywiście testy porównawcze się zdarzają, ale równie często jest to w skrócie: "SUPER produkt, tu macie fotki, użyłem i polecam! Dawajcie wincyj próbek!". 2
lolomanolo Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Wymagania konkretne, ale to dobrze. Jestem również zdania, że porównania wnoszą o wiele więcej niż prezentacje. 1. Michał126 2. lolomanolo; oprócz Waszych były botox, amulet, Megs qw, AF, OID; garaż wspólny; do porównania zostały Wasze QD i QW i końcówka finale.
Piotrek Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 6 godzin temu, ADBL napisał: Testujcie w cieniu i na chłodnym lakierze, róznymi fibrami. Ja się nie zgłaszam, ale ma prośbę do testerów żeby sprawdzić też produkt na niekoniecznie chłodnym lakierze, często w takich warunkach łatwość aplikacji ulega drastycznej zmianie
Rekomendowane odpowiedzi