Dziki Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Mnie nie bierzcie w ogóle pod uwagę, bo raczej i tak nie znajdę czasu, więc po co mam zsbierać próbki komuś kto testy wykona starannie i jak powinno być.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 27 Listopada 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Dziki, czas to dla nas bardzo istotna kwestia
MatthewG Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 krd, a kiedyś kupowałeś śmierdziuchy? Autodbalnia.pl, Lusso Oro, PA Aqua Angel, CG Wonder Wash, RaceGlaze Aqua Glide, R222 Bodywork, M&K Spa Bespoke, LE Perl Rain, Victoria Wax Super Soap.. Chyba tyle
Eidos71 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Autodbalnia.pl - jeżeli chodzi o arsenał szamponów, to na pewno nie porażam: mam jedynie: DG #901, 4Nano UV, Carlack Shampoo i NXT Megs'a. Dlatego nawet nie staram się o uczestnictwo w teście, a jedynie czekam na jego obiektywne wyniki
Moderator krd Opublikowano 27 Listopada 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 MatthewG, mam pare testerow-samplerow, ktore smierdza a szkoda wylewac, wiec czasami sie zawezme i nimi myje
MatthewG Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Dla mnie zapach to bardzo ważne kryterium, detailing ma być przyjemnością.
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Zaczynamy wysyłkę próbek od najbliższego poniedziałku. Do testów wybraliśmy: -Denis -krd - napisz z jakimi szamponami dysponujesz do testów -MatthewG -ktm950 Adresy do wysyłki z nr. tel. dla kuriera prześlijcie na info@autodbalnia.pl i potwierdźcie postem na forum, że wysłaliście. Nie chcemy sytuacji, w której będziemy mieli po 5 maili od każdego z Was z różnymi danymi do wysyłki W odpowiedzi zwrotnej otrzymacie plik z instrukcją i wszystkimi potrzebnymi informacjami.
Moderator krd Opublikowano 28 Listopada 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Dysponuje: Autoglym Car Shampoo Blink Car Shampoo Fruit Basket Britemax Clean Max Chemical Guys Maxi Suds Dodo Juice Born To Be Mild Duragloss Car Wash Concentrate 901 Lusso Auto Bathe Muc-Off übershine Luxury Car Shampoo Nanolex Reactivating Shampoo Optimum NO RINSE Poorboy's World Super Slick & Suds Presta Sudzz Car Wash Shiny Garage Strawberry Car Shampoo Scholl Bubble Swissvax Car Bath ValetPRO Advanced Poseidon Car Wash ValetPRO Poseidon Carnauba Wash Zymol Auto Wash Zymol Clear Te z pamieci podalem, jest jeszcze pare innych w malych ilosciach do testu, ale to musialbym przy regale stanac zeby powiedziec btw. mail wyslany.
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Dzięki za szybką odpowiedź. patrząc na arsenał i szybkość odpowiedzi to już nie pasja, to obsesja
Moderator krd Opublikowano 28 Listopada 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Chemik ADBL, roznica miedzy pasja i obesesja to bardzo cienka, narysowana olowkiem conajmniej 4h linia
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 krd, zgadza się. Sam się często zastanawiam po której stronie jestem
MatthewG Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Ja zaraz wysyłam Pytanie tylko czy to musi być test na forum czy raczej spostrzeżenia i rozwijanie produktu?
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 W pierwszym poście pisałem, że to test "wewnętrzny" nie do publikacji na forum, a tylko do naszej wiadomości. Chodzi o dopracowanie końcowego składu z Waszą pomocą. Po o otrzymaniu Waszych spostrzeżeń i opinii będę mógł odpowiednio dostosować właściwości wg. przekazanych do nas wskazówek.
ktm950 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Chemik ADBL, mail poszedł. Dzięki!
MatthewG Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Ok, teraz już wszystko wiem
Dystrybutor ADBL Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 dzis testery wychodzą do Was . W razie pytań dotyczących testów piszcie na PW do Chemika. Podczas rozpakowywania próbek uważajcie bo są one specyficznie spakowane...
Moderator krd Opublikowano 2 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Teraz tylko liczymy na cieply weekend
Dystrybutor ADBL Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Lub ogrzewaną miejscówkę
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dawajcie znać czy próbki dotarły .
Rekomendowane odpowiedzi